Skoči na vsebino
Pametne/športne ure
Napisano

Imel sem polar V800. Sedaj polar Vantage V, za kolo pa polar V650. Živim v polarjevem ekosistemu :)

V800 še vedno dela u nulo, premamil me je marketing in continuous tracking 24/7 brez pasa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

nevem pa kako je z zadnjimi dvemi serijami če gledamo recimo fenix

Lepo so dvignili ceno. Fenix serija 7 se začne pri 650€, serija 8 pa pri 1100€!

pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Mi je pa precej lepši izgled recimo Suunto Ocean kot pa Fenix

Poznam dva lastnika Suunto 9, ki imata pogosto težave z GPS.

Jaz uporabljam Polar Vantage V in sem zelo zadovoljen (ja Garmin je na papirju precej boljši, tudi navigacija..) ampak s ceno pa pretiravajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 19 minutami je Jest napisal:

Pri BMW je sedaj izgleda potrebno doplačilo za varno vožnjo

Mislim, da je blo govora tudi o naročnini za gretje sedežev in verjetno še marsičem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bela tehnika
Napisano
pred 9 minutami je NevLado napisal:

se moraš zavedat, da tolikokrat 100 eur koliko boš dal, toliko let bo delal.... 500 za 5 let, 700 za 7

Ne verjamem.

Je pa dejstvo, da so bile stvari 10 let nazaj narejene bolje. Vsi, ki ste omenili, da zadeve še vedno delujejo..

Z razvojem materialov in tehnike pa gre vse (namenoma) dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bela tehnika
Napisano
pred 5 urami je Janez007 napisal:

Ko se odločiš za znamko, se vpraša na pooblaščeni servis (tako kot pred nakupom Mazde). Določeni modeli so posrečeni, pri določenih vstopnih preveč šparajo na materialih. 

Ko je brat delal še v Gorenju so mi odsvetovali želeni model indukcije. Pa sem vzel model, kateri naj ne bi bil problematičen. Po 2 letih crknil, sicer so popravili v garanciji.

Na mikrovalovki Gorenje je šla elektronika par mesecev po izteku garancije.

Tudi baterijska pormašina Bosch (zelena) je par mesecev po izteku garancije šla rakom žvižgat - elektronika. Pa bi popravilo prišlo cca. 60€ + delo. Ne hvala.

Tako, da sem tudi mnenja, da se uzame kar ima več garancije.

Pomivalca sem kupil lani. Tesla 🤣 Za 250€ in ima 5 let garancije. Pere vredu, za moje potrebe mu manjka samo avtomatsko odpiranje vrat po končanem pranju, ampak gre tudi brez tega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlaga v stanovanju
Napisano

To glede dvigovanja praha ne vem.. Treba ga je kdaj tudi obrisat :) Klime imajo prašne filtre, ki se čistijo (spihajo in perejo), prav tako določeni modeli filtre s srebrovimi IONi (filtracija z srebrovimi ioni bo nevtralizirala alergene, bakterije, mikroogranizme ter cvetni prah.)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlaga v stanovanju
Napisano

Dejansko je najbolj učinkovito zračenje 3-5min 2x ali 3x na dan - okna na široko odpret in naredit prepih.

Razvlaževalnik sicer deluje (dokaj počasi), ampak tudi dodatno segreva prostor.

TUdi sušenje perila dviga vlago.

Zadnji 2 leti uporabljam klimo MSZ-AP35 večinoma samo poleti. Zniža vlago, vendar ne preveč, je na okrog 50 - 55%.

Pa tudi prehodno obdobje pred in po kurilni sezoni kdaj pa kdaj prižgem, ko naj bi bilo premrzlo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajn je... dokler je motivacija :)

Druga stvar pa je, če res rabiš vse te opcije, ki jih nudi.

Če se greš zagriženega rekreativca je pozimi ponavadi obdobje ko se dela na bazi in moči, večina tekov je počasnih, pa kakšen juriš na hrib.

Intervale in tempo tek pa potem izvajaš glede na tvoj pulz glede na nek referenčni rezultat (recimo 5km).

Je pa tale tvoj tempo 4:17 min / km (14km/h) že kr lep, če ga uspeš držat dlje časa 💪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.