Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano

Ta vlada (v bistvu JJ) nas rine nazaj v avtoritarnost in to je zelo zaskrbljujoče...da bi bilo lahko slabše je skoraj nemogoče. Mene bolj kot Covid-19 skrbi resno načeta demokracija in kam gre Slovenija z SDS na čelu 😥.  Ne vidim drugega kot javno protestirat...sam da se ukinejo omejitve zbiranja...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
3 hours ago, Alex said:

Resno?... pa tu gor na forumu ste potem igrali z pol reprezentance Slovenije. 😳

Jaz pa z G. Dragićem in Dončićem 🏀.

Z Goranom sva bila soseda v Kosezah, Dončič je bil pa parkrat pri sosedu na Vrhniki in sva šla 1na1...

Z Goranom imam slike, z Dončićem pa ne, to mi je nabolj žal 😟

Popravljeno od Sishi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
3 hours ago, Alex said:

Verjetno res. Od takrat si nisem več nikoli zavezal rdeče rutke okoli vrata in tudi plave titovke nisem na glavi nosil. 🤔

Če bo ta pandemija trajala in ne bomo smeli protestirat, boš čez leto-dve nosil rumeno rutko in plavo jjevko ter mahal z rumeno-plavo zastavico...prostovoljno seveda :hudicek:.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)

Potrebno je stalno nadziranje vseh cepiv (ne samo AZ) in morebitnih zapletov ter primerno odreagirat, če se dokažejo hujši stranski učinki.

Jaz sem se cepil z AZ 3.3, drugi odmerek imam 5.5. Nisem imel nobenih stranskih učinkov...bom jemal aspirin 2-3 dni pri drugem odmerku...če bodo še cepili z AZ takrat.

Popravljeno od Sishi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Hm, imam start-stop in i-ELOOP pa mi je na akumulator.si tega predlagalo. Zdaj vidim, da ni pravi :vskalo:. OK bom pač moral prej menjat :angry2:.

image.thumb.png.27e214474bb56981d3b859af8a1d2866.png

Popravljeno od Sishi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prije jutra ribari se bude,

more zna njih, more zna te ljude

prije jutra u zoru

s galebima na moru

na po?tama jastoge i ribe ?ekaju...

post-245-1398941581_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja bl qrc vse skup je blo tole... sramezljiv mogo?e se pa ?e poberemo pa kaj izvle?emo iz te sezone...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.