Vse kar ti lahko povem je da so v KR (ta konkretno in še eni trije v okolici) pač klasični pre-prodajalci, ki so razvili svoj poslovni model, ki jim kot kaže zelo dobro laufa, ker so se vsi zelo razširili.....osebno nobenega ne poznam, bi ti pa svetoval, da si previden pri morebitnem pregledu in če boš šel gledat (razen če nisi sam kak mehanik), da s seboj vzameš enega strokovnjaka.....in za ceno se pri takih zagotovo moral zdilati....
cena je v stilu "sky is the limit" :)..... mogoče bom še jaz svojega 9.let starega accorda dal na net za 15k (ker imam letne in zimske feltne :))......cccc, folk nima realne slike z dejanskim stanjem.....sploh pa tale Jani iz Tržiča....aja turbo gorenjc
Si pogledal koliko je dodaten disk, igre na ps5 ta hude so po 80-100eur, kontroler prav tako, tako da to odstej pa si pod 500eur kot je sama konzola nova😉
jaz osebno, ampak to je zdaj čisti off-topic, če bi kupoval mazdo 3 bi gledal izključno za x186 motorjem, teh se pa skorajda ne prodaja.....(to je pomojem res odlična mašinca za tak avto...)
Sorry 2.0 in 120km je no go....pa pišite kar hočte...pol je bolje vzet 0.99 turbaka , vsaj pri vseh dajatvah in zavarovanju prisparas....celo EV bi bil bolj primeren...
V oglasu za moje pojme manjka zelo pomembna informacija, kateri lastnik si ? (označeno je, da je kupljena v SLO). In kje si delal servise (uradni ali neuradni, oz. imaš dokazila za servse?). In še vprašanje za vse mojstre dizel mazd ali je ta letni 02/2017 že rešen vseh tistih problematičnih hib, ki so jih imele letniki 14/15/16 (podložke, injektorji, veriga oljne črpalke, itd....)?
(p.s. sprašujem za kolega, ki išče nek wagen, ampak ne vem če bi mu priporočal mazdo dizla ...)
Jaz bi zakril črtno kodo, za ziher, da ne bo komu potegnilo kode
hvala, ti si sigurno kak it security guy :)....ni take panike, ker imam še dopis kjer piše "ob prevzemu nagrade je potrebno pokazati osebni dokument...trgovina bo imela seznam nagrajencev", ker sem moral oddati tudi svojo DŠ, tako da v osnovi je bon vezan na moje ime, in s potencialnim kandidatom bi moral iti jaz v trgovino (imajo kar spisan dober protokol....). Malo sem razočaran nad odnosom, ker bi z veseljem kupil njihovov kolo in s tem takoj doplačal cca.300-500€, torej bi imeli več od mene, ampak se striktno držijo pravil....
Prodam za 400€, ker ne smučam, če koga zanima, nakup mora pa biti v njihovi trgovini v Begunjah....veljaven do konca 24.....(ni pa možna menjava za kaj drugega, sicer bi to že sam naredil). Ob nakupu smuči nad 500€ se doplača razlika (če za manj, razlike ne vračajo). Če koga zanima zs.
Jp, najtežji dela zame in verjetno večino na forumu, pa je, da smo prepričani, da je naša mazda najboljša raketa in ti ne gre v glavo, kako kupci tega ne prepoznajo in potem začneš razmišljati, da je s tvojim oglasom ali vozilom nekaj narobe.
Osebno mi še vedno ni jasno, zakaj se jih ne proda več. Avti so lepi zunaj in notri, kvaliteta izdelave v tem cenovnem rangu je nad konkurenco, hkrati pa imajo vzdržljive motorje. Ok mogoče manjka še kakašna turbina za koga, pa boljši infotaiment, ampak na sploh je paket odličen glede na ostale znamke.
Pač enostavno jih je premalo...poglej odstotek ali število prodanih vozil....v enem mesecu prodajo več škod/vw kot pa pomojem mazd/hond v celem letu....pa mislim da se mazd proda še kar relativno veliko...p.s.sam osebno sem par dni nazaj na avto net pogledal avte....filter od 2020 dalje do 22.5k eur in vsaj 150km....heh, 2 mazdi in 1 honda....pa je bilo cca.65vozil....
zaradi potrebe po večjem avtu, se zanimam za nakup Mazde6, bencinarja, različic g145 ali g165. Letnik 2016-17, nimam prehudih zahtev glede opreme, povsem bi zadoščala verzija Revolution. Pri barvi bi se izognil Mazdini rdeči.
Če kdo prodaja, prosim za info. Bi me pa interesirala tudi Honda Civic, karavanska verzija.
V roku 1 leta imam namen menjati avto, tko da če je tukaj na forumu kakšen, ki mu je uvoz iz Nemčije blizu in se spozna na vozila, pa ima čas in voljo da gre z mano, bi bila to zame najboljsa možnost. Če je kakšen bi bil vesel če se mi javi.
Tole je tudi izhodišče za novo temo, mislim da je ni....nekaj v smislu "kaj kupiti - menjava avta"....v enaki situaciji bom sam, in bi bilo zanimivo imeti zapisana mnenja, izkušnje posameznikov v takem obdobju (npr.nov/rabljen, znamka zdaj/potem, budget, itd....)....ker dandanes je , ce nimas neomejenega budgeta, ali si res freak samo za eno znamko, kar težko najti pameten ("nov") avto...
Sicer je zdaj to malo off-topic, jaz imam sošolca iz osnovne šole, ki je kot večina ostalih v KR in okolici "dilerček" z avtomobili že 30+ let in to dela kot second job....in sem ga dobro poznal, pa sva se srečala pred kakim letom, dvema, in sem ga vprašal kako biznis, in je rekel, da iz Nemčije oz. drugod uvaža izključno samo še dobre/ohranjene in višji cenovni rang avtomobile (ala 40k +), ker take dobi še dobre in jih tukaj lahko naprej proda, da pa se z pre-prodajo vseh ne ukvarja več, ker to enostavno ne gre, in da dobri avti v Nemčiji tudi stanejo in niso več poceni! in potem za avto, ki bi ga pripeljala za 15k€ ne dobi skoraj nič, da Slovenceljni so se pa že toliko naučili, da jih "nategovati" (razen seveda izjem) ne more več, da bi jim prodajal super avto iz Nemčije, ki ima samo 90.000km, zgleda pa tako, da že takoj vsak ve in vidi, da jih ima najmanj 300.000km....in da to ne gre več skozi....zdaj ga dandanes vidim, ko se vozi z vozili ki so v rangu med 50-80k EUR in to prodaja....p.s. pod črto, avta od njega ne bi kupil ali mu naročil, da mi ga pripelje iz uvoza, ker je pač "dilerček" in glavni namen njih je zaslužek in nateg folka.....
. Tam ni balkanske mentalitete, kot na žalost prevladuje v Sloveniji.
Hmmmm, si bil kdaj res / realno na Svedskem...jaz sem bil v Stocholmnu kar nekaj časa in ne bi bil preprican v tvoj stavek😉🤭😂, moje mnenje....kot je nekdo pisal, da je na Nizozemskem in Belgiji oh in sploh...če gre sklepati po folku kaj dela v casu poletja ta narod v HR kampih ali GR otokih...ni ravno uvideven in niso neki biseri :)...in če podobno ravnajo z avti, si ga ne želim od njih....
Raje dam 1k več v SLO, kjer avto vidiš v živo, se z njim pelješ....itd, ga lahko pelješ tudi na dodaten pregled in dobiš realno sliko, kot pa uvažati avto iz švedske?!?...za koliko 3k ceneje....ce greš pa tja, si porabil ta limit....kot pravi Alex, ne bi tolk slovenceljski....če iščeš ornk wagen pač tudi odkartaš kakega jurja ali dva več....(enako kot za servise)...
a je na forumu kdo, ki ima strešne nosilce za limuzinsko Mazdo 3 (BP, zadnja generacija) in bi mi jih proti plačilu posodil? Kupil jih najraje ne bi, ker jih bom zagotovo rabil samo enkrat (6 dni smučanja).
Mogoče pa pade še kakšna druga ideja, kje bi jih dobil :).
Hvala!
jaz sem si nosilce, ko jih nisem imel izposodil pri tem modelu (firmi), zelo korekten, prideš, ti pomaga montirati, cena ugodno...(če si kje blizu LJ)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
in celo cenejša je kot pa x186 motor pri istem paketu opreme (npr. homura cca. 2k€ manj), kaj to pomeni da je slabša ?!?
(o - 100 km/h); 9.5 sek; 206 km/h; navor 238/3300
Popravljeno od sportman333(o - 100 km/h); 8.0 sek; 216 km/h; navor 240/4000
Povezava za deljenje
Deli na druge strani