Ne, mrežnega kabla se ne rabi. Bom pogledal. Sam je fora, da na njenem osebnem prenosniku pa nima usb-c priklopa in bi bilo fino imet tudi takega z usb-a priklopom. Oziroma oboje.
Jaz za nič. Žena rabi za delo od doma. Gre se zgol za dva ekrana miško in tipkovnico. Ne rabi bit neka huda mašina. Važno da dela bp. Sedaj dela 10 min.in je konec. Drajverje sem naložil. Zdaj ne vem al je z dockom kaj narobe ali je kaj drugega. Kakše ideje?
Če bi redno spremljal forum sem to že objavil in zraven tudi napisal, da je to menjava po 5 letih uporabe S9. Pa ga ne bi, če ne bi baterija komaj še kej zdržala, pa da sem dobival sporočila na ekran, da jo je treba menjat, pa da ne bi bila slika že rahlo zapečena na OLED ekranu, pa da USB-c port ni več deloval. Tko da ja pride tudi enkrat dan, ko je treba stvar zamenjat - ko pa bo kapitalizem spet začel izdelovati stvari za dolgotrajno uporabo bi pa še počakal. 😜
Zanimiva izjava nekoga na forumu, kjer debatiramo o nakupih premijum vozil za 30+k€. 🤣😂🤡
He, evo jaz isto. Meu s9 (še vedno ga imam) pa sem kupil s22 ravno zaradi baterije, ki je počepnila. Mi ne pa s9 še dons izjemen. Mam ga za rezervo. Je pa roza( čist fukiš barva😁). Težav z ekranom in ostalim pa ni .
Doma imam/sem imel nekaj nizkocenovnih in nekaj "profi" orodij.
Interdiskontov (Starke) 50 l kompresor za 100 € mi dela brez težav že 18 let, njihov kotni brusilnik in vrtalnik še danes nočeta crknit (pa sem z njima sezidal hišo), pa še ene krtačke sem dobil zraven. 😀
Nakup manjšega udarnega kladiva Bosch je bil 👍, z njim sem seštemal pol kanalov za elektriko in še kaj. Na koncu je začelo zafrkavati stikalo (prah), pa sem mu iz hvaležnosti kupil novega in spet dela kot urca. Iz iste profi serije sem nabavil tudi navadni vrtalnik, vendar nimam občutka, da je profi.
Potem je tukaj še Robi zajeralna žaga iz Mercaror tehnike, za plačan denar cca 170€ in uporabo 1x na leto za kaj odžagat je OK, vendar 3 nivoje pod DeWalt ali Bosch.
Makita el. motorka je OK, ima pa na koncu preveč oster meč in veriga rada izpade. Nekateri zamenjajo meč z drugo znamko in je potem OK.
Hoferjev visokotlačni čistilnik za 99€ je za denar in 3 letno garancijo OK, ga pa že dolgo zafrkava nek ventil in ko se malo segreje, dela nonstop in ga je treba ugašat na stikalo. Ko zamenjam gume in jih operem, ga nesem reklamirat.
Honda bencinska kosilnica je bila zelo draga, ampak vredna vsakega centa. Prej bo izgleda pregnil pleh, kot da bo začel nagajat motor - v 90% se zažene s prvim potegom, tudi spomladi. Tudi ostali deli so še celi, narejeni iz zelo kakovostnih materialov. Oče je medtem kupil že 2 cenejši in obe sta mu začeli po nekaj letih razpadati. Honda očitno da nekaj na kakovost. 🙂
Pri kosilnici je Hondin motor ostalo je verjetno McCulloch. Vsaj pri moji je. 13 let je že stara pa še vse špila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, tk se debatira👍🍻
Povezava za deljenje
Deli na druge strani