V hisi mi vlece po novem 5g signal iz Telekoma. 10 MB/s. Slabo, vem, ampak boljse kot poprej od A1, ki je slo do najvec 4 MB/s na 4g signalu. Ce na telefonu vklopim samo 4g signal, vlece manj kot 10 MB/s, zato je vseeno boljse ena crtica na 5g, kot dve crtici na 4g.
Zal nimam opcije telefonskega in internetnega prikljucka. Vse poganjam na 4g modem s sim kartico.
Testiral sem 1 meter pred vhodnimi vrati, kjer mi potegnejo 2 crtici in 70 MB/s na 5g signalu.
Sedaj studiram, da kupim 5g modem in ga postavim pred hiso. Mislite, da bo boljse prebijalo stene? Ker zdaj sem testiral vsepovsod po hisi, pa nikjer ne dobim dveh crtic.
Ah, Jakec, Jakec... Jakec je povrsen in nic ne studira zraven.
@jures@Janez007 sem kopiral kontakte iz stare sim v novo sim, pa je sedaj vse kot po starem. Ocitno mi je vmes kazalo sinhronizirane stike iz Google clouda. Sicer ne vem zakaj samo stevilke brez imen, ampak nima veze. Urejeno. Hvala obema vseeno.
Prestavil sem se iz A1 na Telekom, sedaj pa mi pri klicateljih ne kaze vec imena in priimka iz imenika, pac pa samo stevilke, ki se zacnejo s +386 31 ... v imeniku imam shranjeno 031 ...
Ugreen USB 3.0 na SATA Adapter za trdi disk Lastnosti: Podpira SSD/HDD do 12 TB Hitrost prenosa: do 5Gbps...
Na skatli sicer pise da podpira Windows in Linux, ampak ce disk priklopim na TV, potem bi moralo delati? Imam Hisense serijo 8.
Druga stvar, ko vidim da ste ravno pri excellu... nalagamo kontejnerje z deskami, razlicne pakete, razlicnih dimenzij. Bi lahko kje dobil kaksen kalkulator oziroma sliko, ki bi nam povedal kako naj nalozimo kontejner?
Kontejner je npr. 12.03 dolzine, 2.68 visine, 2.55 sirine.
Deske pa npr. 4.4 dolzine, 1.2 visine, potem 2.5 dolzine in 0.67 visine, potem 3.4 dolzine in 1.1 visine...
Moj Senko kamin je po 2000 urah obratovanja javil, da je zrel za servis oz. pregled. Kodo od tehnicnega menija imam, ampak nikjer ne najdem "reset ur". Se kdo ukvarja s tem ali pozna koga?
Nazadnje ko je prisel kamin "nastavit" gospod iz MB, je bil pri meni 15 minut ter je kasiral 350 eur. Uradni prodajalec Senko peci in kaminov.
Mi lahko se kdo objasni kaksna je razlika ce se hoce najemnik kot stalno prijaviti pri meni, in ne zacasno? Predvsem me zanima z vidika, da bom res zasciten po izteku pogodbe in da bo sel ven, ce pride do spora.
Zakaj bi si delal nove dokumente, ce samo na posti naredis preusmeritev?
Škoda, da zapušča Dallas, ki je res končno sestavil ekipo za napad na naslov.
Lakersi so slabša ekipa trenutno od Dallasa, čeprav dobijo Dončiča. Pa bo spet ene 4 leta minilo, da bodo kaj sestavili... Se bojim da Luka nikoli ne bo dobil prstana. V Dallasu bi mu bil blizu letos.
Samo poglejte si kakšen uglajen gospod je Barron Trumph, kakšen svinjak je pa hči od Kamale Harris. Šolan, razgledan, vljuden (on je lansiral Trumph coin, ki je dosegel v treh dneh 70 milijard).
Namen imam oddajati v najem hišo. Stalnemu najemniku, ne turistično.
Zanima me, če ima kdo kakšno pogodbo, da jo prečekiram. Da vidim kako jo napisati, na kaj biti pozoren.
Prav tako me zanima, kako oddati/plačati davek, napisati račun vsak mesec.
Če je že kdo to delal oziroma če živi v najemu, prosim za pomoč.
Medtem ko kolo lahko gonim tudi 100 km naenkrat... me pa mika enkrat udarit mini maraton, zgolj zaradi obcutka ce bi ga zdrzal. Oziroma gleznji, kolena..glede na to da niso navajena teka.
Dober večer! Razmišljam o nakupu Samsung-a A55, me zanima, če ga ima kdo v lasti oz. uporabi? Ali pa kakšen predlog katerga mobilca kupiti v rangu 200, do največ dobrih 300€? Dovolj imam meglenih fotk z mojim Žaomi-jem Redmi-jem 9T. Baterija s 5000maH, kapo dol, ampak vse ostalo je bolj tako-tako, medtem ko fotkič je pa totalna grozljivka, z domnevnimi 48MP-ji, heh.
Jaz imam že dve leti A54 in sem zadovoljen. Solidne fotke, hiter, odziven, zaenkrat nikjer ne šteka - ne igram igric.
A55 je pa novejši tako da mislim da ne boš imel težav.
Dobiš pa tudi boljši telefon za manj denarja - A52s 5G. Jaz sem ga mislil kupit, pa sem slučajno naletel na fanta ki je rabil denar in sva skupaj šla po nov A54 za pol cene, tako da sem potem tega vzel.
Poglej si na gsmarena opis, na koncu imaš rubriko primerjav podobnih telefonov za podoben denar... preberi opis in kupi enega. Odlična stran za primerjavo telefonov.
Evo, prazniki so se pričeli na najboljši možen način ... noben človek poškodovan.
Levi avto je imel STOP znak, desni pa smernik, da bo zavil desno, ampak je šel naravnost, medtem pa je levi speljal... Kriv je levi avto, ki ni imel prednosti ... ne glede na to, da je desni avto nakazoval, da ne bo zaprl poti ...
Pravilno.
Ce ne more pocakati 2 sekundi, da rdeci pelje mimo...
Ljudje se niso menjavali, gužve ni bilo. Petek, december, pa to.
Dokler ena ženska ni šla do treh doktorjev ki so se naslanjali na mizo in čvekali pred odprtimi zavesami, se ni nič spremenilo. Ko jih je napizdila kot se spodobi, mamu jim jebem leno, so pa vzeli dva pacienta (nas in njo) na pregled. Oboji smo čakali zaradi urgentnega stanja, poškodbe glave oziroma kot je na napotnicah pisalo - možnosti krvavenja možganov!! Ona celo od 11 dopoldan.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni dvakrat za rect, sem v Posavju, dokaj "blizu".
Povezava za deljenje
Deli na druge strani