Komaj je ?akala, da je predala lento, da se je lahko nastavila, saj hvala Bogu, da je tako... meni pa se ne zdi slaba za pogledat, nea samo jamrajte, kot, da imate doma super duper ma?ke... kar se pa ti?e afnanja pa je tako, saj jo ne bo tukaj noben ?enil, za ponucat pa bi bila, al se motim
pa ?e bi zmanj?ali ?e velikost in te?o njihovih "tankov" in izbolj?ali njihove avtomatske menjalnike ter se izognili vo?enj z avtom iz gara?e do po?tnega nabiralnika ali kante za smeti...
Do zdaj jim tega ni bilo treba saj jim je za tak na?in "pomagala" tudi dr?ava z neuvedbo dav??in tipa tro?arine tako, da so se ?e pred kratkim vozili napol zastonj. Zdaj ko je ?la nafta v nebo jim pa tudi ni?je cene od evropskih kaj dosti ne pomagajo saj jih zdaj tepe ogromna poraba njihovih "po?asti"
?isto prav jim je, samo po drugi strani, pa se to odra?a v njihovi zunanji politiki... all the same at home, zunaj pa vojne za nafto...
Spet en nateg, za Ameri?ane pa bi bilo dobro, ?e bi vsaj za polovico zmanj?ali prostornine motorjev na svojih avtih, pa bi ?e bil ogromen prihranek. Ampak ne, povpre?je na dru?ino je tam okoli 15-18 litrov prostornine
MATER, PA JAZ SEM TAKI SLEPEC, DA JE TO NEKAJ NEVERJETNEGA...
hvala vsem na ?estitkam za r.d. in res mi je ?al, da prej nisem videl tega posta.. ?e je kdo iz Maribora, naj se kar javi tukaj, gremo na kaki drink, sicer pa sem tako ali tako razmi?ljal, da se enkrat pripeljem malo v LJ na miting, da se malo spoznamo...
hvala ?e enkrat in se opravi?ujem, ker sem komaj zdaj videl ta post...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Komaj je ?akala, da je predala lento, da se je lahko nastavila, saj hvala Bogu, da je tako... meni pa se ne zdi slaba za pogledat, nea samo jamrajte, kot, da imate doma super duper ma?ke... kar se pa ti?e afnanja pa je tako, saj jo ne bo tukaj noben ?enil, za ponucat pa bi bila, al se motim

Lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani