Žal je zelo malo bencinark. Trenutno samo 1 pade znotraj tvojih kriterijev ( sicer nisi omenil cene, ampak predvidevam da tiste nad 30k ne pridejo v upoštev).
Ja, ampak ne narediš nič, ker je daljši menjalnik, tko da džabe delat mapping
Ti tako praviš
Moja čipirana trojka je bolj odzivna od ženine (višji navor pri manjših obratih), pa rada se zavrti do rdečih vrtljajev ( G120 po 4000 rpm nima smisla več gnati).
Po števcu gre v 3. okrog 160, tako da ko prehitevaš ni treba "zgubljat časa" s prestavljanjem.
Glede končne hitrosti pa ne vem.
Tudi o porabi sem enkrat že napisal, na isti relaciji identična poraba (seveda pa bo ob živahnejši vožnji čipirana popila več).
Tiste s 100 konji in manj opreme se prodajajo za 15000.
.. se prodajajo. In še zelo dolgo se bojo
Začetne cene na avto.net so nore. Za koliko se pa dejansko prodajo pa ne vemo.
Mimogrede pred 1 letom sem šel do avtohiše gledat 6-ko. In vprašal če vzamejo trojko letnik 2015 z 150k km v račun. Attraction oprema. Ponudba 8000€. Pa sem vprašal še za mojo trojko l. 2015 z revolution opremo in 90k km. okrog 9k
Nočem izpasti žaljiv ali podobno,a narobe razumeš-ne gledam rabljenih ravno za to,ker nimam denarja za "stran metati".
Tega,k vidiš v moji signaturi-to je tretji avto v mojem življenju (vsi trije kupljeni novi)...pa drugega še zmeraj imam,in bo doma,dokler bo šlo oz. ne bo čisto "zgnilil"...pa sem star čez "pol stoletja".
Sedaj pa računaj😉
Računaš lahko kokr hočeš. Vsi pač nimajo možnosti kupit novega avta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale sicer presega ceno, in pa z najšibkejšim motorjem..
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19913733&display=Mazda%20Mazda6
Povezava za deljenje
Deli na druge strani