za v soboto ni treba ra?unat name, ?e bo smu?anje, sem si mal prsta odrezal- n? kej preve? hudga. samo smu?at ne morem. ?e bo pa kak?en drug met pa morda pridem.
hvala za ?e prejete ?elje in za tiste ki ?e pridejo.
za pit dobiste vsi tisti ki pridete v soboto ali nedeljo na kartodrom v koper pri ?ele?ni?ki postaji. saj tam se za?ne prva dirka za amatersko prvenstvo (nedelja) v soboto bojo predpriprave tako da ?e bo kdo hodil kaj po tistih koncih naj se kar sprehodi po boksih in naj me poi??e, ?e me ne bo na?el, sem na stezi.
nevem formula je nasploh neki posebnega konji glede na kubike, pol spet neki posebnega so obrati motorja... sem pa? navdu?en nad njihovo tehnologijo, najbolj mi je pa v?e? ferrari
z mojim namizjem ne bo n?. mi je disk skuru ?e eno elektronko k sm jo zamenov. tko da sedaj sm ?e z drugim diskom in sistemom, ki deluje od 18-h naprej pa morm ?e vse program?ke in?talirat...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
o lejga lejga, tist na sliki je pa ?ist men podoben!?
Hvala za lepe ?elje in ?estitke
PS: zakaj be?i? mudilo se nama je na hladno ( v roki je bila ?e segreta) penino
Povezava za deljenje
Deli na druge strani