Skoči na vsebino
Kava
Napisano
pred 3 minutami je Alex napisal:

Zakaj pa nista enaki veliki? 🤔

Ena je premium ena pa ne

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano

Ne žal pri vseh teh pečeh al na drva al na plin jo morš parkrat zasukat v tisti minutki ko se peče.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano
pred 7 minutami je Alex napisal:

Kaj? 

Bossov stavek

pred 4 minutami je jures napisal:

Wtf to samo pove da pec ne dela enakomerno ampak sam pri ognju

? Tudi v krušni peči jih morjo obrniti

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kuharija
Napisano

Sem gledu kaj bi dal "sladkega" pod zob k nič tega ne kupujem,..pa sm spekel en limonin šarkelj/kuglov. Samo to spada bolj pod pekarijo ne kuharijo XD

20250322_184609.jpg?ex=67e06707&is=67df1

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

@Tilen5 sorry za vprašanje, ampak ker letnik si? Ker, ko si enkrat čez 45-50 let je na srček treba dodatno merkat in ni zdravo se tolk naprezat. 

Čist praktičen primer. Družinski prijatelj je za odhod v penzion dobil specialko. Imel kolega, ki je bil tudi nekoliko penzionist ampak bivši tekmovalni kolesar. ene 5 let sta šopala z bicikli na polno vse povsod, dokler ni enkrat prjatu nesrečno zataknil zadnje kolo od kolega in precej hudo padel, da je odprlo celo čelado in takrat je nehal.

Par let po tem, ko še ni dopolnil 70 let so ugotovili, da ima hude težave s srcem in je na pacemakerju zdaj že kar nekaj let. V 5 letih, ko se je tolk preteral je enostavno uničil srce, zato vseeno jaz bicikel smatram le kot razvedrilo in ne stvar, s katero bi lovil neke dosežke. Uživam na njem in pustim le tolk obremenitve, da mi srce še zdravo deluje v ustreznih "obratih".

Velja tud za ostal, fantje niste več v 20-ih in 30-ih tako, da pamet v roke in ne se preterat preveč - ni vredno in ne pomeni nič, sam probleme lahko imaš kasneje.

Maja jih bom imel 13 majn kot 50

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je Alex napisal:

Kakšno vreme je zadnje čase. Ko misliš, da bo po dežju posijalo sonce, se pojavi - še močnejši dež. Tako, da lahko samo malo pobrišem kolo.🙄

Sem pa danes, ko sem imel čas nanesel keramični premaz na okvir. Bo vsaj blato lažje očistit. 

Katastrofa res, zadnjić bil na kolesu  9 marca
image.png

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.