Skoči na vsebino
Sršeni
Napisano

Pri nas doma so se naselili v zra?niku od wc-ja. So imeli cel panj notri. Kupil sem sprej Forth, v Merkurju ga imajo. Sprej naredi penast obroc okoli panja in vsi pocrkajo. Preverjena zadeva. Loti se pa v vecernih urah, ko vsi pridejo noter.

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ski meeting!
Napisano

a bi bil kdo pripravljen it na no?no na Stari vrh? Resda ni bogvekaj od smuke, ampak za par zavojev potegnt pa na kak?no :cheers: bi pa ?lo? Recimo jutri ali v ?etrtek? Obratujejo pa od 19 do 22 ure

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gorazd je bil moja stranka,imel sem avtomat v bike parku Kr. Gora... Zelo preprost in dostopen mo?akar, me je kar zmrazilo, ko sem zbrisal njegovo gsm cifro z imenika.. Naj po?iva v miru

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Svak je pa reku da je premalo snega.

Snega sicer ni v izobilju,se pa da normalno smucat tam nekje do enajste ure.zame vrh glave,nardim par kvalitetnih fur pol pa pivo party v ostariji. :) ta teden se napovedujejo nizke temperature in sneg tko da prava smuka se pride,za uverturo v sezono je blo pa 4 dni smuke v Obertauernu cist zadost :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

zanimiva debata, na konc se mi je ?e malce priskutila, ker eni nimajo mere.. <_< Boss, pomoje je Borut mislu glede politi?ne mo?i, vpliva...JJ ma pomoje ve? pooblastil in pristojnosti od T?rka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Sam uporabljam simobilov paket preprosto zame; stro?kovno gledano verjetno najbolj ugodna varjatna, kot je blo ?e zapisano :D kar mi gre pri simobilu na k....je nenadno zgubljanje signala...da mi 2x pade signal na nulo in posledi?no prekine pogovor na AC Ljubljana - Jesenice, je pa nezasli?ano. Enkrat pri Vodicah, drugi? pri Naklem :angry2: na simobilu pa vedno dobim enak odgovor - imamo zabele?eno, bomo uredili v najkraj?em mo?nem ?asu.. :wacko:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jap, 40/600 je 6.7 kar niti ni rekord (sam glede na voznje, mal mesta, avtocesta in odprte ceste je to zelo dobro)

lani je ratal tud pod 6.5, ampak vse bolj ali manj odprte ceste

jst se raj pohvalm s kakimi dobro speljanimi ovinki, sam rab? mal ve? KM pa tud poraba je pol taprava. Sam ?e bi gledu sam na porabo bi se obesu pa raj dizla kupu :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pol mam jst podobn problem..ko sm bil mejhn sm velik s tamalmu po peskovniku ril pa mi ga je zgleda nazaj zabil,po cm sodec..a se to tud da operirat? :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

v jamralniku se na veliko pi?e o raznih razdrtih zvezah, prebolevanju itd...fantje, glavo pokonc (ta zgorno :D ), pa n? se sekirat, babe znajo bit ?leht, desci smo pa k ku?ki, capljamo za njimi k da so kraljice :zvizga: jst sm se v?asih kr mal zamislu, kok sm prpravln nardit in ?rtvovat za 10dag poscanga mesa ?zmeden?

No, da se zdej mal pohvalm, ?e dolg se nism n?...dokon?no sm pometu z nekaterimi ?enskami, s katerimi sm mel posla in sm vidu, da to nikamor ne pelje, sploh ne na dolgi rok :blush: in sm odpru nov list v ?ivljenju ter se odlo?u, da je pri tridesetih ?as, da si najdm ENO fajno resno de?vo :D bol? da zdele za?nem, da se bo do 40.leta ?e kej prjel :dudek: Ja ni kej, staram se, zdej ko je pa ?e mercedes pred hi?o je treba pa res mal miselnost spremenit :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.