najprej hvala vsem za odgovore in dobronamerne nasvete. Sem že pred svojo prvo objavo precej podrobno pregledal forum in sem se odločil, da bo za naše potrebe povsem zadoščala 145 različica. Uporabljal se bo kot družinski avto, tudi ne bo predolgih poti, pač klasika - poletna turca na jug in kaka zimska smučarija pri sosedih.
Sem pa od danes naprej novi zadovoljni lastnik M6 G145, letnik 2016, onyx barve. Avto je bil tudi na pregledu pri Pelku, ki je nakup požegnal, tako da računam, da bo dobro služil nekaj let.
Tako da hvala pa vsem, ki objavljate na forumu in delite svoje znanje/izkušnje, da se lahko mi, ki smo malce manj tehnično podkovani, morda malce lažje odločamo.
Čestitike za nakup. Naj ti dobro služi, velik varnih km.
zaradi potrebe po večjem avtu, se zanimam za nakup Mazde6, bencinarja, različic g145 ali g165. Letnik 2016-17, nimam prehudih zahtev glede opreme, povsem bi zadoščala verzija Revolution. Pri barvi bi se izognil Mazdini rdeči.
Če kdo prodaja, prosim za info. Bi me pa interesirala tudi Honda Civic, karavanska verzija.
Hvala.
Revolution je tko na najvišji nivo opreme. Potem maš zraven še edino revolution top in takumi neke verzije. Upam, da se ne motim. Fajn izbira, dobr kupi. Srečno
Jaz tko gledam na uvoz iz tujine, npr. Nemcije. Pripeljati moram cim mlajše vozilo, nekje okoli 2 let, saj je tko manj možnosti, da so vrteli kilometre, pa tud ce so jih jih niso veliko, prav tako je manj moznosti za ostale napake, hkrati je pa vozilo se v garanciji.
Najraje bi sel sam po avto, samo imam zadrzke:
- ne znam jezika
- nisem strokovnjak za avte in me lahk nategnejo ko čigumi, tko da moj strokovni pregled avta pomeni zgolj, da vidim če je avto lep na uč, o pomembnih skritih napakah pa pojma nimam
- strah pred samostojno izvedbo postopka izvoza, papirji, registracija...
V roku 1 leta imam namen menjati avto, tko da če je tukaj na forumu kakšen, ki mu je uvoz iz Nemčije blizu in se spozna na vozila, pa ima čas in voljo da gre z mano, bi bila to zame najboljsa možnost. Če je kakšen bi bil vesel če se mi javi.
V nasprotnem primeru pa imam samo eno možnost. Na mobile.de izbrati vozilo od prodajalca, ki ima dobro oceno, plačati uvoznika in upati, da je vse ok.
En ti bo že šel na roko, da ti pomaga, upam. Nekaj fantov je tle gor, k so si sami pripeljali avto 👍
Evo, skoraj nova, 33K z uvozom. Ali pa če rečeš Alexu, da ti jo pripelje, če je opcija ali pa kateri od fantov tle gor, k imajo že izkušnje z uvažanjem.
A ne bi bilo bolje, da jih zamenjaš z kakimi kvalitetnimi? Bose je bolj srednja roba, če ne že bolj proti spodnji kvaliteti.
Jaz sem jih zamenjal še na vsaki.Mazdi do sedaj. In zvok je pri vseh občutno boljši.
Kaj res? A ni Bose top of the top? 🙂 Kaj je pol top, zgornja kvaliteta Bang&Olufsen, Harman Kardon ali kej podobnega? Ene izmed teh dajejo v audije, se mi zdi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čestitke za nakup, velik varnih km, naj ti dobro služi 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani