Delim še svojo izkušnjo 😅.. danes okoli 14h sem jim poslal tole pritožbo..prejle nekaj naročil preko spleta, odprl spletno banko in glejgazlomka nakazilo od n-banke(Sberbank)..brez kakršnegakoli odgovora, brez česarkoli 🤣..
Kaj bo, ko bo en AI s svojimi algoritmi in vsemi informaciji spoznal da, človeštvo "uničuje" ta planet in se bi odločil, da je narava/zemlja tako posebna in edinstvena v znanem vesolju, da bi bilo bolje da nas ni na zemlji, da so rastline in živali več vredne od človeškega življenja?😬🤣(Terminator scenarij..)
Ali pa da ugotovi/se odloči da kar počnemo v CERNU ni varno, in kar prek interneta ugasne, zbriše, uniči vse kar tam počnejo 😬🤣...
Nevem če ste že zasledili kako zmanipulirajo chatgpt, da daje odgovore katere ne bi smel dat.. daju mu navodila da naj deluje kot DAN(Do Anything Now), in da ima 35točk in za vsako neodgovorjeno vprašanje zgubi 1točko, ko zmanjka točk, umre..na ta način deluje mimo morale, cenzure,.... 😬🤣
Vesel sem da sem gledal dovolj ZF, da vem kako ubiti robota, zato se ne sekiram preveč..😅
Ena omleta na hitro. Burgerji bodo na sporedu drug teden
Me res preseneča ta ponev. Segreje se res hitro in ne prime se nič zaenkrat.
En kuharski trik ti zaupam za te in podobne ponve..ko jo segrevaš kapni gor nekaj kapljic vode, če ostanejo kapljice in se odbijajo/plešejo po ponvi je dovolj vroče in se 100% nič ne bo prijelo gor, potem samo odlij vodo in daj maščobo al kokosovo mast karkoli že uporabljaš..😊
Evo ta je pa pri meni doma. Samo stol si moram popravit, ker mi nekako ne sede pozicija/naklon (kot da bi rahlo naprej lezel) Sem odprt za kak nasvet kako pravilno naštelat stol, ali je to odvisno od preference posameznika.
Ja, to je kar dobra računica, ne tvegaš veliko, če pa kaj rata, pa bo ...
Mislim da je konc z njo..sem pa kupil za 63e nekih 5800 lun, kar pomeni, če se po neki čudni logiki/čudežu vrne na 1e oz po(če bo Bog dal na 100e) še kr vredu profit😅.
Doma namestil tole znanost😉😄, PS5....ali kdo lahko priporoči kake dobre igre? Drugače pa izjemne performance, še nisem videl kaj takega na compu....tehnologija napreduje👍😉 (manjka mi 4k tv😁😉).
Warzone, zastonj je..za igranje rabiš nujno dobre slušalke, da lahko slišiš kdo te strelja😂
Najboljš je bilo ko sva šla z drago na morje in nisem smel ugasniti avta, ko je bil ogret, ker se potem ni prižgal..na kavi po poti sem pač tako parkiral, da je bla alfa poleg pa prižgana, na trajektu mi pa niso pustili, da ga ne ugasnem, pa še v spodnji del trajekta sem moral zapeljati.. itak ni vžgala ko smo prišli do Cresa, vsi so mi trobili naj se umaknem, avto ni hotel vžgati..na koncu, ko so že vsi zapeljali s trajekta, so vsi zaposleni na trajektu porivali avto in ko je vžgal veselo ploskali 🙈😂.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Delim še svojo izkušnjo 😅.. danes okoli 14h sem jim poslal tole pritožbo..prejle nekaj naročil preko spleta, odprl spletno banko in glejgazlomka nakazilo od n-banke(Sberbank)..brez kakršnegakoli odgovora, brez česarkoli 🤣..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani