Skoči na vsebino
Aktivnost prijavljenih
Napisano

Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav.

In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.

?e me spomin ne vara si bil ?e enkrat "izzvan" na tem forumu.....oziroma si kar napadel brez razloga...in ?e se ne motim je blo to pri ene postu neki u zvezi s slovenskim pravopisjem bla bla bla......

Chill out man.... ki ti res ?kodi! Pa neglede na use tvoje mo?ne in ne vem kake argumente ki jih navaja? sebi v bran..... That was your choice......not ours......!!!!

Lep dan

daVid

Kaj bi rad zdaj s tem povedal? Tam sem imel popolnoma prav. Le tu in tam se najde nekdo, ki pa? misli, da zadevo obvlada bolj od bodo?ega akademika. Va? problem.

Sicer pa, kurc vas gleda vse skupaj. Kar nadaljujte so to va?o intelektualno diskutabilno konferenco na visokem nivoju, jaz pa vas bom zapustil.

Broken hearts and other mortal wounds ...

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav.

In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.

Jaz ne vem od kod to jemlje? ... pa ni? nimam proti tebi-od kod to ... moji posti so pa? - moji ... jaz se ne vtikam v to kaj drugi pi?ejo (posebej ?e mi to kar berem ne pa?e) ... mislim pa, da si marsikaj napa?no razlaga? ... ?e samo dejstvo, da bi rad osebno obra?unaval pa pove dovolj ... sploh ne vem v ?em je smisel vsega tega ... v glavnem ni? mi ni jasno ... povej kaj ?eli? od mene, da bo enkrat mir ...
Jaz ti samo pravim, da ?e te to tako zelo pesti, se lahko dobiva in se pogovoriva o vsem, kar ti ni jasno.

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Pa se bom zapalil enkrat do konca, da ne boste v vsaki temi pod?igali in rovarili po dreku. ?e ho?ete nehati s temi spori, potem ustvarjajte debate v pravem duhu, ne pa da na vsakem koraku sku?ate va?e ?e?karije prirediti v stilu, "si videl, Kyuss, vse je en hec".

Delajte tako, kot pridigate.

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Ne skrb saj ne bomo :P Itak ne morem spat mam zjutraj en pomemben sestanek, pa sem danes ostala brez glasu :angry: zdaj pa piskam in probavam, ?e bo kaj glasu padlo :unsure:  :ne vem:

Samo ozra?je smo malo umirili :lol:  :whatever:

?e si pevka, je problem z glasom, druga?e pa ni panike. :D

Jaz imam zjutraj sploh tak globok, '?mohten' glas.

Fant, tu se moti?! ;) Kdor zna peti, poje s trebu?no prepono, ne pa z glasilkami. Pri Malimazdi pa gre najbr? za okvaro glasilk.

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ime za psa.....
Napisano

Pa kaj ti si danes na levo nogo vstal Kyuss al kaj - saj sem ti napisal sorry - pa ?eprav si NE ZASLU?I?! :angry:

Ne, le veliko prej zgubim ?ivce kot ostali.

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ime za psa.....
Napisano

Prvi? ...

????? Me non comprende...... :D
Grozi mi ... pa se ni? ne bojim (misli da se, ker mu pi?e moderator?) :angry::rolleyes:
S kmeti lahko naziva? star?e, ?eno in svoje otroke. Velja?
Sori mojster, sam zdaj pa res ?e mal pretirava? ... se iz konteksta da ugotovit kako je mi?ljeno. :rolleyes::blink:
Zajebavanje zame ne vklju?uje takih bedastih ?aljivk. Na?alost.

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ime za psa.....
Napisano

Prvi? ...

????? Me non comprende...... :D
Grozi mi ... pa se ni? ne bojim (misli da se, ker mu pi?e moderator?) :angry::rolleyes:
S kmeti lahko naziva? star?e, ?eno in svoje otroke. Velja?

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Res je, da so gledalci potegnili kraj?o, so pa tudi povedali, da so cene za karte v ameriki cenej?e kot v Evropi, gibljejo se namre? med 50 in 70 $, kar je relativno malo.

Sicer pa podpiram ekipe, ki so bojkotirale. Ne vem kako da se organizatorji dirk ne zavedjo koliko denarja, znanja in vsega ostalega je vlo?eno v dirkanje na tem nivoju in kaj se bo zgodilo, ?e se najve?je ekipe odlo?ijo prenehati vlagati v ta luksuz.

Ampak vseeno - pla?a? karto in ho?e? videti klasi?no organizacijo. Saj si jo zato kupil, ali?

Vsekakor. V preu?evanje problema je bila vklju?ena znanost in je bolje, da so se odlo?ili za bojkot, kot pa da bi med dirko pri?lo do neprijetnosti.

Organizatorjem ni mar za tehni?ne te?ave, ker je njihov osnovni motiv profitni, ki je odvisen od obiska in nadaljnje gledanosti F1.

Se mi je pa zdelo neumno, da je Ferrari protestiral proti uvedbi ?ikane, ki bi Michelinovim ekipam dovolila nastop na dirki. O?itno je to edina situacija, kjer lahko skasirajo zmago. Baje je Lauda v ?ali stavil celotno premo?no na Ferrarijevo zmago. Problem je le, da sta se Ferrari in Schumacher pribli?ala vodilnima na lestvici ...

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz sem nehal pozorno spremljati F1 odkar je odsel moj heroj (glej moj avatar :) ), ampak vseen gledam...

V nedeljo je popusil Michelin in to je njihova krivda...

Najhuje je blo pa za gledalce....tko da meni se smilijo oni.

Edino skoda ker nista trcila Schumacher pa Barrichello, pol bi blo res v redu :D

Mnja, treba je ra?unati tudi na tiste, ki so prepotovali nekaj tiso? kilometrov v Indiano, najeli hotel in vikend paket, potem pa spektakel propade. Da sploh ne omenjam kart, ki niso ravno poceni.

Za Barrichella je ?e ve? let znano, da je Schumacherjeva senca, ?eprav v zadnjih letih dokazuje, da lahko brez problemov me?a ?trena Schumacherju. Ampak F1 je ve? ali manj biznis, ?e posebej pri Ferrariju, tako da za nekaj dodatnih cekinov Barrichello spusti Schumacherja naprej.

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se kdo izmed vas zanima za F1? Nedeljska dirka je bila zame poraz vseh porazov. FIA je vseh sedem ekip, ki uporabljajo gume Michelin, povabila na zasli?anje.

S tem ko so odpeljali krog za ogrevanje in se vrnili v bokse, niso kr?ili nobenega pravilnika, kar se ti?e dirke same. Po mojem FIA kot edini argument navaja masovni na?rtovani bojkot, ni? drugega. Kdor no?e nastopati, ne nastopa. FIA je ?e celo izjavila, da bi dirka?i morali dirkati, v ?ikani pred ciljno ravnino pa naj bi ekipe z gumami Michelin vozile previdneje, kar bi potencialno ?lo v ?ep Ferrariju. V kolik?ni meri je FIA na strani Ferrarija? In kaj bi se zgodilo ob obratni situaciji, ?e bi bile problemati?ne gume Bridgestone? Bi FIA vseeno pozvala Ferrari in ostali dve siroma?ni mo?tvi na zasli?anje ali zami?ala na eno oko?

Komentarji?

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NISSAN 350Z
Napisano

Mi imamo doma med drugim tudi lanosa. In ko se vsedem v njega, je isto, kot ?e bi za?el ?iveti v drugem svetu. ;) Nizka sedi??a mi odgovarjajo, saj lahko la?je iztegnem noge. Mene velikokrat moti srednji tunel, ?e je podalj?an, ker zmeraj ti??im desno nogo vanj. Sem pa? big boned. ;D

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NISSAN 350Z
Napisano

Ta avto je zame ?e nekaj ?asa eden najbolj univerzalnih hitrej?ih avtov za na?e ceste. Neke brutalne mo?i sicer nima, ampak 290 konjev je ?e dovolj, da rovari? po na?ih cestah. ?al pa je tako, da jaz v takih kompaktnih ?portnih avtih nimam dovolj prostora, ker sem ve?ji in bolj krepak. O?itno bom moral ostati pri limuzinah. ;)

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako strpni ste?
Napisano

No, roko na srce - kdo izmed vas (ker jaz ne) vozi po omejitvah?!?! :ph34r:

Papa, Tomi

Po mestu in ve?jih zaselkih se dr?im 50-55, izven naselja pa kolikor mi pa?e. Obi?ajno konstantno 100.

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Zdaj sicer ne vem, zakaj se tu nekaj pizdi?, ampak mi je ?isto vseeno.

Slovni?na pravila imam dodelana "v nulo", tako da se mi zdi nesmislo, prepirati se s tabo, ?e sva ?e pri tem. Pa no?em izpasti samohvalno.

Tvoj problem je le, da nisi ujel pravega tona mojega sporo?ila. Bil je le predlog in jaz prav tako zagovarjam opcijo Mazda forum, s tem da mazda forum nikakor ne pride v po?tev. Opcija forum o mazdah pa je najbolj gladka in najbolj enoumna, kar jih obstaja, ker to?no podaja, za kaj gre. Medtem ko lahko kak pikolovec pri imenu Mazda forum te?i zaradi neujemalnega desnega prilastka, ki bi sam po sebi moral biti ujemalni.

?e si zares prepri?an v to, kar napi?e?, in si nek strokovnjak, se bova pogovarjala ?e naprej, druga?e pa je najina korespondenca z moje strani kon?ana.

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

no prva verzija je na voljo  B)  Pokomentirajte, pokritizirajte...  :D

aja pa ?umniki bodo dodani kasneje.. font jih ne podpira  <_<

?e ?e v celoti ignorira? pravopisna pravila, napi?i v zadnji povedi vsaj Mazda z veliko, ker gre za forum, ki se ti?e celotne blagovne znamke in ne le enega specifi?nega avta.

?e lep?e bi pa bilo, ?e bi besedno zvezo pregibal (torej Mazdin forum). Ker pa lahko pride do komplikacij o tem, ?e smo pla?ani s strani Mazde ali ne (torej ?e smo res Mazdin forum, tj. svojina), bi bilo ?e najbolje, da napi?e? "forum o mazdah".

Sem pa? poslovno deformiran. Kaj morem! ;)

:o Huh, nisem mislil, da je tako kriti?no. Priznam, da mi izjeme pri velikih za?etnicah lastnih imen nikoli niso ?le najbolj od rok, vem pa, da ?e mislimo z besedo na avto mazda, pi?emo z malo, ?e pa mislimo na ime tovarne Mazda, pa pi?emo z veliko za?etnico. Ker smo mi bolj ljubitelji mazd (avtomobilov), kot pa tovarne, bi lahko torej povsod uporabil malo za?etnico. Je tako pravilno? Daj razlo?i prosim, ko si ravno iz te stroke. :D

?e pa si pri volji, bi prosil, da bi kar ves tekst slovni?no popravil, da nam vsaj tega nebi mogel nih?e oporekat. :)

lp

Dotakniva se najprej samega "flajerja". Mi kot neka interesna skupina smo prista?i dolo?ene blagovne znamke, saj tu ne razpravljamo zgolj o avtomobilu samem, ampak ima Mazda na trgu ?e veliko ve? tehni?nih izdelkov (npr. motorje, avtododatke ...).

?e v kontekstu cilja? na avto in ne uporabi? imenovalnega prilastka, potem pi?e? znamko/model avta z malo za?etnico.

Vse ostalo je prav, razen Mazda forum je Mazda z veliko. ?e zaradi tega, ker je to ime nekega dru?tva/zdru?enja. Kakorkoli pa?. Ni nujno, da obravnava to?no neko blagovno znamko ali podjetje, temve? je to v tem primeru stvarno lastno ime portala, stvarna lastna imena pa se pi?ejo z veliko.

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

no prva verzija je na voljo B) Pokomentirajte, pokritizirajte... :D

aja pa ?umniki bodo dodani kasneje.. font jih ne podpira <_<

?e ?e v celoti ignorira? pravopisna pravila, napi?i v zadnji povedi vsaj Mazda z veliko, ker gre za forum, ki se ti?e celotne blagovne znamke in ne le enega specifi?nega avta.

?e lep?e bi pa bilo, ?e bi besedno zvezo pregibal (torej Mazdin forum). Ker pa lahko pride do komplikacij o tem, ?e smo pla?ani s strani Mazde ali ne (torej ?e smo res Mazdin forum, tj. svojina), bi bilo ?e najbolje, da napi?e? "forum o mazdah".

Sem pa? poslovno deformiran. Kaj morem! ;)

user posted image

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.