- Lu?ka pravi, da bo Slovenija pu??ava (to je govorila pred dobrim desetletjem), una druga butara pa da bomo imeli poplave - dejta se prej zment kaj bo.
Prosim ne Lu?ke poslu?at, ker nima 2 zrn soli v glavi. Ko sem ?e univerzitetne klopi gulil pred 10 leti jo je en kup prfoksov diskreditiralo, ampak o?itno je prbita na dolo?ene stol?ke.
?lovek s takim renomejem (= prihodkom) ima itak tako velik CO2 footprint, da ga povpre?ne? ne more dose? pa ?e bi se trudil...*
*lastniki vozil z motorjem Dr. Felixa Wankla izvzeti
Casual Gearheads : Drones, Trikes and Automobiles / General Youtube Shenanigans
Boss, ampak jaz se, za povrh vsega, vsedem v avto in naredim 200km zgolj zato, da potem kolesarim na kak?nih meni neznanih koncih...
Verjetno me bo danes pred blokom ?akal FBI z Greto na ?elu...
Sej po eni strani je sme?no, ampak ravno najbolj ozave??eni ekofriki na koncu bluzijo po vseh koti?kih sveta ob svojem ozave??anju in imajo tako velik CO2 footprint, da... no, ni ve? sme?no.
Med tem pa nekateri pla?ujemo neke brezvezne dajatve, ker nam doma en youngtimer stoji pod nadstre?kom in iz njega kar puhti CO2, na letalu smo bili pa zadnji? tam enkrat v osnovni ?oli. In ?e stalno poslu?amo neko moraliziranje, ker si dovolimo kdaj iz veselja usest v avto pa malo teko?ih dinozavrov uplinit.
Fight me, you aspie cunt.
OK, to, da so migranti je dejansko postranskega pomena. Ampak vedno bolj razumem Bossa, ko opozarja, da je statistika okoli nesre? jeba. Kar lep procent nesre? povzro?ajo tujci, ker smo pa? tranzitna dr?ava.
Kaka kozlarija, itak da so krivi objestne?i v zni?anih ?portnih avtomobilih, ki norijo po neobljudenih regionalkah. Po mo?nosti na feltnah, katerih ET ne ustreza homologaciji! Pa ?e kak spojler majo vpisan v karton?ek, ki ga na avtu ?e leta ni ve?! V ?uzo z njimi!
:^)
Opozoril je tudi, da doma?ini tak?ni dejavnosti nasprotujejo.
Kolikor sem se z doma?ini pogovarjal, ko smo bili tam, so bili vsi moji sogovorniki ?isto za stvar. Je pa res, da nisem hodil v vsako bajto spra?evat.
Mah saj po eni strani bi bilo bolje da se A?2005 ne loteva takega projekta, ker so ve? kot o?itno nesposobni ali pa nimajo volje. Stvar bi morala laufat vsak vikend, ne pa 2x na leto.
Dreka?? ?e je bil,je bil pravi borec,ki je sku?al iz te McLaren-ove gajbe kaj iztisnit. Kdo drug bi ?e po 1. letu s takim skretom od?el iz ekipe k bolj?i a on je vedno imel upanje,da se bo situacija izbolj?ala. Po vseh teh letih pa verjamem,da mu je vse skupaj ?e pr?lo ?ez in se ti more mal odf****. Meni osebno najbolj?ih voznikov v F1.
Alonso ni imel kam it iz McLarna, ker ga nih?e od bolj?ih ekip no?e. Z njim je te?ko delati in ni priljubljen pri osebju ekip. Posledi?no to tudi vodi v rezultate, ki so slab?i, kot bi lahko bili.
Ne dvomim v njegov talent in sposobnost, niti v garjavost McLarna, ampak ?e gleda? celoten paket obstajajo bolj?e opcije kot Alonso in nenazadnje je F1 ekipni ?port.
Mah kakr?en dreka? je bil Alonso do vseh svojih ekip... ga ne bo nih?e pretirano pogre?al. Zato tudi ni imel pametnih opcij za selitev izven McLarna ta 4 leta.
Va?no da imamo Kimija ?e vedno. Oziroma mo?no upam da imamo Kimija ?e vedno. :ne vem:
Livigno je bil meni v?e? z vidika poceni bencina, ostalo pa mi niti ni potegnilo. Morda za ?portat, ampak te brezcarinske cene... se mi zdi da vseeno dobi? na netu ceneje.
Pozna? kak?en fajn kamp okolica passo tonale in bormio? "Fajn" pomeni brez high society pizdarij, brez sundra, dodatnih aktivnosti... In da me ne bodo ?udno gledali ko bom rekel da bom spal v avtu.
Na splo?no sva spala v avtu cca 2 tedna po Italiji in Franciji, pa nobenih problemov. Enkrat celo v nekem narodnem parku pa so naju delavci samo prijazno prosili (potem ko sva se sama zbudila) ?e lahko avto odmakneva par metrov stran od jezera, ker urejajo bre?ino.
Tako da je super varianta ?e lahko vse imetje pospravi? v avto. Pa pomaga imet kak?no solarno prho in vsaj dve 5litrski kanti za vodo z ventil?kom.
Men ga ni bolj?ega, kot bluzit naokoli cel dan po regionalkah, v temi se nekam sparkirat in se zbudit s ?isto novim razgledom. ?eprav se je enkrat izkazalo da smo sredi zelo obljudenega ?portnega parka, spet drugi? da smo s prelaza (Fl?ela) skoraj v prepad parkirali pa tako naprej.
Najprej sem bil jezen, ker stalno spremljam kaj se dol dogaja, pa zgledalo je da ne bo ni? od ni?... potem pa od nikoder trackday.
Ampak po drugi strani se je pa za?elo premikat, tako da fuck yes!
Par vpra?anj:
- KDAJ BO NASLEDNJI??
- kdo orgranizira?
- licence so ?e vedno v igri ali...?
- rabim trdo streho?
- kolk vam je kaj gume ?rlo?
Po videu sode? je pa dejansko dokaj tesno, sploh zadni desni ovinek pred dolgim levim v ciljno ravnino. 2-, 3- wide, a bit hairy. Dobro, itak govorimo o track dayu, ne o dirkanju.
Moja draga in njen fotr mata precej problemov s koleni in je bilo svetovano s strani dohtarja kot vaja za... kaj pa vem, okrepitev(?) tudi kolesarjenje, vendar po ravnem in ne s preve? pritiska, ker potem samo slab?a? stanje.
Zanju bo idealno kolo s pomo?jo elektrike, ko bo kak prese?ek denarja na TRR
Pa tudi sam razmi?ljam o tem, da bi se na ?iht vozil s kolesom in pomo?jo elektrike, ker me je pa? malo ve? skupaj in ne bi rad bil za?vican ?e zjutraj. Pa? nimamo tu?ev na ?ihtu
Na za?etku je bilo re?eno 20 minut, potem so uradno spremenili na 30min (vsaj glede na njihove dokumente), nisem pa ni? sli?al o dirka?ki licenci in podobnem. Ajej, se ?e za?enjajo komplikacije.
Pri voja?kem letali??u Cerklje ob Krki so se letos ?e odvili prvi testi in tekme v to?nostni vo?nji, med 2. in 4. junijem 2017 pa tudi kro?no hitrostne dirke.
FIA CEZ prvenstvo, Twingo CUP + 3 urna vzdr?ljivostna dirka, VIP Business CUP, starodobniki in avtoslalom.
Tam smo bili v soboto in se malce razgledali ter posneli vse ?ivo, od dirkanja do boksov in gostinske ponudbe.
Ker si vsi ?elimo obdr?ati dirkalno stezo v Sloveniji, vas vse vabimo na naslednjo dirko med 22. in 24. septembrom 2017. *
Obljubljeni so bili tudi bolj ljudski dogodki tipa track day, osebno upam, da bo tega ?im ve?. V petek je menda bila mo?nost prostega treninga tudi za ne-dirkalnike in sicer 30min za 40eur.
* S kolegi ob?asno skupaj spravimo kak?en video, ampak nismo nikakor povezani z organizatorji, sponzorji ali udele?enci in za na?e video objave ne prejemamo nobene kompenzacije. Kljub akreditaciji smo vstopnino poravnali sami, vse kar si ?elimo je, da bi v Sloveniji imeli eno malce bolj resno dirkali??e, kjer bi se lahko kdaj tudi sami zapeljali.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prosim ne Lu?ke poslu?at, ker nima 2 zrn soli v glavi. Ko sem ?e univerzitetne klopi gulil pred 10 leti jo je en kup prfoksov diskreditiralo, ampak o?itno je prbita na dolo?ene stol?ke.
?lovek s takim renomejem (= prihodkom) ima itak tako velik CO2 footprint, da ga povpre?ne? ne more dose? pa ?e bi se trudil...*
*lastniki vozil z motorjem Dr. Felixa Wankla izvzeti
Povezava za deljenje
Deli na druge strani