Jaz sem se ta teden cepil drugič z AZ...tako kot prvič, nisem imel stranskih učinkov, le malo bolečino na mestu vboda. Ker to pišem, pomeni da sem še živ...zaenkrat.
Ta vlada (v bistvu JJ) nas rine nazaj v avtoritarnost in to je zelo zaskrbljujoče...da bi bilo lahko slabše je skoraj nemogoče. Mene bolj kot Covid-19 skrbi resno načeta demokracija in kam gre Slovenija z SDS na čelu 😥. Ne vidim drugega kot javno protestirat...sam da se ukinejo omejitve zbiranja...
Verjetno res. Od takrat si nisem več nikoli zavezal rdeče rutke okoli vrata in tudi plave titovke nisem na glavi nosil. 🤔
Če bo ta pandemija trajala in ne bomo smeli protestirat, boš čez leto-dve nosil rumeno rutko in plavo jjevko ter mahal z rumeno-plavo zastavico...prostovoljno seveda .
Potrebno je stalno nadziranje vseh cepiv (ne samo AZ) in morebitnih zapletov ter primerno odreagirat, če se dokažejo hujši stranski učinki.
Jaz sem se cepil z AZ 3.3, drugi odmerek imam 5.5. Nisem imel nobenih stranskih učinkov...bom jemal aspirin 2-3 dni pri drugem odmerku...če bodo še cepili z AZ takrat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Slivnica flow včeraj
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani