Mislim, da je re?itev bolj v radikalnih kaznih in prepre?evanju. Kak procent voznikov je dejansko idiotov, za katere je vo?nja po naselju, semaforji in etika nasploh ?panska vas. In tu nastopi pojmovanje koncepta prometa.
Nekdo, ki se zagoni skoz kri?i??e v rde?o, ki vozi pijan, ki pelje skoz naselje 80 ali ve?, ta s tem poka?e, da ne razume koncepta prometa in soodgovornosti. Takemu bi takoj vzel vozni?ko in avto brez pardona. Ker avto JE morilsko oro?je, z njim nekoga lahko ubije?.
Vzemi plasti?no pi?tolo na vodo in pojd tekat z njo po ulici sem in tja, v roku 15 min te pridejo policaji pobarat, kaj po?ne? in fasal bo? ovadbo zarad ogro?anja, ?etudi se potem poka?e, da si imel igra?o. Ker s pi?tolo lahko nekoga ubije?. Kako potem lahko nekdo, ki ne razume koncepta prometa, vozi avto?
Al pa to, zakaj avto lahko gre ve? kot 130? ?e je najvi?ja dovoljena hitrost pri nas 130?
Eh, najbolj pametno je seveda, da da? mir, ampak ?e ma? mo?nost, da? potem zgodbo ven na drug na?in. Palice in podobno navlako v avtu pa sploh odsvetujem.
Tole zadnje z ALonsom http://f1.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=25506 je po ?portnem pravilniku in edino prav. Lahko bi recimo mu nekdo dal v avto zastavo s palico, ki bi mela 10 kg in bi tip tako celo dirko vozil 10 kg la?ji, kar je pr formuli ?e nekaj. No saj je bil zasli?an in ko so ugoovili, da je le zastava, ni bilo sankcij. ?e dve leti nazaj bi zato dobil pribitek, zdaj so malo bolj ?love?ki, ne re?em pa, da pr ostalih zadevah niso idioti.
a) Nissan Patrol 3.0 star 20 let z vsemi bull bari in roll bari in napisom We brake for nobody
in / ali
Kamera na armaturki in YOUTUBE... mam zgodbo, kako so ?li policaji k divjaku se pogovarjat, da je zvezda na You Tubu in je bil tiho ko mina!
Pa da boste la?je razumeli... (pa ne zagovarjam Rusov, ampak tam to pelje iz zavarovalni?kih razlogov)
Prav predv?eraj?njim mi je idiot iz gole objestnosti stopil na gas, ko sem ga hotel prehitet, sicer zelo ravna in pregledna cesta, kon?ala sva pri 140, kar je blo iz moje strani tud nespametno, neglede na to, da sem mel duplo mo?i v motorju kot on (vendar nisem pri?akoval, da me bo jebal). Ampak celo zadevo sem imel tud posneto na kamero in 2 ovinka naprej je bila patrulja. ?e bi se mi dalo, bi samo zapeljal k njim in rekel, da me je ogro?al, povedal da je posnetek in je re? urejena. ?e posnamete pizdarijo, imate pravico podat predlog za uvedbo postokpa, podkrepljen z dokazom. Navadno je posnetek dovolj, da sodnik za prekr?ke odlo?i, v primeru nejasnosti, pa greste pri?at.
A vendarle, na koncu za idiote vedno poskrbi karma (?al so tudi vedno kolateralne ?rtve, kot prej?ni teden)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, vlakec je odpeljal Pa ?e z dizajnom nimate sre?e
Povezava za deljenje
Deli na druge strani