Mah, a veš, da imaš mogoče celo prav. Pred premikom ure sem se zbujal ob 5:40. Zdaj se zbujam pa že ob 4:40. In kaj naj delam eno uro v postelji skupaj z ženo? Tako, da, ... ...
Pri nas v službi imamo steklene pregrade. Pa so se odločili, da jih bodo zameglili, da se ne vidi vse. Smo nabavili neke nalepke, zameglili stekla, pa je kar nekaj te robe še ostalo. Če bi kdo potreboval za zameglit kakšno šipo, imam nekaj kosov nalepk...
Trenutno sem jaz "kazenski odred". Nadomestni je še vedno kombi, ona se pa izgovarja, da lažje jaz vozim kombi kot ona, ker imam C in E kategorijo in sem bolj vajen takih gabaritov... In sem obsojen na kombi, ona se pa fijaka z BTjko.
Nisem imel namena. Kljub vsemu imam okoli hiše še za pospravit razdejanje. Med tednom ne gre, ker obiskujem dneve odprtih vrat. Se bo treba vpisat v eno srednjo šolo, pa še ne vem kam...
Eee, ne bi ti rad kvaril veselja, a mislim, da jo zgolj kupuješ. Kupil je ne boš...
Jih ni oziroma jih je malo. Če je dobra, boš zanjo dal jetra, ledvico pa še ritno luknjo boš ponujal, da boš zbral dovolj. Če je zmahana, pa ni vredna nakupa...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mah, a veš, da imaš mogoče celo prav. Pred premikom ure sem se zbujal ob 5:40. Zdaj se zbujam pa že ob 4:40. In kaj naj delam eno uro v postelji skupaj z ženo? Tako, da, ... ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani