Sorry 2.0 in 120km je no go....pa pišite kar hočte...pol je bolje vzet 0.99 turbaka , vsaj pri vseh dajatvah in zavarovanju prisparas....celo EV bi bil bolj primeren...
A ni v G120 in G165 enak motor al se motim. Razlika je v menjalniku in programu. Če je tak problem v teh 35 konjih naložiš maping za 165ko.
Marko, hvala za donacijo in potem Sašu za dostavo, tako da sem danes že prejel avtoradio ter ga izročil neposrednemu uporabniku, da mu bo špilalo med vožnjo, hehe
Kot da smo v sceni Big Brother in me nekdo opazuje kaj počnem, me pol ure zatem frend vpraša, če imam kakšen avtoradio na CD za njegovo VW Boro, mi pokaže mu CD izvrže, noter ga pa noče več sprejeti. Ponuja 10 do max. 20 EUR, če ima kdo kaj delujočega, najboljše iz Ljubljane. Grem pa zdajle tudi na Bolho pogledati če je kaj ugodnega naprodaj, hehe
Če ima kdo kaj, naj mi pa kar javi, da mu posredujem gsm cifro.
Če se komu prah nabira na starejšem avtoradiu, ga vzamem za kako simbolično ceno.
Situacija je takšna, da sem pred nekaj dnevi kupil 2002 Twinga, ki se ga, verjeli ali ne kupil z namenom posoje frendu, ki je povsem brez denarja in se na delo vsak dan vozi z busom, kar mu vzame ogromno časa za tja in nazaj.
Dobrim ljudem je treba pomagati, zato sem ga kupil, registriral in mu doniral pol rezervoarja, manjka le avtoradio, ki ga je prejšnji lastnik vzel seboj.
To je ta dobrodelna zgodba tega tedna.
LP!
Borut
js mam zihr kazga pa pomoje tud ne tolk slaba. če boš kej v bližin ti ga lahk podarim
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zatipal na fonu. 45 sam tak jih elektronika neki požre
Povezava za deljenje
Deli na druge strani