Skoči na vsebino
pred 17 urami je Bini napisal:

Elektrika, zato pa lažje in hitreje potegne iz niskih v višje obrate. 

To se dogaja, ko imaš baterijo bolj napolnjeno in takrat je občutek kot, da te še nekaj dodatno potiska! 🤗 To vidiš na prikazanem grafu na centralnem zaslonu.... 😊😉

Ma ja. Mild hybrid-e sem vozil i20 in Pumo.

Oboje gre ko je baterija polna. Če zlorabljaš na grobo, se sprazni in je zabave konec.

V breg gor je hitro ta baterija še samo dodatna teža. Saj se na poti dol napolni, samo kaj, ko si mrki, ker je na poti gor na 1x izgubil čarobnost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodam Mazda3
Napisano
dne 10. 4. 2024 ob 21:36 je Janez007 napisal:

Koliko je potem Eurotax sploh vreden, če kaže 20% nižje vrednosti od tržnih? Pripomoček firm za lažje nategovanje lastnikov vozil.

Za to da ti lahko da zavarovalnica -80% Eurotaxa ob totalki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Janez007 napisal:

Izgleda OK za 10€. 😀

Najbolj važen je voznikov, da se slučajno vanj ne zatakne stopalka ali copat, ker potem je zelo nevarno. Sem poleti vozil z japonkami, odvijem z dvorišča na glavno cesto, nasproti pa John Deere z vilicami. Malo je manjkalo, da me ni nabodel, ker se mi je japonka zataknila in nisem mogel pritisniti na bremzo ...

pred 2 urama je FuManchu napisal:

Bolje voziti bos, kot v japonkah.

Odvisno. 90% japonk je ok.

Imel pa sem ene, ki so ful se dol povesle in tiste so se zatikale, da sem res bos vozil.

Sem imel sošolko, ki je vozla pri 18-ih Swifta, neko športno varianto in to s špičaki. Jebemo raje sem šel naslednjič peš, sem se imel preveč rad.

Poanta zgodbe je, da veš keri šuh ni ok in ne vožiš z njim, pa je to lahko papuč, sandal, špičak, gojzer,....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupim Mazdo6 2.5l 194KM
Napisano
pred 11 urami je Simon. napisal:

Tam ni balkanske mentalitete, kot na žalost prevladuje v Sloveniji.

Zelo, zelo dosti balkancev je gori. Gastarbajterjev, ki so se ustalili.

Pa tudi afriških/arabskih beguncev, ki se tudi asimilirajo.

Če že, potem samo lasten uvoz. Preprodajalcem ne zaupam, razen redkih izjem, se pač, kot si rekel, po balkansko mučka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.