Ta plata ima ?e VGSA + DVI z ve? memorije na grafiki kot jo misli? dodati (2GB)
- zato raje daj ali palto brez grafike ali ve? memorije pa nabij na 4GB pa ni treba dodati grafike
- DVDRW roko na srce je preteklost, vse je na prenosnih medijih, tako na pcu kot v avtu itd...useless. Tudi winse se instalira z usbja, tako da ?koda denarja
- SATA disk je preteklost, SSD je 6x hitrej?i in ti?ji, ?e da? SSD bo PC hitrej?i pa ?etudi da? najslab?i proc in manj memorije
- O?itno kupuje? narejen pc z winsi in antivirusom, to je odlo?itev posameznika - a predlagam da vzame? po komponentah (mo?nej?imi) pa Sw 'sam' zrihta?
Sam si lahko pc sestavi? tudi s komponent preko mimo vrste enaa itd. Torej predlog osredoto?i se na posamezne komponente brez SW pa daj ve? v njih (proc, disk, memorija, VGA)
Glih to sm gledu da bi ga preko t-2 uzeu. pa me mal begajo te komponente ker sm jaz tut porajtu da ma integrirano graficno plus eno dodano zraven, ma pa 8gb rama pol je to premalo?
Lep pozdrav. Se oproscam da si mal to temo sposojam ampak rad bi kupu nou pc pa do zdaj sem imel vedno amd procesorje in ati graficne sedaj pa gledam nasledno konfiguracijo.
Trdi disk 3.5" 2TB 7200rpm 64MB SATA3 Intenso 6513284
DVD-RW Samsung SH-224DB/BEBE, 24x SATA, ?rn
Microsoft Windows 8.1 64-bit DSP slovenski
Panda Internet Security 2015 za 1 PC, 1 leto OEM
Ohi?je ATX Midi-Tower 600W LC Power PRO-925B, USB 3.0
Garancija 2 leti
Pa me zanima ali je to za kej al je bol tko ker ucasih rad igram kako novejso igro in nebi rad da mi pol use steka? Je pa ze sestavljena bonudba tko da ne morem nic spreminjat komponent je bol verjanta vzemi ali pust. Bi bil vesel odgovorov ce se kdo bol spozna na to. Hvala
Klimo vklopi? na hlajenje in pusti?,da dela.Gre? k zunanji enoti in na tanj?i cevi zapre? ventil(imbus klju?).
Malo po?aka?,poslu?a? kompresor,ko spremeni glas (se matra) zapre? ?e ventil na debeli cevi in ugasne? klimo.
Tako ima? zdaj pre?rpan plin v zunanji enoti za naslednjo monta?o.Zdaj lahko odklopi? cevi.
Cist res je tako mi je en majstr pred kratkim tako klimo odmonteru in potem drugje zmonteru in ni bilo potrebno novo polnjenje ker je plin ostal v zunanji enoti.
Zanima me vase mnenje glede tega posnetka ce je res kej na temu ali je to samo marketinski nateg? Ker jaz jutri narocam glih ta green panelni filter. Hvala
Eko jamram pisem iz celske bolnice hcerka ziutri mela operacijo. Nabavu sm tusmobil predplacniski internet za 1Euro-1Dan neomejeno no problem je pa v tem da mi v tus centru kjer sm to kupu pravjo da je internet brez omejitu. No in jaz uciri mal na neti brskam pa dela cedali pocasnej nato ga celo nafilat nism mogu in klicem tusmobil in mi pravjo ja da po dolocenih podatkih se uveljavi nacelo pravicne uporabe kaj sploh je to sm se totalno razpizdu ker sm jih vprasu predn sm kupu ce je kaka omejitu in seveda je bil odgovor ne!
Ma jaz bom tut zamenu elektro za petrol avgusta k se preselim v drug stanovanje se pomoje ne mors zgrest velik ce ne pa cez cajt spet zamenas ce se izkaze da buce reklamirajo.
Da ne odpiram nove teme bom kr tuki prasu se je tut neki smisu jamranje. A mi lahka kdo pove kolk ma mazda 6 karavan nosilnosti? Ker morm prpelat eno keramiko pa je prevoz skor drazi kot keramika :ne vem:
Hahaha....nalimaj na oglasno desko kdaj bo? prenavljal in to je to. Nima potem noben kaj za piskat, sem ?e kar nekajkrat to videl pri nas nalimano, in prav tako je kolega zadnji?, predno sva ru?ila steno, nalimal na oglasno par dni prej in je bil mirl
Se sm nalimu pa vse nevem sploh kaj bi rada? :ne vem:
Jao te so pa najhuj?i...res da je praznik a vseeno....
Kaj ti je pa kupila?
Ja grozn j kr not uletela brez zvonenja al pa ke podobnga se pol sm jo kr pred vrate postavu pa pred nosom zapru
Evo dans podiru eno steno v stanovanju in dobim obisk ena suseda 50+ uleti cez vrata vsa razpizdjena da naj nehamo prenavlat stanovanje na nihove stroske mi ni nic jasn kaj je s tem mislna
Mal bom zasvinal temo. In sicer prenavljam stanovanje in je staro dejansko tam okoli 50 let in ne trideset kot sem v prejsnem postu napisal. Tezava je pa v tem de je v WC-ju kanalizaciska cev ki je mimogrede se zelezna dve tretini v steni in ena tretina je gleda ven (nemors verjet kako so to zidal) in sicer ta cev pri stropu oziroma lahko celo v plati med natsropoma spusca zanimam me kdo je dolzan to cev zamenjati ce je to instalacija od bloka in ne moja? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glih to sm gledu da bi ga preko t-2 uzeu. pa me mal begajo te komponente ker sm jaz tut porajtu da ma integrirano graficno plus eno dodano zraven, ma pa 8gb rama pol je to premalo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani