Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

- Lu?ka pravi, da bo Slovenija pu??ava (to je govorila pred dobrim desetletjem), una druga butara pa da bomo imeli poplave - dejta se prej zment kaj bo.

Prosim ne Lu?ke poslu?at, ker nima 2 zrn soli v glavi. Ko sem ?e univerzitetne klopi gulil pred 10 leti jo je en kup prfoksov diskreditiralo, ampak o?itno je prbita na dolo?ene stol?ke.

?lovek s takim renomejem (= prihodkom) ima itak tako velik CO2 footprint, da ga povpre?ne? ne more dose? pa ?e bi se trudil...*

*lastniki vozil z motorjem Dr. Felixa Wankla izvzeti :)

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads
: Drones, Trikes and Automobiles / General Youtube Shenanigans

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Boss, ampak jaz se, za povrh vsega, vsedem v avto in naredim 200km zgolj zato, da potem kolesarim na kak?nih meni neznanih koncih...

Verjetno me bo danes pred blokom ?akal FBI z Greto na ?elu... :)

Sej po eni strani je sme?no, ampak ravno najbolj ozave??eni ekofriki na koncu bluzijo po vseh koti?kih sveta ob svojem ozave??anju in imajo tako velik CO2 footprint, da... no, ni ve? sme?no.

Med tem pa nekateri pla?ujemo neke brezvezne dajatve, ker nam doma en youngtimer stoji pod nadstre?kom in iz njega kar puhti CO2, na letalu smo bili pa zadnji? tam enkrat v osnovni ?oli. In ?e stalno poslu?amo neko moraliziranje, ker si dovolimo kdaj iz veselja usest v avto pa malo teko?ih dinozavrov uplinit.

Fight me, you aspie cunt.

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

OK, to, da so migranti je dejansko postranskega pomena. Ampak vedno bolj razumem Bossa, ko opozarja, da je statistika okoli nesre? jeba. Kar lep procent nesre? povzro?ajo tujci, ker smo pa? tranzitna dr?ava.

Kaka kozlarija, itak da so krivi objestne?i v zni?anih ?portnih avtomobilih, ki norijo po neobljudenih regionalkah. Po mo?nosti na feltnah, katerih ET ne ustreza homologaciji! Pa ?e kak spojler majo vpisan v karton?ek, ki ga na avtu ?e leta ni ve?! V ?uzo z njimi!

:^)

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opozoril je tudi, da doma?ini tak?ni dejavnosti nasprotujejo.

Kolikor sem se z doma?ini pogovarjal, ko smo bili tam, so bili vsi moji sogovorniki ?isto za stvar. Je pa res, da nisem hodil v vsako bajto spra?evat.

Mah saj po eni strani bi bilo bolje da se A?2005 ne loteva takega projekta, ker so ve? kot o?itno nesposobni ali pa nimajo volje. Stvar bi morala laufat vsak vikend, ne pa 2x na leto.

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Top avto, kaj vse je dal ?ez in me nikoli ni pustil na cedilu. Naj vam dobro slu?i ?e dolgo!

Ko si ga prodajal si razlagal kako nesre?nega te dela ker je dolgocajten :D

Smo se pa dobro dri?ali z njim naokoli... in v smetnjake.

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Brez ega ni prvaka (prost, senna, schumi......) potem majo vsi raje dirko s placanimi sedezi....

Sel je zadnji in z njim prava f1

Je treba lo?iti med egom pred novinarji in egom pred lastno ekipo in preprosto - ?ivci.

Glede ?umija pa ponujam v branje tole: http://atlasf1.autosport.com/98/bel/schumacher.html

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dreka?? ?e je bil,je bil pravi borec,ki je sku?al iz te McLaren-ove gajbe kaj iztisnit. Kdo drug bi ?e po 1. letu s takim skretom od?el iz ekipe k bolj?i a on je vedno imel upanje,da se bo situacija izbolj?ala. Po vseh teh letih pa verjamem,da mu je vse skupaj ?e pr?lo ?ez in se ti more mal odf****. Meni osebno najbolj?ih voznikov v F1. 

Alonso ni imel kam it iz McLarna, ker ga nih?e od bolj?ih ekip no?e. Z njim je te?ko delati in ni priljubljen pri osebju ekip. Posledi?no to tudi vodi v rezultate, ki so slab?i, kot bi lahko bili.

Ne dvomim v njegov talent in sposobnost, niti v garjavost McLarna, ampak ?e gleda? celoten paket obstajajo bolj?e opcije kot Alonso in nenazadnje je F1 ekipni ?port.

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mah kakr?en dreka? je bil Alonso do vseh svojih ekip... ga ne bo nih?e pretirano pogre?al. Zato tudi ni imel pametnih opcij za selitev izven McLarna ta 4 leta.

Va?no da imamo Kimija ?e vedno. Oziroma mo?no upam da imamo Kimija ?e vedno. :ne vem:

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Livigno je bil meni v?e? z vidika poceni bencina, ostalo pa mi niti ni potegnilo. Morda za ?portat, ampak te brezcarinske cene... se mi zdi da vseeno dobi? na netu ceneje.

Pozna? kak?en fajn kamp okolica passo tonale in bormio? "Fajn" pomeni brez high society pizdarij, brez sundra, dodatnih aktivnosti... In da me ne bodo ?udno gledali ko bom rekel da bom spal v avtu.

Pred leti sva z biv?o spala to?no tule, na parkiri??u sredi Bormia: https://www.google.com/maps/@46.4630492,10.3641515,3a,75y,12.92h,83.52t/data=!3m6!1e1!3m4!1sPzzwYKuLr2DxZX9ySzL_qw!2e0!7i13312!8i6656...zbudila pa sva se v gru?i kolesarjev, ki so se pripravljali na vzpon na Stelvio. Sicer zdaj izgleda, da imajo rampe, ampak verjetno se kak podoben koti?ek ?e vedno najde.

Na splo?no sva spala v avtu cca 2 tedna po Italiji in Franciji, pa nobenih problemov. Enkrat celo v nekem narodnem parku pa so naju delavci samo prijazno prosili (potem ko sva se sama zbudila) ?e lahko avto odmakneva par metrov stran od jezera, ker urejajo bre?ino. :)

Tako da je super varianta ?e lahko vse imetje pospravi? v avto. Pa pomaga imet kak?no solarno prho in vsaj dve 5litrski kanti za vodo z ventil?kom.

Men ga ni bolj?ega, kot bluzit naokoli cel dan po regionalkah, v temi se nekam sparkirat in se zbudit s ?isto novim razgledom. ?eprav se je enkrat izkazalo da smo sredi zelo obljudenega ?portnega parka, spet drugi? da smo s prelaza (Fl?ela) skoraj v prepad parkirali pa tako naprej.

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GOD DAMN IT.

Najprej sem bil jezen, ker stalno spremljam kaj se dol dogaja, pa zgledalo je da ne bo ni? od ni?... potem pa od nikoder trackday.

Ampak po drugi strani se je pa za?elo premikat, tako da fuck yes!

Par vpra?anj:

- KDAJ BO NASLEDNJI??

- kdo orgranizira?

- licence so ?e vedno v igri ali...?

- rabim trdo streho?

- kolk vam je kaj gume ?rlo?

Po videu sode? je pa dejansko dokaj tesno, sploh zadni desni ovinek pred dolgim levim v ciljno ravnino. 2-, 3- wide, a bit hairy. :D Dobro, itak govorimo o track dayu, ne o dirkanju.

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Baje ga niso opozorili da sainz prihaja. Nekako ne vidim razloga,da bi takole namenoma oviral nekoga ki mu ni neka gro?nja

Sainz je sam rekel, da se mu ne zdi potrebno Fetla kaznovat. Oh well.

Sicer pa mene tudi ?udi, da ni padla kaka "Kimi... Sebastian is faster than you."

Kakorkoli ?e, zanimiva dirka, ne glede na to za koga navija?. Ve? tega! Mogo?e mal manj Ver?tapena na vrhu, ker mi je antipati?en v tri krasne. :D

...?eprav naslednji je Silverstone... more like Snoozestone.

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja draga in njen fotr mata precej problemov s koleni in je bilo svetovano s strani dohtarja kot vaja za... kaj pa vem, okrepitev(?) tudi kolesarjenje, vendar po ravnem in ne s preve? pritiska, ker potem samo slab?a? stanje.

Zanju bo idealno kolo s pomo?jo elektrike, ko bo kak prese?ek denarja na TRR :)

Pa tudi sam razmi?ljam o tem, da bi se na ?iht vozil s kolesom in pomo?jo elektrike, ker me je pa? malo ve? skupaj in ne bi rad bil za?vican ?e zjutraj. Pa? nimamo tu?ev na ?ihtu :D

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Extreme downhill trike racing
Napisano

S'tan je mnenja da folk odleti, ker imajo za??itno opremo in jim zato mo?gan pravi, da ni panike.

Jaz sem mnenja, da z njegovimi 10+ pretresi mo?ganov mu je verjetno izbilo kolikor je ?e imel samoohranitve v njih in bo itak odletel.

Place your bets now.

Sicer pa ne vem ?e je ?e pokazal malce bolj napreden test - letelo nekaj ?ez 40:

https://www.youtube.com/watch?v=aS3y2wS7CoA

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hvala Viper, na pamet sem pisal BBCode za forume pa sem o?itno zasral :)

"Prosti treningi" so bili v petek, menda 40 eur za pol ure, ne vem pa nobenih detajlov, razen da se je menda lahko vozilo tudi civilna vozila.

ZMAJ, se strinjam, jaz sem tolk vesel da kar ne morem povedat :D

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dirkali??e, neko? Mobikrog, sedaj Poligon Gaj, spet ?ivi!

> Klik za slabo uro video reporta?e, oz. par minut povzetkov na za?etku ;) <

Pri voja?kem letali??u Cerklje ob Krki so se letos ?e odvili prvi testi in tekme v to?nostni vo?nji, med 2. in 4. junijem 2017 pa tudi kro?no hitrostne dirke.

FIA CEZ prvenstvo, Twingo CUP + 3 urna vzdr?ljivostna dirka, VIP Business CUP, starodobniki in avtoslalom.

Tam smo bili v soboto in se malce razgledali ter posneli vse ?ivo, od dirkanja do boksov in gostinske ponudbe.

Ker si vsi ?elimo obdr?ati dirkalno stezo v Sloveniji, vas vse vabimo na naslednjo dirko med 22. in 24. septembrom 2017. *

Obljubljeni so bili tudi bolj ljudski dogodki tipa track day, osebno upam, da bo tega ?im ve?. V petek je menda bila mo?nost prostega treninga tudi za ne-dirkalnike in sicer 30min za 40eur.

* S kolegi ob?asno skupaj spravimo kak?en video, ampak nismo nikakor povezani z organizatorji, sponzorji ali udele?enci in za na?e video objave ne prejemamo nobene kompenzacije. Kljub akreditaciji smo vstopnino poravnali sami, vse kar si ?elimo je, da bi v Sloveniji imeli eno malce bolj resno dirkali??e, kjer bi se lahko kdaj tudi sami zapeljali.

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.