Skoči na vsebino
K: tweeter bose
Napisano
pred 42 minutami je MazdaBoy napisal:

Kaj res? A ni Bose top of the top? 🙂 Kaj je pol top, zgornja kvaliteta Bang&Olufsen, Harman Kardon ali kej podobnega? Ene izmed teh dajejo v audije, se mi zdi.

Kake rainbow si omisli. Zelo muzikalični visokotonci brez da te bolijo ušesa. 

Jaz sem jih nazadnje montiral v cx30. 

pred 21 minutami je SpEkTr napisal:

Samo alex je tudi modificiral ohišje, ne paše kr tako ena aftermarket tweeter tja notri v tisto luknjo.

Ni tako hudo. Kake pol ure dela in malo spretnosti in si potem poplačan z super zvokom. Zvočno sliko ti kar odpre, pa tudi basi so potem bolj definirani, ker jih bose visokotonci packajo. Kdo bi si mislil, a ne, da visokotonci vplivajo tudi na base? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

K: tweeter bose
Napisano
pred 29 minutami je borutso napisal:

Kupim tweeter bose za mazdo 3 letnik 2017. Mi je začel prekinjat in hreščat.

A ne bi bilo bolje, da jih zamenjaš z kakimi kvalitetnimi? Bose je bolj srednja roba, če ne že bolj proti spodnji kvaliteti.

Jaz sem jih zamenjal še na vsaki.Mazdi do sedaj. In zvok je pri vseh občutno boljši. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Brane napisal:

Najboljše da vprašaš lastnika koliko olja porabi,tudi če 2 litra na 10000 km ni panike.Če je več  pa kanto v bunker

Kako, kaj ni bilo rečeno, da so tej benzinski motorji večni? Sedaj pa 2litra olja na 10000 km?? Saj daš skoraj več za olje kot benz. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.