Ne. Paypal te krije znotraj 180 dni. 14 dni od nakupa je globalni zakon za spletne nakupe. Paypal ima pa svoja pravila. Edino kar je da v kolikor vracas izdelek nazaj pa ni njihova krivda ti krijes stroske posiljanja nazaj. Ko posljes nazaj slikas racun k ga dobis na posti in vlozis zahtevek na paypal spletni strani in ti paypal vrne tudi stroske posiljanja (do 30€). Ponavadi imas v enem tednu ze na racunu denar.
Osebno bi naredil tako, kot je brane rekel in nemores zgresiti z znamkami, kot sta SKF in FAG. Sta vodilni znamki kar se lezajev tice. Drgac imas pa na autodocu tudi na voljo chat (kot na facebooku) in jim lahko posljes VIN stevilko in prosis, ce ti lahko preverijo ce omenjeni izdelek pase. Za naslednjic v kolikor nebos 100% glede kompatibilnosti
Prodam popolnoma nove diske ATE 24.0128-0277.1 . Kupljeni preko autodoca, vendar na mojo mazdo se ne prilegajo. Vračat se mi jih ne splača, predraga poštnina.
Cena za oba diska 100€
Kontakt: 031 889 900
Sem iz Sežane.
Ce si placal preko paypala ti vracilo do 30€ krije paypal. V kolikor izdelek ni kompatibilen izberes report "the item doesn`t fit" in izdelek posljes nazaj, ter racun (stroske posiljanja) posljes na paypal in dobis takoj nazaj nakazano. Je pa seveda pogoj, da si placal preko paypala. Poleg tega te paypal za vsak nakup krije 180 dni neglede na to kaksne pogoje ima spletna stran.
To je samo varka, da je servis zaščiten in da ne moreš uveljavljati garancije. Usak mehanik ti bo rekel, da je to močno pretirana poraba olja in da je daleč od normalne.
Moja sestka (2.5 motor) popije ene pol litra olja na 20k km. Trenutno ima 270.000 km. To je normalna oz. super poraba.
Pri prvi generaciji je največji bau bau - RJA. Problematične so zadnje obrobe, pragovi, vrata in pa blatniki. Tudi to je res, da 1.8 in 2.0 motorji znajo mal več olja popapat. Meni je začela "piti" olje pri 180.000 km. Poraba olja je bila 1l/5.000 km, kar načeloma ni tak big deal. Pri bmwjih in ostalih znamkah je to nekaj čisto normalnega. Kakorkoli jaz sem preventivno naredil generalko (novi batni obročki in tefloni). Avto sem nato imel še vrsto let in sem ga prodal, ko je imela na števcu 320.000 km. Od dneva, ko sem naredil generalko, ter do dneva ko sem ga prodal je popila 0,6l olja na 20.000 km. Kar je pa povsem normalna poraba. Strošek generalke je bil takrat 450€. Jaz osebno bi iskal 2.3 motor, ker je 1.8 s svojimi 120 konji kar malo podhranjena. Pa poleg tega je pri prvi generaciji bencinarjev GT oprema na voljo samo z 2.3 motorjem. V kolikor pa želiš 1.8 pa glej za FL modelom. Načeloma so kao malo bolj zaščitene zadnje obrobe in pa notranjost je dost lepša, kot pred FL. S FL modelom so tudi glavni žarometi temni. Pomemben podatek je tudi ta, da 1.8 nima šeste pristave medtem, ko jo 2.0 in 2.3 FL imata.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ne. Paypal te krije znotraj 180 dni. 14 dni od nakupa je globalni zakon za spletne nakupe. Paypal ima pa svoja pravila. Edino kar je da v kolikor vracas izdelek nazaj pa ni njihova krivda ti krijes stroske posiljanja nazaj. Ko posljes nazaj slikas racun k ga dobis na posti in vlozis zahtevek na paypal spletni strani in ti paypal vrne tudi stroske posiljanja (do 30€). Ponavadi imas v enem tednu ze na racunu denar.
Popravljeno od Scr3amPovezava za deljenje
Deli na druge strani