Bejzbol kij v prtlja?niku, lesen iz Leclerca za 10?, ?e zapakiran s tisto plastiko ?ez. Uradno je za "darilo", ?e bi koga kaj ve? zanimalo, itak je pa zakrit v prtlja?niku in se ga ne vidi. Do sedaj ?e ni bilo potrebe po tem, da bi ga uporabil, upam da je tudi ne bo.
Je pa ena v redu in popolnoma legalna zadeva tisti raztegljiv klju? za kolesne matice, ali pa gasilski aparat v obliki kija, tudi kak?na ta velika mag-lite svetilka zna biti v redu.
Sodelavcu je nekdo ven iz avta s sekiro uletel, in to sredi Ljubljane. S tem da ga je sodelavec samo opomnil na trikotnik, ko mu je "gozdar" izsilil prednost. Sej ?lovek ne ve ve?, kaj si naj misli...
Ni treba da je kij skrit samo ?ogica za bejzbol umazana od trave mora biti zraven pa ne bo te?av niti v Avstriji kjer so me ustavili in prvo kar vidi? je kij z ?ogico...
No ja tudi kak?en solzivec z dolgim dometom ni slaba zadeva...
Do sedaj sem imel 3 avte in to peugeot 205 gti letnik 86,chevrolet beretta letnik 93 in sedaj mazdo mx5 letnik 01,vozil sem pa zelo veliko avtov od nadomestnih,prijateljevih,slu?benih,ampak pri vseh sem preizkusil tudi zavore. In zavore pri katerih so mi skoraj izpadle o?i iz jamic in ?elodec vrgel na armaturo ter se je skoraj vkopal v asfalt je letnik 93 in to Ameri?ka beretta...
a se kdo spomne kviskoteke? (hrvaski kviz se iz casov YU, oliver mlakar)
no tam je bila ena od kategorij "izbacite uljeza"
v tem primeru je jasno kdo je "uljez"
Bu?ke na ?aru so prav dobre,ali pa me je ?e prepri?ala da so dobre in predvsem zdrave pa ?e kak?en sir se najde vmes...
ne bi blo slab da bi prej pokosil
Ta prvo travo pustim malo ve?jo da gre potem v kozolec za mano da se malo skrijemo pred sosedi,sicer je pa vmes veliko narcis in "klju?avnic",zato je ko?nja med drugimi prestavljena,druga?e je pa redno ko?ena in negovana druga?e je kakor z ?ensko,?e jo ne neguje?,gre k sosedu...
zelenjava?
Dobra je zelenjava uff (moram napisat ker moja zraven sedi)
Uh, mislim da je kr primerno, ?evapi ratajo super ,
Sicer pa se oglasi v Obiju -mislim da ti je Kranj najblji?je- pa si ga oglej v ?ivo, ?e se ne motim imajo kar precej razli?nih modelov....
Danes sem ga ?el pogledat in je odli?en za ta denar ki velja samo do nasljednjega petka,potem bo 120? in bo verjetno ?e ta vikend krst razen ?e ne bo de?,kar pa po napovedih verjetno bo
ne vem glih zdej za cene, ampak un betonski z dimnikom na vrhu in za drva spodaj je res dober ker se vro?ina porazdeli in pe?e enakomerno, ?e da? pa notri ?e marmornato plo??o je pa cela zmaga, ko tisto enkrat zagreje? dela hudo (?e posebej za ribe)
P.S.sam druga?e prisegam na oglje in ne plin kadar pe?em, jem pa vse
Itak da mora po dimu di?at. Na plinu lahko v stanovanju pe?em....
Ker se po?asi bli?a,oziroma je ?e tukaj ?as za razne piknike ob vodi in doma me zanima kak?ne kamine kaj priporo?ate,oziroma jih imate doma in za kak?en denar se jih da kje kupiti...
Letos z granatami ?al ne bo ni?, ker so na?li preprodajalca oro?ja iz Postojne - mogo?e bo drugo leto ve? sre?e, pa ?e kak?no "ta pravo" vr?emo
Granate sem zmetal lansko leto in mi jih je zmanjkalo
... ...anjem predno vsem potrga prste in se sre?ajo z gospo-gospodi?no Slivko da prste do konca po... ...
?e te sre?am, se me pazi. In ?e te dobim v roke, bo? kmalu imel rezervacijo na patologiji. In brez skrbi za tvojo vdovo, jo pridem kdaj pa kdaj potola?it, seveda pod pogojem, da je 35 ali manj. Brez skrbi, to obvladam - moja ?ena se do zdaj ?e ni prito?ila...
Na patologiji imamo vsi rezerviran le?alnik,tudi ti...
Kaj in kako pa tvoja ?ena ?e ne vem,me pa zanima kaj bi rekla na mojo obdelavo
Hvala vsem za uspe?ne in manj uspe?ne odgovore. Za styling avta sem dosti dal tako da ?e dam na avto ?e kaj bo ki?ast tako da se samo ?e z Mitjem zmeniva da bo kak?nega konji?ka dodal in to je to.
Vidim pa da ste zelo proti pokanju. To delam v bistvu na pro?njo mularije ki sama nekaj poizku?a in preizku?a svoje zmesi od karbida do ne vem kaj ?e vse in bom raje sam nekaj naredil da jih zadovoljim s pokanjem predno vsem potrga prste in se sre?ajo z gospo-gospodi?no Slivko da prste do konca po??ipa ali pa ?e bo sre?a pri?ije nazaj.
Lep pozdrav in Sre?no v Novo leto s pokanjem ali brez
Ker vem da ste tukaj gor ljubitelji vsega kar obstaja me zanima kje bi dobil pirotehni?na sredstva predvsem tiste ki je efekt pok Imam sicer cobra33 in me zanima sli obstajajo ?e mo?nej?e,da zbudim svojo zaspano vas
Jaz hodim h Gantarju v Naklo in sem ve? kot zadovoljen saj ti ga naredi po ?elji in ceneje kot kjerkoli ?e posebej na kak?nem servisu. Pa ?e cena je sprejemljiva...
?e slikica kako to izgleda od zadaj...
Jaz hodim h Gantarju v Naklo in sem ve? kot zadovoljen saj ti ga naredi po ?elji in ceneje kot kjerkoli ?e posebej na kak?nem servisu. Pa ?e cena je sprejemljiva...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni
Ker je ta tema po vseh forumih in je vsaj kolikor sem zasledil pri nam bi jo odprl ?e tukaj.
Zanima me ?e kdo pozna koga ki se spozna na vodne skuterje? Imam par vpra?anj...
Hvala za odgovor ;-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani