Sicer sem bil zjutraj v fitnesu ma zgleda, da se je vreme nrdilo tudi za kolo. Po vremenski napovedi naj bi do 18:00 bil sonček z oblaki, tako da razmišljam če bi šel eno furco 30km.
@Tilen5 sorry za vprašanje, ampak ker letnik si? Ker, ko si enkrat čez 45-50 let je na srček treba dodatno merkat in ni zdravo se tolk naprezat.
Čist praktičen primer. Družinski prijatelj je za odhod v penzion dobil specialko. Imel kolega, ki je bil tudi nekoliko penzionist ampak bivši tekmovalni kolesar. ene 5 let sta šopala z bicikli na polno vse povsod, dokler ni enkrat prjatu nesrečno zataknil zadnje kolo od kolega in precej hudo padel, da je odprlo celo čelado in takrat je nehal.
Par let po tem, ko še ni dopolnil 70 let so ugotovili, da ima hude težave s srcem in je na pacemakerju zdaj že kar nekaj let. V 5 letih, ko se je tolk preteral je enostavno uničil srce, zato vseeno jaz bicikel smatram le kot razvedrilo in ne stvar, s katero bi lovil neke dosežke. Uživam na njem in pustim le tolk obremenitve, da mi srce še zdravo deluje v ustreznih "obratih".
Velja tud za ostal, fantje niste več v 20-ih in 30-ih tako, da pamet v roke in ne se preterat preveč - ni vredno in ne pomeni nič, sam probleme lahko imaš kasneje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In kdo je naredu tako idiotski UI za datum vnašat na telefonu? Madona ja ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani