Nimam nastavljenega sledenja poti. Nokia OVI maps pa se ?e posodabljajo, upam da bo zemljevid celotne europe, da mi nebo posodoblo samo slovenije. Prej mislim da je bla gor samo SLO.
Ze dolgo ni blo nic o Garminih oziroma ostalih navigacijah napisanega.
Imam nokio 5800XM, na kateri imam name??en Garmin Mobile XT z karto adriaroute in karto evrope. Pri uporabi na dalj?e razdalije imam problem, da mi napi?e pri izra?unavanju rute , da nimam dovolj pomnilnika. Vem da gre tu za RAM telefona in da nima veze s spominsko kartico. So morda kateri drugi sistemi, kot so IGO in podobni, kaj manj potratni s tem spominom?? Oziroma ali je mo?no Garmin kako "nategnit", da bi namesto direktno v RAM shranil te podatke na spominsko kartico?
Na netu sem gledal, da je ena od mo?nosti v taksnih primerih, da si ruto razdelim na polovico in bi potem naj delalo ker je kraj?a pot. Sem pa probal to sredi nem?ije, nastaviti ulico hotela od katerega sem bil oddaljen samo za nekaj km in se je zgodilo enako, ni bilo dovolj spomina za prera?un rute...
Tudi jaz se sprasujem kje se jih da dobit ali pa narocit... morda mozno da se jih prinese nekaj zraven na meet v celje al pa ce lahko kdo pove v kaksni pisavi so narjene.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Podvig: Po dopustu sem se uspel pognat nazaj v delovni tempo... Aja saj je ze cetrtek :-)
Zoom-zoom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani