Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Tale bi bila ena izmed bolj?ih ?enskih parkiranj. Gospodi?na, bolj obilne postave (mislim , da obilna postava ?e ne spada med kategorijo invalidov), je parkirala na mesto, rezervirano za invalida. To je naredila strokovno ?ez DVE parkirni mesti, kljub temu, da je lepo vidna tabla in tudi izna?be na tleh.  Lahko bi spadalo med kategorijo TOP DUMB PARK :)

post-197-0-44910200-1411846696_thumb.jpg

V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Automatically Boosts PC Performance
Napisano

Taki programi za ?i??enje registrov lahko naredijo ve? ?kode, kot koristi (iz lastnih izku?enj :angry2: ) . Dobro je ob?asno narest kak?no ?i??enje diska , pa defragmentacijo in to je to. Ne priporo?am nalaganje raznorazne ?are samo z namenom preisku?anja. Vsak tak program nekaj 'pusti' za sabo, za ?i??enje takih smeti na koncu res preostane samo format. ?e dobro pozna? registre, se lahko kaj pe? pobri?e, za navadnega zemljana pa ta metoda ni priporo?ljiva. Za 'preisku?evalce ' je bolj priporo?ljiva varianta 'navidezni pc' in v njem izvajat poskuse.

V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Vsak sistem, kjer voznik ne pla?a po dejansko prevo?enih kilometrih po avtocesti, je krivi?en. Vsi sistemi, o katerih Dars sedaj razmi?lja, so usmerjeni samo v to, da bodo oni pobrali ?im ve? cestnin ne glede na to, na kak?en na?in. Ali kdo razmi?lja, da bomo zopet pla?ali vsi davkopla?evalci tako novo izmi?ljotino. Ta bo pa seveda veljala toliko ?asa, dokler se ne bo pojavil nek nov izumitelj z novim sistemom, ki bo ?e bolj oh in joh.

Kaj pa kak?na varianta, ki bo veljala po celi evropi in zara?unavala dejansko prevo?ene kilometre? Je to preve? zahtevat pri dana?nji tehniki ? <_<

Ne me basat s tistim Dolenjcem in ovco v hotelu. (lahko bi , pa nisi !)

Mogo?e bi probali ?e kak?en pav?al za bencin po sistemu pla?a? en bencinski pav?al letno, pol pa tanka? kolikor rabi? !!!! :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Staljin

Nakon Staljinove smrti progla?ena je 20-dnevna ?alost. Zabranjene su sve sportske i kulturne priredbe. ?etva je prekinuta. Otkazani svi javni skupovi.

Nakon nekoliko dana iz centralnog Sibira stigao je zahtjev mjesnom kolhozu za jedno poja?njenje:

"Da li se smiju za vrijeme nacionalne zalosti upra?njavati seksualni odnosi?"

Mjesni komitet je bio zate?en i morao se obratiti oblasnom komitetu.

Ni oblasni komitet nije znao kako da postupi, pa je konzultiran centralni komitet SSSR-a. Odmah je stigao odgovor: "Da, ali samo sa bra?nim drugom - kako bi ?alost i tuga bili veći!"

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wireless router
Napisano

Isti si kot moja ta bol? 2/3-nka . Tolk ?asa me mori in spra?uje, kaj jest mislim o kak?ni stvari, da ji povem, potlej pa naredi ?ist druga? . :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wireless router
Napisano

Doma imam Asus WL-500g Premium. Zadeva deluje BP. Ima tudi nastavitve up/down za posameznega priklju?enega userja in za posamezne porte. Pogre?am samo podporo mre?e 1GB. Druga?e pa, dober router za solidno ceno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride dekle k duhovniku na spoved :

Dekle: Gre?ila sem

Duhovnik: Povej vse

Dekle: Bila sem s fantom

Duhovnik: In ...

Dekle: najprej me je prijemal po obrazu

Duhovnik : Pa potem ?

Dekle : Potem me je pa prijemal po vratu

Dekle : Potem me je pa prijemal po prsih

Dekle : Potem me je pa prijemal po trebuhu

Dekle : Potem me je pa prijemal po kolenih

Duhovnik : NE PRESKAKOVAT, NE PRESKAKOVAT !!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DV in DVD kamera
Napisano

Uporabljam eno digitalno kamero panasonic. Po moje ni tolk problem kvaliteta digitalne kamere, ker so ?e vse dost solidne. Ve?ji problem je prenos/konverzija posnetka, ki je lahko dol?ine ve? kot 50Gb za eno kaseto od 60min. ?e ho?e? to stvar pretvorit na en razumen cd dol?ine cca 700mb s solidno kvaliteto, je konverter pravi problem. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nisde
Napisano

Pa dobr, kolk se vas je nabil okol novga leta :D . Whatever :mi pijemoo: :pepsi::vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Men se je ?e kar precejkrat zgodil, da sem videl kak?ne modele, ki peljejo cca 30 na uro proti semaforju. Polako, vztrajno. Za njim seveda jest in za mano tud kolona. Na semaforju se ?e zdavnaj pri?ge rumena in rde?a, model pa z nezmanj?ano in tud z nezve?ano brzino ?e vedno polako in vztrajno skozi rde?o lu?. Nisem siguren, ?e tak spada med nedeljce, definitivno pa spada med sestreljene. :D So pa taki tipi definitivno nevarni za druge ?oferje ne zaradi nizke brzine vo?nje, ampak zaradi drugih prekr?kov, ki jih delajo. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.