Skoči na vsebino

Če bo še kdo šel mimo Gorice, priporočam trgovino Sirene Blu (malo naprej od Famile na drugi strani ceste)

Address: Via Terza Armata, 121, 34170 Gorizia GO, Italy

Veliko nižje cene pralnih praškov, tablet za pomivalni stroj, zobnih past, deodorantov itd itd.

Hvalabogu imam srečo in živim relativno blizu meje, tako da se splača (enkrat na mesec po večjo "špežo")

Nas pa lupijo ja, nvem kje se bo to končalo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Državno prvenstvo v digitalnem dirkanju
Napisano

Ravno se je en odločil sestaviti SIM in vse dokumetirati:

MN3NJALNIK.COM

Rad igram igrice, tudi take, v katerih se vozi avte. In na mojem gaming kompu sem nadgradil Windowse 10 na Windows 11, kar je povzročil, da je moj blizu 12 let star Logitech volan izjavu, da driverji ne jebejo več...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lahko bi MOL ustvari podobno aplikacijo kot Petrol - torej natankaš, QR koda, plačaš iz avtomobila in odpelješ.

Še posebi je to priročno na motorju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Mogoče ga je motilo, vročina, v vsakem primeru pa nespodovno ravnanje.

Da bi tista plastika zadela koga zadaj ali pa bi jo kdo povozil.

Tudi neodgovorno do sebe, v primeru padca bi ga dobro "olupilo"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Meni je čudno, da še vedno cepijo s AZ.

Oče je dobil odmerek AZja že rped časom in sedaj so mu prestavili 2gega, ker kao nimajo na zalogi (Ajdovščina), medtem ko zgleda Ljubljana in gorenjska več ali manj cepijo s AZ.

Bwop 🤷‍♂️

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Če kdo išče mini dragulje naj si ogleda hopr ali pa oin coin. Res micro marketi ampak potencial pa kot chainlink. Ne iti zdej all in ampak DYOR

Sam imam srečo da delam na tem področju in dejansko firma v času krize laufa kot še nikoli.

Je pa lepo videt ko enemu ki si zasluži uspe.

Menim da je ravno kripto ta ki nas lahko "reši".

Zmaj kar se tiče XRPja pa priporočam da prodaš - SEC jih pregleduje in če oznanijo da je security bo mega dump + lahko imaš probleme z našo davčno saj ne bo več kripto ampak finančni produkt. 

Počakaj na kakšen skok in pojdi raje v BTC :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Meni je ?alostno ker se ni? ne ukrepa - preventivno zapreti vrtce ?ole, se bo ?e nadome??alo, ko bo to masovno bo prepozno.

Star pregovor pravi: po to?i zvoniti je prepozno.

Sedaj imamo ?as tole zajeziti. Jao jao res ?alost od politike

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.