sva se z Binitom malo pogovoarjala zadnjič in da nas bi bilo v čim večjem številu bi kakšna panoramska vožnja cca 30-40 km. če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini
da ne bodo temperature previsoke predlaga termin Aprila v dopoldanskem času.
GTC: Now that's what we call dense floating-point compute
sem včeraj gledal. bi bilo pa zanimivo dobit tist njegov računalnkik prihodnosti, napasat eno obično ''gamersko'' grafično pa sprobat kak se obnese . magar tanovo RTX 6000
Ja za E oz. nasplosno za B550 pa ne mislim dajati +200€ . Sicer pa tudi nisem zasledil, da bi E imeli kje na zalogi. Za F sem dal 130€.
cene so tko zmešane. pred 5 leti sem dal za Strix x570 e 300€ dan danes je taka plata 500+€ (strix X870) .
pred 2 urama je Janez007 napisal:
A ni tako, koliko denarja, toliko muzike, pri avtih, računalnikih, itd..
Jaz bi malo pogooglal, pogledal kaj je od tega za ta denar na voljo v SLO (zaradi SLO tipkovnice ... želel bi tovarniško slovensko), potem si pa pred nakupom nujno ogledal, prijel, malo tipkal ...
Če bo "stacionaren" laptop, potem bi vzel z velikim zaslonom (17"), če se bo prenašal zaslon max. 14" in pod 1,3 kg. V obeh primerih je zame pomembna kakovost tipkovnice. Recimo meni je top tipkovnica Lenovo X ali T serije.
sej če bo bolj kot ne stacionaren laptop pol se splača dock nabavit, monitor (24 ali 27''), tipkovnico in miško.
Na treking biciklih je klasika med 6 in 7 cm hoda. Tako da bi lahko bila dodatna višina celo proti + 10cm
se čisto strinjam 160mm je 100mm preveč za tako kolo.
@Jest pa še če bi res vzel te vilice bi moral menjat še predji pesto, ker če se ne motim imaš quick release in pa še pretežke in predimenzionirane vilce za treking kolo so.
Prvo preveri kako akso imaš in dimenzije/mere, ali imaš krmilno cev ravno (straight) ali v konus (tapered) ter kolk col gume. Potem pa greš v akcijo da si ne nabereš preveč stroškov.
The RockShox SID SL Ultimate 3P 29" suspension fork with Race Day 2 damping, DebonAir spring and Boost dimensions for cross-country riding The weight-optimised SID SL suspension fork from RockShox...
a pol si že stestiru. js še kr čakam na priliko da se peljem en krog k sm balanco menjal. prvo je bilo vreme slabo pol me je pa zdravje zvilo. Zdej čakam da vidim kak bo kaj jutri ali pa naslednji vikend.
Ker mi je tamala v toplicah dala v mikrovalovko telefon (huawei p30 pro) sem bil prisiljen v nakup novega 😅. Telefon je bil v mikrovalovki 1-2s, vendar kljub temu dovolj, da je skuril anteno in sim kartica ne deluje...
Za nizjo ceno bi sicer lahko dobil samsung S25, vendar je honor magic 7 pro boljsi. Zaenkrat nimam pripomb.
V priponki se 100x zoom
wtf? a ga je hotla dat sušit al tajat?
glede na par testu je s23u 512GB proti magic7pro še kr dober pa če bo po sreč mi bo še kako leto lepo služil
What is the difference between Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB and Honor Magic 7 Pro (512GB / 16GB RAM), Samsung Galaxy S23 Ultra (512GB / 12GB RAM)? Find out which is better and their overall...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
haha, ne da bi vedu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani