Skoči na vsebino
Kava
Napisano
pred 3 urami je TBA napisal:

Tole je kava. 40 trojanskih krofov pa nisem upal slikat 

20241210_101858.jpg

Bolš, da jih nisi, bi bli vsi v savinjski.... 🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 40 minutami je Slivka napisal:

Direktor se pred firmo pripelje s popolnoma novim BMW-jem serije 5. V bližini sreča zaposlenega, ki mu reče:

- "Lep avto."
Direktor pogleda zaposlenega in odgovori:
- "Delaj trdo, pošteno, naredi veliko nadur in naslednje leto se pripeljem s še boljšim!" 

Potem si je delavec kupil tega in ga okrasil v lučke, bravo....🫣😂😉

Screenshot_2024-12-09-15-40-03-590_com.miui.gallery.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)
pred 12 urami je Jest napisal:

Sem ravno gledal, pa zagledam @iceman22-a … ;) 

WWW.24UR.COM

Že krepko smo zakorakali v december, ki velja za najbolj sladek mesec v celem letu. Medenjaki, potice, kolači, rolade, piškoti, seveda ne manjka niti čokolada. Vsake toliko se brez pravega...

Na tej strani spodaj pa so sami slabi in škodoželjni komentarji, čist slovensko.... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 15 urami je Agerg napisal:

Me ne prepričate da spraviš recimo 150 m2 neto veliko bajto s parcelo in vsem kar spada zraven skupaj za 180 k€, tudi na štajerskem koncu. Pri nas je recimo samo komunalni prispevek za takšno kvadraturo okrog 20 k€.

Tudi pri nas na Grobelnem se je lani in letos prodala parcela 600kvadratov za 25k€, na njej stoji Marlesova pritlična hiša na kluč 120 kvadratov za 120k€.koliko je bil komunalc pa ne vem. Tega ima vsaka občina po svoje.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

V Ljubljani, na lepi lokaciji, je zazidljiva komunalno opremljena parcela po 1.000 €/m2. (parcela 600.000 + zidava 300.000 = 900.000 € ... za toliko se proda hiša)

V Domžalah, na Vrhniki, ali v Grosupljem, na lepi lokaciji, je zazidljiva komunalno opremljena parcela po 300 €/m2. (parcela 200.000 + zidava 300.000 = 500.000 €... za toliko se proda hiša))

Pa še en mini problem, takih parcel na trgu praktično ni.

Zato pa je gužva na štajerki, ker pri nas se pa gradi na polno! Parcele po 30,40k€ in strošek gradnje 150k€...:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 56 minutami je Slivka napisal:

Če bi tisti eritrejski migrant šel mirno mimo, ga gotovo ne bi zaštihala.

Kdaj pa bi bilo v mejah, da ne bi pretiravala? Bi morala počakat, da ji strga obleko z nje dol? Bi morala počakat, da tiča ven potegne? Bi morala počakat, da tiča postavi tik pred pizdo? Kdaj bi bilo pa upravičeno, da ga štihne?

Ni ga namerno, šlo je za samoobrambo. In pri tem ni točno merila, kam ga lahko, kje je pa zanj življenjsko nevarno. In prav je naredila - kaj je pa rinil vanjo?

Kolikor vem je tudi ena omejitev o nošenji hladnega orožja, glede dolžine bodala.... 🤔

Hotel sem pa samo povedat, da ne rabiš nekoga ubit, če te na javnem mestu pred pričami zagrabi za tit... :nevem:

Pri nas na štajerskem bi potem v vsaki drugi gostilni tekla kri... 🥴🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl usega tega...

Če sem jaz to pravilno razumel, je možakar napadel žensko, ta se je branila in pri tem smrtno poškodovala napadalca. In zdaj sodijo tej ženski za umor, ker naj bi se pretirano branila. Ja, kako pa bi bilo pravilno? Ko je imela nož v rokah, se možakar ni ustavil in umaknil, ampak nadaljeval z napadom. Pa ga je ohladila. Edino pravilno. In ženska bo že tako imela travmo zaradi napada, zdaj bi jo radi še v zapor spravili. Če se to res zgodi, smo kot civilizacija popolnoma zabluzili...

RMX.NEWS

An American woman in Kaiserslautern faces charges of assault resulting in death after fatally stabbing an Eritrean man who allegedly sexually assaulted her, with prosecutors arguing the act exceeded...

Malo je le pretiravala. Je čist po ameriško uredila stvari... 🤔

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Alex napisal:

Vsaj 30. 😄 Sedaj delam še do konec marca (podaljšal za eno leto in en mesec) in potem uživancija.😊

Toliko denarja moraš imeti na računu, potem pa seveda še solidno penzijo, da se razumemo. Ta predpostavka je v primeru, da imaš urejeno bivanje (nič kreditov, nič najemnin), pri bajti enega ali dva solidna, novejša avta, otroci preskrbljeni, žena naj bi delala še enih 10 let z zelo dobro plačo. 

Več ali manj od tega kar si naštel je zelo solidno, ker vidim in poznam veliko ljudi, ki so pri cca 50.letih še za 20.let zakreditirani.... 🥴 Ne vem kaj si bodo ti prešparali in od kje.. 🤔 Težki časi prihajajo za večino, ki se bodo upokojevali čez 20 let, ker bodo morali delati do 70.leta ali dlje..... 😔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 5 urami je FuManchu napisal:

Kaj sem se danes na hitro denarja znebil. Logo 1000l kurilca pripeljal... 

To imaš za ogrevanje.... 🤔

Jaz sem ga cca 1 mes.nazaj nabavil.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 20 urami je Slivka napisal:

Ja, tako je to. Saj tudi upokojenci nikoli nimajo časa...

Sem si vzel malo časa pa jo izpraznil.... 🤗😉

17334714755751986075421344647471.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 16 urami je Janez007 napisal:

Jaz tudi igram loto, samo z mnogo manjšim vložkom in mnogo manjšo verjetnostjo da zadanem. :)

Recimo da zadanem 10.000.000 s srečko za 2,2 € je verjetnost 1/139.838.160.

Če bi danes kupil xxxCoine za X€ bi bila verjetnost, da nekaj zaslužim 50%, verjetnost da nekaj izgubim 50%. Ko gredo trendi navzgor (kar se vidi šele za nazaj), je praktično težko izgubiti, ko gredo navzdol (vidi se šele za nazaj), je praktično težko ne izgubiti. Ne razumem, da bi vložil v nekaj, kar ne razumem oz. rast temelji na nerazumevanju. :) Zato nikoli ne bom obogatel, niti bankrotiral. Tale naš planet se spreminja v planet opic ... je komu še kaj jasno, predvidljivo, logično? Meni vedno manj. :vskalo:

Privoščim pogumnim in vam nisem fovš, da ste zaslužili ... da ne bo pomote. Če boste nekoč jokali, ker bo počil balon, se mi tudi ne boste smilili, da ne bo pomote. 😁

Joj kako je vse to res, samo eni še vedno ne razumejo, da iz nič ni nič... :nevem: 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Zdaj sem pa v dilemi.... 🤔

Če pogledamo npr. @Alexje čisto kontra, vedno ima čas za prijatle, družino, kolo itd. pa tudi zdrav in fit se mi zdi tak da.... :bravo:

Bom še jaz v kratkem poizkusil pa iz prve roke povem.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano
Pred eno uro je Jaka32 napisal:

Eto, zdaj bom pa zacel jamrat.

Kljub 2 kW manjsi mesecni porabi sem dobil 2x visji racun za elektriko. Pa imam zelo majhno porabo! 

Na terasi imam 9 kW savno, pa ne vem ce jo bom priklopil. Glede na to da je zdaj gorel samo hladilnik in 1.5 kW bojler, pa 2 uri na dan TV, pa sem dobil tak racun... zacelo se je!

Tole je pa malo čudno, da ti sosed ne krade elektriko.... 🤔😉

Kako imaš pa porabo? In od koga imaš el. energijo? 

pred 38 minutami je Tilen5 napisal:

Sej plačaš to z kripto 😛

Nekje dobiš, drugje zgubiš.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.