Skoči na vsebino
Iščem uvoznika motorja
Napisano

@jures kolikor sem bral neke stare objave po forumih, imajo ljudje precej težav in nikjer ni bilo enoznačnega odgovora. Če je tako enostavno kot praviš, bi seveda sam uvozil motor - imam čas. Ker pa se zaradi teh objav bojim da bi kaj zaštrikal, iščem zdaj uvoznika. Če me vodiš kako in kaj, potem ga bom uvozil sam.

Nov motor pa mislim da se ne izplača uvozit, ker je cena enaka kot pri nas. Ali je kakšna druga finta tu?

Je pa cel kup motorjev, ki so stari 1-2 leti in nimajo 6000 km prevoženih. Ti očitno tudi odpadejo za uvoz, ali kako se smatrajo?

Gledam Ducati Supersport 950 in pa Aprilio RS 660. Če bi Ducatija dobil kje ugodnejše, potem je prva opcija. Drugače pa Aprilio.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Iščem uvoznika motorja
Napisano

Kot naslov pove, iščem nekoga, ki bi mi uvozil rabljen (>6000 km, >6 mesecev) motor iz Nemčije ali Italije.
Iščem komplet storitev - prevoz, papirji, komunikacija s prodajalcem, pregled motorja, homologacija...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 215/45/18
Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Sprednje dve je mel zlizane brez profila. 

Tako je.

Sprednje dve mi je čisto požrlo ker ni bilo optike na avtu oziroma bi bila potrebna glede na naše ceste.

Sedaj sem naredil optiko in kupil 4 nove gume, zato sedaj te Nexen prodajam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.