Seveda ?e ni konc sezone, rajky suvereno , me zanima kok majo res rezerve rde?i k je na konferenci razkladu..
Res me zanima ka?na bo sezona, kdo bo ope?u in kdo napredvou. Mislem da se bo nasledno dirko kadil s ferarija. Massa je kalimero, ?e ni prvi pa joka.. (naredu ?olsko napako..gnoj)
BMW je zmerej bol?, meca pa pomoje zdej neve od koga bi kradla tehnologijo hehe.. Mam skor raj? kovalainena, me moti karakter ?rnca, k mora zmagat, ne prenese poraza.. (nism rasist!!!)
Formula1 ?e dolgo ni ?port, ampak gledali??e/konjske dirke!
Vse je ?e v naprej zmenjeno, ne vsako dirko, ampak stalno pazijo da gledanost ne pade.
To je ma?ina za delanje denarja, podobno na?emu hokeju!
V doma?i dvorani morajo zmagat doma?i, odlo?ilna tekma pa je drugje...
Odkar je ?umi zjebou sceno se fajn matrajo da gledanost ne pada, s ?portnimi in ne?portnimi potezami...
Lanska sezona je bila na koncu zre?irana, mclaren je pristal da odstopi svetovno prvenstvo ferrariju in v zameno ne dobi kazni diskvalifikacije za 2 ali 4 sezone, o ?emer je odlo?alo rde?e mo?tvo! Pa? so le fiji pla?ali kazen za krajo italjanske tehnologije..
Predlanska sezona je bila zlata za ferrari, saj so ve? zaslu?ili kakor ?e bi zmagali, ?umiju se je kvaril avto po 6ih letih nepokvarljivosti..
Da je blo bolj napeto, je tud alonso zgubu ka?no gumo..
To je fabrika, ki laufa za dinar, ?e je nekdo preve? dober, folku ni zanimivo, ne hodijo gledat, ni prodanih kart, stavnice so prazne, televizije no?ejo drago pla?at prenosov... Domine.
Starih ?portnih ?asov v formuli ni ve?, ko je keke na treningu uni?u 3 motorje, ko je mansel vodu za krog in postavlou najhitrej? ?ase vsak krog, ?al avto ni zdr?u ?e trh krogov.. To so bili ?portni ?asi, na vse al pa ni?..
Navijal sem za prosta, mansla, ?umija, zdaj za kimija, ?eprav privo??im tudi drugim dirka?em..
Sem tudi ferrari fan, mislim pa, da so zdaj za par let v kurcu. Zgubili so rosa browna/kalkulator na dveh nogah, ?umija in dost folka v mo?tvu. Mislim da bo za njih tesno in bojo vsako sezono slab?i.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Seveda ?e ni konc sezone, rajky suvereno
, me zanima kok majo res rezerve rde?i k je na konferenci razkladu..
Res me zanima ka?na bo sezona, kdo bo ope?u in kdo napredvou. Mislem da se bo nasledno dirko kadil s ferarija. Massa je kalimero, ?e ni prvi pa joka.. (naredu ?olsko napako..gnoj)
BMW je zmerej bol?, meca pa pomoje zdej neve od koga bi kradla tehnologijo hehe.. Mam skor raj? kovalainena, me moti karakter ?rnca, k mora zmagat, ne prenese poraza.. (nism rasist!!!)
@janik
Mansell je ?e zravn prosta in senne, stara ?ola!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani