Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jst mam WTL ki ima tud CO2 - sm dal 850? zanj v LJ. Sam je 200A.

Tudi jaz sem si ?elel kaj takega, pol pa sem vido, da grejo ?elje in potreba vsaka svojo pot in sem si postavo kriterije:

max. 400?

min. 160 A

pulzno varjenje

2 taktna in 4 taktna funkcija

ostalo, kar je ve?, pa je dobrodo?lo

Itak pa ?e me ?akajo stro?ki za nabavo jeklenke in Argona, wolfram elektrode in varilne palice.

Za to ?e ra?unam kakih 200?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cestnine ?eleznicam
Napisano

Takole je ?e nekaj let... desetine milijonov iz cestnin, ki jih pla?amo vozniki pri registraciji vozil ponikne nekje v ?eleznicah... za popravilo cest je pa te?ko par milijonov najti. Da te na rit vr?e.

Zato pa mamo v pomurju samo hitro cesto in ne AC

Druga?e pa tudi to, da jamrajo vzdr?evalci cest in Darsovci, da so letos ?ez 30m? vrgli v soljenje in posipanje cest bi jih ?lovek moral tudi po zdravju vpra?at. Lepo s plugom potegni pa ne rabi? ton in ton soli metat gor in uni?evat ceste, naravo in sama vozila pa ?e ceneje bo.

Kolko pa so profitirali zadnjih par let, ko ni bilo nic kaj snega. Res bi jih trebalo po zdravju vprasat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ene dve leti nazaj smo dobili v uporabo testno LC, top opprema za dobrih 70K?. V gozdu smo ugotavljali, da je to hudirjevo ?irok avto - enkrat sem ?el celo ven spredaj gledat ali gre desno kolo mimo skale, ?ele nato pa ugotovil, da je ima avto v ta namen posebno kamero ki nadzira smo prednje desno kolo. ?eprav smo pazili kolikor se je le dalo, se je na laku vseeno poznalo od vej, ampak le toliko da se je dalo z lahkoto spolirat. Terenska vo?nja ni glih za ljudi ki se jim avto preve? smili, lak je pa zagotovo prvi ki nastrada.

Se strinjam s tabo. Avto se ti ne sme smilit, ampak je pa treba vseeno po pameti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Toyota land Crouser je eden bolj?ih terenskih vozil, kar jih lahko najde?. Sicer ga vztrajno polnijo z elektroniko in nobel tapiserijo, ki ti v blatnij brezpotjih hitro zgublja vrednost, a vseeno je ?e vedno odli?no podvozje, pa tudi konstrukcija, ki kljub vsemu odli?no opravi svoje delo. In tudi odbija?i so iz nekaj razredov bolj?e plastike kot pri ostalih vozilih...

Upam da ima Hilux tudi branik iste kakovosti. Barva je zelo kvalitetna, mora bit fajn debela veja, da naredi prasko, pa ?e ta se je dala spolirat, da se ni? ne vidi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Sem bral, da so mogli brisat kr nekaj kletvic zaradi Chuka, da je sprejel vlogo. On je mnenja, da bo ve?ji del gledalcev mlaj?e generacije in ti naj nebi teh psovk poslu?ali. Pohvale vredno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup terenca
Napisano

Ja, kar se zime ti?e, obo?ujem na?e cestarje, ker jih vedno sneg preseneti, jaz pa najraj?i vozim po zasne?enih cestah.

Terenca pa bi mel zaradi tega, ker se z njim ne da tak hitro vozit po cestah.

Danes sem se peljal po pizze, pa sem vmes dosegel ca. 190 km/h.

To pa zna bit kr nevarno za druge udele?ence in za moj izpit.

Upam da bo terapija "terenec" pomagala, ?e ne pa minicar max 45 km/h.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup terenca
Napisano

Zadnji? sem peljal sestrino Toyoto 4runner 3,0 benz-plin, seveda po terenu kot se za terenca sli?i.

Seveda vo?nje ne morem pozabit in razmi?ljam o nakupu http://www.avto.net/ad.asp?id=5505575 tega terenca.

Na terence se kaj dosti ne spoznam, pa tudi na Nissane ne in bi prosil ?e bi mi lahko kdo svetoval na kaj moram bit pozoren.

Na Nissan forumu nisem na?el zaenkrat ni? kaj uporabnega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

p.s. vid in kokolada ... prosim ?e se nehata kregat pa use povprek zmerjat ker tole vajino obna?anje je na ravni 10 letnih mulcou k se cufajo za brezveze ker majo preve? cajta ... pa ?e se neznata dokaj normalno izra?at in sledit temam nehita pisat po forumu pa se prek zasebnih sporo?il skregita pa stepta pa zarad mene ?e se ?e pobijeta ... al pa pejta v temo prepucavanja pa se tm zmerjajta pa ?ez druge pluvita

zdej pa prosim ON TOPIC

vid007 in kokolada PROSIM PREBERITA ?E TO ENKRAT

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rimske toplice - pomo?
Napisano

Ja ?al je tema za?la v neke druge vode ampak sterilno pogovarjanje o stvari, kjer se vsi strinjamo z istimi stvarmi je pa tudi dolgo?asno za popizdit. Ve? kot je razli?nih ARGUMENTIRANIH mnenj bolj zanimivo je sodelovati v debatah na forumu - vsaj jaz tako mislim. :P

Se popolnoma strinjam, ampak Kokolada bi lahko njegovo mnenje izrazil na bolj ne?en oz. manj direkten na?in, ?e ga seveda ?e mora izrazit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.