Iskreno povedano, v Sloveniji je teh vozil takooo malo (sem jo imel pred leti in kasneje še eno), ampak so izginile z naših cest. Ebay ti priporočam, bo verjetno še najhitreje, a niti ne prav poceni.
Janez007, ti si pa kr mal obseden s temi dizli, da jih ves čas omenjaš.
Verjamem, da se lahko zgodi marsikaj sploh, ko se kupuje rabljenega. Ampak takrat veš, da bo treba nekaj denarja dat na stran za morebitni servis. Pri novem to plačaš z višjo ceno in te vsaj za čas garancije naj ne bi smelo skrbeti.
IN ne samo to, tisti deli, ki so bili pred kratkim zamenjani, zdaj z njimi ne bo težav krepko število let. Torej če so odpravljene vse tipične težave, bo vozilo nekaj časa po sistemu TANKAJ + VOZI! Medtem ko tisti, v katerega ni bilo ŠE nič vloženega denarja in zamenjanih delov. NO pri nakupu takšnega ste pa na vrsti VI, da odprete denarnico, torej naslednji lastnik tega vozila.
Če se slučajno komu valja in prah nabira na malem radiu, varianta radio-ura, v tem smislu, glih tok da neki špila, za v pisarno, da ne bo totalna tišina?
V nasprotnem primeru grem kupit neki najcenejšega v BigBang.
Če se hočeš dobro peljati pa imaš budget obvezno vzemi 2,5l AT. Ne bo ti žal.
Že med 145 in 165 je v vožnji kar večja razlika kot jo obetajo številke na papirju. Osebno se mi zdi G145 v tako velikem vozilu nekoliko prešibka. Stvar okusa, ampak da ne bo potem razočaranja.
@Ignacij, glede manjše verjetnosti ali vsaj manjšega števila pogoljufanih kilometrov, se vsekakor strinjam, a bojazen ostaja, seveda ne toliko v Nemčiji, kjer so konkretne globe za tovrstne goljufe.
Kot zanimivost; sem gledal potrjeno servisno knjigo iz DE, za mojega 320d, ki je imel po 22 mesecih od nakupa 167.000km. Tega bi se takrat dalo zelo dobro pogoljufati in zadeva nikakor ne bi bila očitna, npr. 100000km minusa in ima še vedno 'idealnih' 67000 za 2-letnika Naftarja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naprodaj moja Corsa, z ekstra varčnim dizelskim motorjem, v mojem imenu jo sicer prodaja trgovec z avtomobili iz Radomelj.
Povezava do oglasa je tule;
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20124179&display=Opel Corsa
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani