Skoči na vsebino
Nakup e-skiroja
Napisano
pred 37 minutami je Bini napisal:

Je mogoče še kak pametnejši predlog za nakup, črni petek se bliža, ko cene padejo....🤗😉

WWW.G-SPORT.SI

Skiro za trike Stunt Pro (High Level), je freestyle skiro, ima PU 110 x 24 mm kolesa, z ABEC 9 ležaji, trdote 88 A, aluminijasta platforma...

Da boš lahko še trike delal 😛

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Pirnarja sem nehal gledat ker mi niso niti ponudili ene obične kljuke,..sam tisto odpranje le z notranje strani in fiksna zunanja,..sam jaz fix ostanem zaklenjen na hodniku 🤣

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

To so vhodna vrata v moje stanovanje. Dal sem spomladi povpraševanja na inotherm, da bi pač dal osnovn model vhodnih vrat, kot stavijo v bajte. Aluminij, kukalo, obična kljuka,...predračun je bil 2000€, pirnar tudi tam okoli. Trenutno renoviram drugo in bi začasno rad saniral vrata.

Al pa grem kockat/gemblat za tiste 2000€ 😂🤣

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Enkrat sem že načel nekje teme glede tesnenja vhodnih vrat v stanovanju. Gumico sem takrat menjal ni pa nič boljše. A pozna kdo koga/kako firmo, ki se profesionalno ukvarja s tesnjenjem vrat?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Jaz sem že vsa ta leta na Telekomu, ker do sedaj še nisem imel enga kiksa, pa se mi ne da upadat pri drugem opraterju za preklop(za kak popust)pa da mi začne srat pol,.. so pa dragi pri telekomu ja

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Kaj pa imaš spravljeno v kovčku? 

To kar je jest dal sliko...če se kake mačke gonijo...

Hec, akustična kitara

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je godlike napisal:

Nove za službo:

20241112_113055.jpg

Stare Sennheiser HD 555 še delajo, ampak se pene trgajo, originalnih pa ni več. Sem jih že pred leti menjal. Narejen je tudi mod na HD 595. Če koga zanima, prodam zelo ugodno in si kupi nove pene pri kitajcih.

image.jpeg

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je NevLado napisal:

Kaj pa lučke, odsevniki, zvonec,…?

Žal se več kot očitno vsepovsot prodajajo tehnično neizpravni in povsem nelegalni bicikli - seveda glede na zakon. Cene v nebo. Ovce pa kupujejo in karavana gre dalje.

Kot da bi npr kupil avto brez luči spredaj…

Hmal sem se uscal zdej ,..hvala za ta smeh 😂

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Jaz sem kupil v sloveniji črne matice(mat sport) ker imam črna platišča,..zdej po 4 letih so tu pa tam kje popraskane ampak še vedno v redu

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.