Volume 308 Napisano 24. september, 2023 Avtor Tekstilni tepihi, zimske gume CX-30 Napisano 24. september, 2023 Evo, pa so šle....gume😃😃😃 Ostali so še samo premium original tepihi.... Ajde kandidati Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Volume 308 Napisano 24. september, 2023 Avtor Tekstilni tepihi, zimske gume CX-30 Napisano 24. september, 2023 Ma meni gume stojijo in bi jih rad prodal....so mi ostale še od CX-30. Imam pa še za zraven te premium tepihe🤪🤪🤪 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Volume 308 Napisano 23. september, 2023 Avtor Tekstilni tepihi, zimske gume CX-30 Napisano 23. september, 2023 Evo da malo obudim temo... Rad bi prodal zimske gume Falken, 215 -55 -R18 99V. Profila je še zadosti 😁😁 Slikice gum, profil, dot prilagam... Aja, srečni kupec bo dobil še praktično nove tekstilne tepihe. In to original, he,he...🤪🤪🤪 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Volume 308 Napisano 3. april, 2023 Avtor Tekstilni tepihi, zimske gume CX-30 Napisano 3. april, 2023 Pravkar je Alex napisal: A enakega, ali? 🤔 U bistvu CX-5. To kar sm že v štartu nameraval, ko sem gledal Mazdo. Zaradi CX-5 in rdeče Mazdine barve sem sploh šel gledat Mazdo 😃 Na koncu kupil samo Mazdo....ne rdečo in ne CX-5. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Volume 308 Napisano 3. april, 2023 Avtor Tekstilni tepihi, zimske gume CX-30 Napisano 3. april, 2023 V bistvu je blo bolj za hec. Sm šel na testno vožnjo in prašati kok mi ocenijo. Pa sm jo kar tam pustu in odpeljal novega 😁😁😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Volume 308 Napisano 3. april, 2023 Avtor Tekstilni tepihi, zimske gume CX-30 Napisano 3. april, 2023 Ha,ha,ha... je šla....ampak z gumijastimi🤣🤣🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Volume 308 Napisano 3. april, 2023 Tekstilni tepihi, zimske gume CX-30 Napisano 3. april, 2023 Evo takole. Ostali so mi še original tekstilni tepihi in zimske gume Falken 215/55 R18. Tepihi kot novi, gume vožene cca 7.000 km. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Evo, pa so šle....gume😃😃😃
Ostali so še samo premium original tepihi....
Ajde kandidati
Povezava za deljenje
Deli na druge strani