Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 7 urami je Bini napisal:

Kaj si ti ja nor, še jaz bi znoro, če bi me tak j.. o.... :wub:

Za tebe je boljš varjanta, da imaš rentacar... :nevem:

Ali pa TAXI (DonFelipe) bi ga kar nekaj časa taksiral okrog za ta denar, investiran v Fookovca. :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Drugič električenga takole potopite nad slapom, boste imeli ogrevano vodo. 

Pri domu se v snegu vidijo kolesnice od avta. A so se to pripeljali iz Tuhinjske strani ali iz Gornjega grada.

Pomoje iz obeh smeri, sodeč po registrskih na avtih, tik ob koči.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Dober večer! Me zanima koliko vas uporablja FLIK?

Sem ga danes naložil na mobilca, ker sem se naveličal vprašanj; "nimaš Flik-a, se hecaš?" :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Snežinka (Corsa) me je toliko navdušila, da sem jo danes počastil s polnim rezervoarjem Shell tadrage nafte. 

Netopir (MerBenz), njen sostanovalec, je medtem pri ličarju na lepotnih popravkih in ga niti ne posebej pogrešam, zlasti pa ne v potrošnji goriva. :)

IMG_20241212_152617.jpg

IMG_20241211_093503.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V katerem delu točno meni koristi podatek KOLIKO let ima kdo od vas optiko (10 let), jaz sem zgolj pojamral, da koliko to traja in gre v treh fazah. Sicer pa osebno raje počnem kaj drugega kot "ekranski športi", eto zato mi tole nikakor ni bila prioriteta št. 1, če sem povsem iskren. Kam imate pa drugi mi je pa precej vseeno, nikoli nisem bil nevoščljive sorte, želim vam, da ste srečni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Nek čisto pravi DeSUS voznik mi je konkretno izsilil prednost in sem s skrajnimi močmi zaustavil pred katastrofo. Na srečo ima Corsa odlične zavore, Getz bi ga verjetno nabil k zmaj ter šel posledično na odpad na večni počitek. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Telekom priklop optičnega priključka, uf kaj to traja, za začetek je v TREH fazah. Najprej pridejo potegnit od kanalčka na cesti in do omarice na hiši, potem naslednja faza (drug izvajalec oz. podizvajalec) potegne iz omarice in po ceveh do modema v hiši, zdaj pa čakam TRETJO fazo, ko menda pride tehnik, kateri bo dejansko opravil priklop. Do takrat imam še tastari kabel v uporabi. Res noro tole.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Mazdaš; Iceman je bil zdajle na oddaj Svet, mojster za dubajsko čokolado. Evropa slaščičarna v Kranju. Sem bil večkrat na sladoledu in kavi, res obvladajo cukrpekarske zadeve. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 5 urami je g.Wankel napisal:

Ampak svaka jim čast, kaj jim je ratal :D 

Res noro, po 26-ih letih, nazadnje Hakkinen in Coulthard, ki se ju komaj še spomnim, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Predvidevam, da se Sirijce lahko deportira sedaj nazaj?

Spodobi se in pravično je oz. bi bilo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

NO, ste dobili kaj snega ali kurckej?

Pred pol urce sem se peljal čez prelaz Črnivec in se konkretno oprijema cestišča, potem pa nekje pod 600 nadmorske pa ni več ničesar od snega.

Kako je pri vas, ostalih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 5. 12. 2024 ob 15:03 je Hixxy napisal:

Super dan!

Če bo kdo kdaj potreboval kaj pomoči v zvezi s Bitstampom, mi lahko piše na zasebno - rade volje pomagam!

Živjo! Obvladaš tudi ostale borze ali samo BitStamp? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.