Ko sem jest razmisljov ce bi remap delov, sem vidu da z novo mapo ma pri istih obratih mal vec moci. Ce bi planirov avto se nekej cajta imet, bi sigurno mapirov, tko mam plan menjat v dokaj bliznji prihodnosti
Glede na to koliko je vrednost denarja padla, je najbrž brezveze gledati koliko je bil takrat nov avto ali pa preračunaš koliko bi bil danes vreden nov avto upoštevajoč devetletno inflacijo.
Dobro da si spomnil, moje so bile oboje nove pri 90.000 + novi zadnji diski + novo redline olje v menjalniku + nov modul za AndroidAuto in CarPlay ...
Jest sem spredaj ploscice menjov pri 70k, takrt sm se relacije vozu, po 35k na leto. Tako da, korona je bla vsaj za eno stvar dobra, drgac bi avto zj mel krepko cez 200 ze 😂
Pol pa komplet ploscice + diske, spredaj/zadaj pri 120kkm.
Tole bi kar držalo, jaz sem dal za enako 19.5k€ s popusti in kako bi zdaj po skoraj 6tih letih s50kkm lahko dobil 16.9k€... (misija nemogoče)
To je dobro, da držijo naši avti na oglasih visoko ceno ni pa vredu, ker dobivajo hkrati tudi sloves dragega rabljenega vozilo in tako kupce že v štartu odbija od nakupa in sploh ogleda oglasov in zato posledično Mazdo težje prodaš....
Me res zanima za koliko bo šla ta Mazda, ampak to ne bomo v resnici nikoli izvedli
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Maska 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani