Porezen je lušten, štartal sem v Škofji Loki, šel do Blegoša, Porezna ter preko Sorice do Bohinjske Bistrice. Vmes so odseki, kjer je potrebno kolo tudi nesti ('Majdelc', na fotografiji), vsekakor pa je kar precej poti primerne le za kramparce in pripravljene noge. Krasen dan
Ena od rešitev je lahko tudi ločen komplet koles, kar znatno olajša menjavo in razširi uporabnost. Jaz imam en komplet s tubeless kramparcami, drugega pa z gladkimi, nabitimi na 7barov. Ni idealno, je pa dober kompromis. Tako lahko pridem z istim geštelom na Porezen, Zvoh in se gonim po Golovcu, naslednji dan pa iz Ljubljane na obalo (v tišini 😄) v manj kot štirih urah.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
26", gume pa continental contactspeed.
Porezen je lušten, štartal sem v Škofji Loki, šel do Blegoša, Porezna ter preko Sorice do Bohinjske Bistrice. Vmes so odseki, kjer je potrebno kolo tudi nesti ('Majdelc', na fotografiji), vsekakor pa je kar precej poti primerne le za kramparce in pripravljene noge. Krasen dan
Popravljeno od Bartol
dodane fotografije
Povezava za deljenje
Deli na druge strani