Skoči na vsebino
Kupim Mazdo6 2.5l 194KM
Napisano
pred 4 urami je ignacij napisal:

Ja, če imaš neomjen budget je najlažje, greš v salon in naročiš novega....za vse ostale pa obstqja rizik, zato je izmenjava mnenje dobrodošla.

Nočem izpasti žaljiv ali podobno,a narobe razumeš-ne gledam rabljenih ravno za to,ker nimam denarja za "stran metati".

Tega,k vidiš v moji signaturi-to je tretji avto v mojem življenju (vsi trije kupljeni novi)...pa drugega še zmeraj imam,in bo doma,dokler bo šlo oz. ne bo čisto "zgnilil"...pa sem star čez "pol stoletja".

Sedaj pa računaj😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupim Mazdo6 2.5l 194KM
Napisano
pred 5 urami je sportman333 napisal:

Sicer je zdaj to malo off-topic, jaz imam sošolca iz osnovne šole, ki je kot večina ostalih v KR in okolici "dilerček" z avtomobili že 30+ let in to dela kot second job....in sem ga dobro poznal, pa sva se srečala pred kakim letom, dvema, in sem ga vprašal kako biznis, in je rekel, da iz Nemčije oz. drugod uvaža izključno samo še dobre/ohranjene in višji cenovni rang avtomobile (ala 40k +), ker take dobi še dobre in jih tukaj lahko naprej proda, da pa se z pre-prodajo vseh ne ukvarja več, ker to enostavno ne gre, in da dobri avti v Nemčiji tudi stanejo in niso več poceni! in potem za avto, ki bi ga pripeljala za 15k€ ne dobi skoraj nič, da Slovenceljni so se pa že toliko naučili, da jih "nategovati" (razen seveda izjem) ne more več, da bi jim prodajal super avto iz Nemčije, ki ima samo 90.000km, zgleda pa tako, da že takoj vsak ve in vidi, da jih ima najmanj 300.000km....in da to ne gre več skozi....zdaj ga dandanes vidim, ko se vozi z vozili ki so v rangu med 50-80k EUR :) in to prodaja....p.s. pod črto, avta od njega ne bi kupil ali mu naročil, da mi ga pripelje iz uvoza, ker je pač "dilerček" in glavni namen njih je zaslužek in nateg folka.....

Mislim,da sem tukaj nekje že prilimal ta link...pa dajmo še enkrat za koga k ni videl-glej celo,k je sestavil iz dveh snemanj.

Jaz bi pa samo rekel,da "če je prelepo,da bi bilo res,je prelepo,da bi bilo res"...za to rabljenih sploh ne gledam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.