Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 7 urami je Z M A J napisal:

Schurda, forumski kolega Mazdaš, mi je povsem prenovil moj hišni čarunalnik in sem mu res zelo hvaležen. Nisem nek zahteven uporabnik, igric tudi ne igram, je pa napredek več kot očiten. :)

Z veseljem!

:D

zoom zoom!

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poskusite nekako zdru?iti (med drugim): Celjsko ko?o, Marijo Reko (iz Trbovelj do Prebolda) in Logarsko dolino, opcija je tudi proti Rogli. :)

Celje - Hrastnik- Podmeja - Prebold - Vransko - prelaz Lipa - ?martno ob Dreti - GG- prelaz ?rnivec - Povolovljek - Lu?e - Logarska in nazaj po savinjski - Mozirje - Golte (z Mozirja na Golte - cca 1000 vi?incev) - Polzela - Galicija - Celje

To je  okrog 200km in kakih 2000 vi?incev. Sam asfalt. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jst sm pa danes prvi? vstal brez te?av ob 5.30 in pr?u prvi na prkirni plac. Ne morem verjet, da je mo?no. Deeyan, a se staram ali mlaj?am, da imam ve? energije?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano

No, to, da i??em Bossa, da ga vr?em v brezno, ni ni? novega...

Pa? pa, poleg Bossa, i??em ?e Schurda. Sem mu poslal zasebno sporo?ilo, pa ni nobenega odgovora. Ga mogo?e kdo najde? In lahko ga potola?ite, ni se mu treba bat, da ga z lopato. Le neko srajco so mi prinesli gasilci, pa je baje njegova.

Lopata je pa ?e vedno rezervirana za nekoga drugega...

Evo me. Srajca mi je premajhna in sva se z Lumpijem zmenila, da mi zamenja, ko bo prilika. Za ve?jo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.