Skoči na vsebino
Mazda3 G120 - prodaja
Napisano
pred 15 urami je TBA napisal:

A ni v G120 in G165 enak motor al se motim. Razlika je v menjalniku in programu. Če je tak problem v teh 35 konjih naložiš maping za 165ko. 

Po moji matematiki tule vmes ni 35 teličkov :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Iskreno povedano, v Sloveniji je teh vozil takooo malo (sem jo imel pred leti in kasneje še eno), ampak so izginile z naših cest. Ebay ti priporočam, bo verjetno še najhitreje, a niti ne prav poceni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 9 minutami je Boss napisal:

Janez007, ti si pa kr mal obseden s temi dizli, da jih ves čas omenjaš. :nevem:

Verjamem, da se lahko zgodi marsikaj sploh, ko se kupuje rabljenega. Ampak takrat veš, da bo treba nekaj denarja dat na stran za morebitni servis. Pri novem to plačaš z višjo ceno in te vsaj za čas garancije naj ne bi smelo skrbeti.

IN ne samo to, tisti deli, ki so bili pred kratkim zamenjani, zdaj z njimi ne bo težav krepko število let. Torej če so odpravljene vse tipične težave, bo vozilo nekaj časa po sistemu TANKAJ + VOZI! Medtem ko tisti, v katerega ni bilo ŠE nič vloženega denarja in zamenjanih delov. NO pri nakupu takšnega ste pa na vrsti VI, da odprete denarnico, torej naslednji lastnik tega vozila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kamnik
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Ups, jaz sem pa iz naslova mislil, da Kamnik prodajaš.

Magari unega pod Krimom, da ni prevelika zadeva. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I: mini radio
Napisano
pred 2 minutama je Janez007 napisal:

Že dolgčas v novi službi? 😁

Fajn je, da v ozadju neki na lahko špila, to je vse ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I: mini radio
Napisano

Pozdravljeni!

Če se slučajno komu valja in prah nabira na malem radiu, varianta radio-ura, v tem smislu, glih tok da neki špila, za v pisarno, da ne bo totalna tišina?

V nasprotnem primeru grem kupit neki najcenejšega v BigBang. :)

Imejte prijeten wikend!

Borut oz. Zmaj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

K: Mazda6 G145/165 karavan
Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Poglej res proti 2.5L AT, oz vsaj pleji ga da vidiš, če je ok.

Najboljše je res testirati tiste motorne izvedbe, ki pridejo v poštev, da ne bo kasneje žalosti in slabe volje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

K: Mazda6 G145/165 karavan
Napisano
Pred eno uro je ignacij napisal:

Če se hočeš dobro peljati pa imaš budget obvezno vzemi 2,5l AT. Ne bo ti žal.

Že med 145 in 165 je v vožnji kar večja razlika kot jo obetajo številke na papirju. Osebno se mi zdi G145 v tako velikem vozilu nekoliko prešibka. Stvar okusa, ampak da ne bo potem razočaranja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupim Mazdo6 2.5l 194KM
Napisano

@Ignacij, glede manjše verjetnosti ali vsaj manjšega števila pogoljufanih kilometrov, se vsekakor strinjam, a bojazen ostaja, seveda ne toliko v Nemčiji, kjer so konkretne globe za tovrstne goljufe.

Kot zanimivost; sem gledal potrjeno servisno knjigo iz DE, za mojega 320d, ki je imel po 22 mesecih od nakupa 167.000km. Tega bi se takrat dalo zelo dobro pogoljufati in zadeva nikakor ne bi bila očitna, npr. 100000km minusa in ima še vedno 'idealnih' 67000 za 2-letnika Naftarja. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.