Nejc jaz vem in razumem v kakem zosu delaš zato te popolnoma razumem kako je delati v taki službi ne razumem pa in nikoli ne bom,da antivakserji odsvetujejo komu cepljenje in s tem ogrozijo komu tudi življenje 🤔
Težka bo ta,da bi se dobili zaradi tega.....😵 Še za kak picnik ni neke volje....😓☹️
In evo ne gre brez zaljivega posta o antivaxerjih....bolano. pol pa iste osebe hocejo zaklep teme ker so ljudje nesramni......Slovenija je dalec za marsikatero burkina faso s takimi osebki
Ej, zdaj resno razmišljam, da ni slučajno v cepivu nekaj za podjebavanje ostalih? Čisto vsi, ki jih poznam so taki podjebači. Moram preveriti svetovno statistiko če to res drži.
Zdaj sta dva sodelavca polnocepljena fanj zbolela. Če te ima za primt, te bo ravno tako prijelo....
Jaz sem CCP, skorajda taprav komunist, hcerka je naredila se enkrat izpit CPP, zet pa Tna neskoncno. Zena ki dela v ZD tudi necepljena, nikoli nic, zdravnik pri katerem dela (5 specializacij) je vsem (in sebi) močno odsvetoval cepljenje. Vnuka pa P oz V(iroza)
Pa smo spet tam.....
pred 59 minutami je Boss napisal:
Ti si vsaj 2x cepljen neumen antivaxer, jaz sem pa samo necepljen neumen antivaxer. Sem očitno tako neumen, da mi še zbolet ni ratal, da bi vsaj dobu P status.
Moram čimprej enga pametnega poživitvenega cepljenca najdet, da mi razloži kako ti rata zbolet kljub vsem higijenskim ukrepom, nošenjem mask, distance, prepovedi druženja in seveda polne cepljenosti.
Iščem torej Cepljen+Cepljen+Cepljen+Prebolel ali skrajšano CCCP - mater od kod mi je ta kratica nekako znana
CCCP je moj kegljaski kolega, ki so mu zal steti dnevi (nima veze s korono)
Zanimivo je to da je P oz koronco dobil teden po tretjem C, kot mnogo drugih poznanih
27 aprila nazadanje zame. Kosovskega PCRja niso priznavali. Sem se mogu testirat na hrvaskem, cakat 12 ur na rezultat potem placat hrvatom kazen (ker sem imel 12 ur na voljo za tranzit, pri meni je minilo 13ur) in sele potem v slovenijo.
Potem maja sem ze dobil cepivo pa je bilo ok.
Da se ne bos izmikal, govoril si o tem da cepljeni/necepljeni so lahko isto potavali. Kar ni res.
Najbolj smesno, da recimo kosovskih pcr niso priznavali, tam pa se nikoli ni bilo stanje s kovidom tako grozno kot v sloveniji.
Oprosti izmikaš se sam, tole spodaj sem napisal! Torej SI LAHKO ŠEL tja kamor je sel cepljen! In evo cepil si se za svobodo potovanja pa pametujes o tem da nekdo drug necepljen hodi okoli....in jih zmerjas za neumne antivaxerje. In potem so antivaxeeji problem, gre se pa samo zato da so nekateri tako ljubosumni na njih ker so 'preziveli' in se niso pustili nategniti kot ti in jaz.
Resno- kam je cepljen lahko šel, kamor testiran ni mogel? Resno vprašanje?
Veliko ljudi je delalo non stop med celo korono in potovalo. Se predvsem po balkanu, tudi moj necepljen zet. NIKOLI ni bilo prepovedi, bile so pa omejitve - Pcr test, karantena
Ker si pametnejsi mi napisi kdaj je bila Slovenska meja ZAPRTA!
Prosim za odgovor, lahko pa samo odgovoris da sem neumen antivaxer
Tezko se je z vami Antivaxerji karkol pogovarjat ker pac niste pametni. Ampak mzz je odsvetovala vsa nenujna potovanja do pred kratkim. Pocitnce na tenerife pa sigurno niso nujno potovanje. Ljudje so umirali
Sem cepljen 2x ampak ker se ne strinjam sem neumen. Bravo, torej si ti kaj IQ100, pa ne gres na PCR?. Potovanje na Kosovo oz v LJ pa je nujno?
Govoril sem o tem,da nisem imel toliko omejitev kot necepljeni,npr.potovanja tja kamor je bilo sploh smiselno zaradi določenih prepovedi 😊 Cepil sem se pa predvsem iz zdravstvenih razlogov in narave dela,vse drugo je bilo pa poleg.....👍
Resno - kam je cepljen lahko šel, kamor testiran ni mogel? Resno vprašanje?
Tudi naša familija mešan pct se ni odrekla ničemer!
Pravkar je LabiGT napisal:
Ja bravo da ste sli na tenerife in povrh se se hvalis da si sel necepljen...
Attention-seeking behaviour is associated with low self-esteem, loneliness, narcissism, or Machiavellianism (the desire to manipulate other people). However, it's difficult to understand the motivations of social media users just by reading through their posts or online activity
Ej, a še kdo opaža množične prekvalifikacije ljudi iz facebook epidemiologov v facebook vojaške analitike? Zdaj čakam samo še petkove kolesarje, da začnejo protestirati in zatrjevati, da Rusi ne streljajo v Ukrajini in da ranjeni niso ranjeni ampak samo rahlo opraskani in da ubiti bi tako ali tako umrli in da to nas samo Janša nekaj straši z neko vojno, v resnici pa vse to sploh ni res...
Sem te prehitel, in ja gre za ene in iste Alex, bini, in predvsem janez. A seveda je Alex to ze obrnil politicno, gre za anti njemu vse
Medtem ko tam padajo na ljudi bombe, mi tukaj s polnimi ritmi, na toplem in varnem, pametujemo. 😔
Starejši se še spomnimo režimov vzhodnoevropskih držav pod SSSR. V tem smislu Ukrajince še kako razumem. Kako se končajo avanture velikih okupatorjev, pa vemo.
Starejsi? A niso ti srednja gemeracija?? Sodeč po izjavah takrat o diplomah....ne mi potem o USSR, jaz sem 60+ se tega spomnim kot otrok. Razpadati ke zacela preden se je marsikdo tu rodil. Leta 1991 je samo dokoncno umrla
pred 2 minutama je Freak napisal:
@jereb-pomojem bo trajalo še leta, preden bojo polnopravni člani EU (če sploh bojo,poglejte npr Turčijo kolk časa se že pogaja).
O J.J. raje nebi,ker ne razumem te njegove zagnanosti,kako se čimbolj zameriti rusom. Še nemci mal cvikajo,on pa na polno 🙄
Kdo govori o clanstvu danes, gre se samo za nacrtno namero.
Ok, zakaj tega ne bi smel narediti? Mislim da se kot samostojna država lahko sami odločajo kako naprej.
Je pa res, da to rusom niti malo ne bo ušeč.
Vsekakor pa mislim, da bi jim bilo bolje v EU, kot pod Rusi.
Imam sodelovca (sedaj penzionist), ki je še v jugi vedliko delal v Iraku, Libiji in tudi Rusiji. In je sam rekel, da si naj ne želimo, da bi kdaj bili pod Rusi in da tudi ne more razumet, da je imel Tito takrat toliko jajc, da se je uprl Stalinu (na našo srečo).
Ker zelynski s tem namerno vpleta EU ki bo dolzna pomagati, Putin ima pa novega krivca.
Ni neumen, in dela kar mora, poizkusa najti pomoc, kot pravi predsednik, ampak vsi si bi zeleli bolj da podpise vlogo za Commonwealth
Neverjetno koliko imajo eni casa v nedeljo, da po forumih, facebookih cel dan prepricujejo folk in argumentirajo dogajanja. Potem imamo sedaj FB zgodovinarje .....za ta fenomen imajo filozofi en izraz
Zgodovina gor ali dol, Nato gor in dol, zgleda da se je Putinu malo zmešalo, že vleče nuklearne enote na plano.
Ali mu je res nitka v glavi počila ali pa mu že trda prede, tako v Ukrajini kot doma. Samo tak fanatik res zakuha nedolžnim vse. Velika Nemcija, velika Srbija, velika Rusija....
Btw med tem se Gaza pa Jeruzalem se vedno obstrelujeta vsak dan
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Up
Vojna je že passe, vrača se kovid.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani