Tole bi kar držalo, jaz sem dal za enako 19.5k€ s popusti in kako bi zdaj po skoraj 6tih letih s50kkm lahko dobil 16.9k€... (misija nemogoče)
To je dobro, da držijo naši avti na oglasih visoko ceno ni pa vredu, ker dobivajo hkrati tudi sloves dragega rabljenega vozilo in tako kupce že v štartu odbija od nakupa in sploh ogleda oglasov in zato posledično Mazdo težje prodaš....
Me res zanima za koliko bo šla ta Mazda, ampak to ne bomo v resnici nikoli izvedli
Za ene je kar veliko zanimanje a jih ni na našem trgu....
Dizli grejo vedno težje v promet,to bilokateri novejši dizli zaradi vedno več eko standardov in težav😔
Mi na firmi sploh ne vemo več kaj bi kupili, ker je res dizel po eni strani velik prihranek po drugi pa velik strošek s popravili a mi rabimo zanesljivost, ki je za nas najpomembnejša.... 🤗
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem ti že tako napisal zakaj iz mojega primera. Nova 20k,stara 3k manj.... 🥴
Ti dam še jaz jurja, če bo za 17k€ šla....👍😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani