Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano
16 minutes ago, TiEn said:

Še enkrat ga usuje adijo karijera,.. moral bo dirkati ne toliko zaletavo

Se strinjam, tip nima občutka. Sej gre vedno do roba in na nož, nič ne rečem, ampak ni vse v tem, treba je vedet kje je meja, oz. meje varne tekmovalnosti. Jaz osebno ga nisem prav nič pogrešal, je MGP prav zanimivo bilo za gledat 🙂

1 hour ago, Alex said:

Končno... da malo spravi v red to mularijo. 😊

In naredi motogp totalno nezanimiv. Spet...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
5 minutes ago, Bini said:

Kje ti menjujejo? 

Kaj imaš polne roke poročnih-

zaročnih prstanov? :whatever:

Mazda BTC, je šlo tudi presentljivo hitro skozi. V torek smo dali prijavo, danes zjutraj smo že montirali. Ah, moje delavske ročice ne morejo prstanov nosit😄 verjetno se je začelo pri prvem lastniku

Popravljeno od Husky1290
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
1 hour ago, Alex said:

Kaj ne bi bilo boljše to rešit pri kakem tapetniku  privatniku? Daš gor pravo usnje s  šivi druge barve. To mene še  čaka. 🤗

Če je zastonj rade volje vzamem 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
2 minutes ago, Bini said:

Upam,da boš dal sedaj spomladi 19" ......:whatever:

20'' čakam da pridejo :D imaš v styling tuning objavljene frišne slike 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Dejstvo je, da virus obstaja, tako kot nešteto drugih. Naj se cepi kdor se hoče, silijo nobenega. Drugo dejstvo ki je 100%, kradli bojo itak vsi na tej sceni, pa naj bo JJ ali pa KUL. Vaše kreganje pro et contra tukaj je popolnoma brezpredmetno. Džabe se tuki med sabo tolčete, to je njihov namen, če še ne veste 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.