Mogoče sem na ta avto čustveno navezan, ker sem z njim pripeljal svoja 2 otroka s porodnišnice domov in mi tretjega ne bo uspelo (za tri je premajhen) in sem moral kupiti drug bolj praktičen avto.
S prodajo...bom videl kako bo. Ceno lahko vedno spustim.
Se strinjam, cena je taka kot je in vem, da sem s to ceno postavil letvico visoko.
Vem pa tudi, da prodajam dober avto, servisiran na pooblaščenem servisu (večina na avto.net je vprašljivih), garažiran z dodatnim kompletom platišč in pnevmatik.
M6 super avto v umirajočem trgu karavanov, kjer v vsakem primeru prevladuje passat in superb in predvsem športni terenci, ki bodo ta razred pojedli (kot so že enoprostorskega). Razlog nizke cene. Zame M3 ni v takem položaju oz. vsak ne v tako izrazitem (če ne jih Mazda ne bi delala več).
In se ti zdi 13.000 primerna cena na podlagi tega kako se je prodajala nekaj let nazaj (inflacija se pa v zadnjih letih ni zgodila, cene niso zrasle novim avtomobilom...)
Tudi sam sem prodajal en avto nekaj let nazaj. Danes bi lahko vprašal zanj isto ceno (glede na avto.net).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni panike.
Mogoče sem na ta avto čustveno navezan, ker sem z njim pripeljal svoja 2 otroka s porodnišnice domov in mi tretjega ne bo uspelo (za tri je premajhen) in sem moral kupiti drug bolj praktičen avto.
S prodajo...bom videl kako bo. Ceno lahko vedno spustim.
Hvala za vsa mnenja in predloge.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani