Ko se odločiš za znamko, se vpraša na pooblaščeni servis (tako kot pred nakupom Mazde). Določeni modeli so posrečeni, pri določenih vstopnih preveč šparajo na materialih.
Ko je brat delal še v Gorenju so mi odsvetovali želeni model indukcije. Pa sem vzel model, kateri naj ne bi bil problematičen. Po 2 letih crknil, sicer so popravili v garanciji.
Na mikrovalovki Gorenje je šla elektronika par mesecev po izteku garancije.
Tudi baterijska pormašina Bosch (zelena) je par mesecev po izteku garancije šla rakom žvižgat - elektronika. Pa bi popravilo prišlo cca. 60€ + delo. Ne hvala.
Tako, da sem tudi mnenja, da se uzame kar ima več garancije.
Pomivalca sem kupil lani. Tesla 🤣 Za 250€ in ima 5 let garancije. Pere vredu, za moje potrebe mu manjka samo avtomatsko odpiranje vrat po končanem pranju, ampak gre tudi brez tega.
To glede dvigovanja praha ne vem.. Treba ga je kdaj tudi obrisat Klime imajo prašne filtre, ki se čistijo (spihajo in perejo), prav tako določeni modeli filtre s srebrovimi IONi (filtracija z srebrovimi ioni bo nevtralizirala alergene, bakterije, mikroogranizme ter cvetni prah.)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imel sem polar V800. Sedaj polar Vantage V, za kolo pa polar V650. Živim v polarjevem ekosistemu
V800 še vedno dela u nulo, premamil me je marketing in continuous tracking 24/7 brez pasa.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani