Jaz še vedno nisem dal mleka,..ja pa zanimivo, da bo vseh teh prezpotij k grem, pa po toliko kilometrih mi je samo enkrat spušala in to res zaradi trna menjal in vozil dalje.
Pirnarja sem nehal gledat ker mi niso niti ponudili ene obične kljuke,..sam tisto odpranje le z notranje strani in fiksna zunanja,..sam jaz fix ostanem zaklenjen na hodniku 🤣
To so vhodna vrata v moje stanovanje. Dal sem spomladi povpraševanja na inotherm, da bi pač dal osnovn model vhodnih vrat, kot stavijo v bajte. Aluminij, kukalo, obična kljuka,...predračun je bil 2000€, pirnar tudi tam okoli. Trenutno renoviram drugo in bi začasno rad saniral vrata.
Enkrat sem že načel nekje teme glede tesnenja vhodnih vrat v stanovanju. Gumico sem takrat menjal ni pa nič boljše. A pozna kdo koga/kako firmo, ki se profesionalno ukvarja s tesnjenjem vrat?
Jaz sem že vsa ta leta na Telekomu, ker do sedaj še nisem imel enga kiksa, pa se mi ne da upadat pri drugem opraterju za preklop(za kak popust)pa da mi začne srat pol,.. so pa dragi pri telekomu ja
Stare Sennheiser HD 555 še delajo, ampak se pene trgajo, originalnih pa ni več. Sem jih že pred leti menjal. Narejen je tudi mod na HD 595. Če koga zanima, prodam zelo ugodno in si kupi nove pene pri kitajcih.
Žal se več kot očitno vsepovsot prodajajo tehnično neizpravni in povsem nelegalni bicikli - seveda glede na zakon. Cene v nebo. Ovce pa kupujejo in karavana gre dalje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skiro Stunt High Level, 110x24, ABEC9, 100kg | G-sport
Da boš lahko še trike delal 😛
Povezava za deljenje
Deli na druge strani