Velikost koles kot bi jih nekateri radi na Mazdah - 20 col...
Potrebuje manjši servis (napumpat gume, namazat verigo, pregledat zavore, zamenjat ročki na balanci ali pa vsaj z duck-tape pomotat, ... ... - v glavnem nič takega, kar ne bi mogel vsak sam doma uredit).
Po dogovoru in za plačilo možna tudi dostava kamorkoli po Sloveniji.
Tega noben več ne zna, vsaj ko berem za kakšne bedarije nekateri biciklisti vozijo svoje konjičke na servise
Lepa gesta od tebe, moja je še premajhna oziroma še kar nekaj časa ne bo potrebovala takega kolesa!
Pred 1 letom sem kupil podobno (PS5 disc version, 2x kontrolerja , Last of US PS5 version, LEGO Star wars in original polnilnik, da lahko istočasno polniš oba kontrolerja ) za 550€.
Sicer dodaš zraven še disk ampak to ne upraviči cene.
Pomojem za 600€ bi to šlo, če ne pa raje počakaj PS6 in boš trejdal in
Srečno pri prodaji!
Ja, diska ni več, ker očitno nobenemu to dandanes ni kak ekstra faktor
dne 24. 5. 2024 ob 20:27 je NevLado napisal:
SSD je odmontiran, tako da kot ste mnogi svetovali - sedaj zgolj PS5 z dvema kontrolerjema in 2 igrami gratis za pecto.
Tako da sem nazadnje imel ceno pecto za točno to, kar si ti kupil
Pa mi noben niti ni ponujal kaj manj, tako da zanimanja ni
Hvala obema! Po prvem tednu lahko samo recem, da uzivam za volanom, tudi od opreme glede na moje relacije ne pogresam nicesar. Mogoce samo vprašanje za koga ki je avto čipiral. Glede na to, da je identicen motor kot ga ima bencinar z revolution opremo in s 165 konji... Ali bi bilo smiselno dvignit konje na 175?
Samo če jo tiščiš nad 4k rpm, takrat bi imelo smisel čipat
Navor v nizkih obratih bo pa isti, tistih cca 200Nm da od sebe in to je to
Hvala za vse podane informacije do sedaj! Je res, sem opazil da je RES malo bencinark, tudi po tujih tržiščih (se najde še nekaj 2. generacije, vendar od 3. generacije naprej navadno zelo malo). Ceno sem tudi pomotoma izpustil - načeloma imam trenutno budget do nekje 10.000, sem pa pripravljen tudi iztisniti kakšnih 1.000-2.000 več, če se le najde iskano.
Nekako tako se tudi jaz osredotočam, na od 3. generacije naprej (najraje). Bom vztajal pri trenutni taktiki večkrat dnevnega spremljanja oglasov na avto.netu ter FB Marketplace-u, upajmo da se le kaj najde, da se tudi sam pridružim lastnikom Mazde
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
fak petarda
Povezava za deljenje
Deli na druge strani