Ker ko Forda zakleneš, se skriti ključ deaktivira. Lahko špipo zlomiš, pa imaš ključ v roki, odzival pa se ne bo.
Bom probal kaj se zgodi, če s telefonom odkleneš, če se ključ aktivira nazaj.
Na dopuste greta vedno 2 ključa.
Imeti skriti ključ v avtu je lahko tudi dvorezno. Ti kdo vlomi. Si poišče ključ....
Ce ti kdo vlomi ali ma namen ukrast avto ne rabi kljuca za to danes. Meni danes na primer 1100km od doma rez kljuc nic ne pomaga doma oz izgubljen.
Ta sistem uporabljam zgolj ker lahko odprem avto s telefonom, brez ne bi šlo (razen da v krizi razbijem sajbo). Ce te ukradejo, al pa zgubis stvari je velka verjetnost da gre tud rezervni kljuc po gobe.
Ce ne ve kje je res dobro skrit ga ne bo nasel
Ce bos dal kljuc samo v avto bo tvoj test uspesen, ce bos pa slucajno ga mel v kakem ruzaku ob telefonu, ob kaki alu vrecki. Ali v cepu kake bunde, imel kljuc slabo baterijo....predvsem ta zadnja ko je kljuc dlje od transponderja. Al pa vbkakem soncnem segretem avtu.
V 99% vse dela
Popravljeno od jures
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Brez skrbi da lahko zakleneš tudi nove ključe notri, pa naj bodo še tako pametni, ravno zaradi pameti, virtualnih pedalov in nevm česa vse je to mogoče. Jaz na primer imam v avtu vedno skrit rezervni ključ, ker Toyota omogoča tudi zaklepanje na daljavo prek telefona. Veliiiiiiikokrat me je rešil, logistično in podobno. Če ga zgubim, če mi ukradejo bundo, ruzak....mi 1000e kilometrov ne pomag noben amzs ali asistenca. Enostavno odprem avto s telefonom, vzamem ključ in grem
enako za logistiko, če kje obtičim, če se plani spremenijo, drugmu odprem avto vzame ključ in gre
Zanašati se na to da se ne da....
Je pa enak old school primer na Coupeju, vrata posebej, lahko zakleneš prej, ključavnica fizična na prtljaznih odklenes, pa ce pozabis kljuc not pa zapreš....ta daaaaa
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa mal preveri, kolk se kadi iz dimnika ... po tej tvoji sliki sodeč kar (mogoče pa slika vara) ... plamen naj bi bil pri dobrem izgorevanju (suha drva, dovolj zraka) pšenično rumene barve.
brez skrbi. nobenega dima. suha bukova drva. steklo ni 100% transparent, je malo na rjavo, naredi res dobber efekt, ostalo doda samsung, ne dela glih realnih slik
Popravljeno od jures
Intelektualci so drugacni ljudje, z razumom, ki znajo lociti resnicno od laži, ter uporabiti svoje zaključke...Gaudi, Einstein, tud Kramberger ga je uporabljal, pa ga je to zgleda kostalo zivljenja...
Tudi kaki serijski morilci so dobro uporabljali svoj intelekt.....
Sam se rad lotevam res starih zadev. Trenutno zrihtal (popravilo pretvornika zvoka na slusalke) original sony walkman sinu, zdaj pa se lotevam radija EI Niš Simfonija. Ta rabi specifične dele.
Kdo pa pozna gramofone Kuzma, mam enega prvih 1989, ki ga bi rad za vsako ceno se imel. Ma pa Iztok vse kar je treba.
Ceprav me na leta že daje sluh (jebi ga kot študent dj 90ih, motorji, datacentri - vse kar vam mama reče okol zašcite sluha verjemte....)
sem se kar audiofil, teli blututi pa streami niso enako
Ce ima kdo se kake dele, izkusnje elektronacrte za to se priporocam
V Medvodah prenavljajo ta velik (za naše naselje ta glavni, ker mamo kar 4 pumpe v radiusu 2km!!!)
In vprašam ker sem na LPGju:
Spoštovani. Se mogoče ve če bo po prenovi Petrola v Medvodah spodaj na voljo LPG točilni pult? To močno pogrešamo v Medvodah kljub trem petrolovim postajam. Hvala
In dobil odgovor:
Pozdravljeni, žal tega pa trenutno ne vemo ali bo po celostni prenovi na voljo tudi LPG točilni avtomat.
Yamaha ima vedno 4 pa danes so vsi 4je prisli do tock. Bravo za Jacka solidna dirka. Drugace je A Fer namesto Oliviere...
Sem ze rekel se ene 2 dirki da pridemo do Jereza, ampak do sedaj videno:
1. Pozitivno: vračanje japoncev
2. Negativno: prevelike razlike med moštvi, tudi med ducatijevemi. Gre v smeri f1. Vse 3 dirke enaka razmerja med ekipami, celo istimi ekipami, in to ne male....velika razlika od lani in se vecja od predlani. Če bo letos kako dirko zmagal ne-ducati bo veliko....
Popravljeno od jures
- 4 x smo menjali napihnjen podenj vbgarazi (izkazalo se je da pusca okvir zimskega vrta in voda po ceglih pride vbpodenj) 4x krito vse
- 3 stekla na strehi zimskega vrta pocila, krili 3x
- toca stolkla krpanke po celi vzhodni dolzini (krili vse)
- tik po vselitvi krili celo sanacijo sten in vode v estrihu (pri zalitju estriha je delavec stopil na cev iz pralnega stroja in jo zlomil, cse je slo v estrih pa ni moglo nikamor zarad hidroizolacije. K srec je bil detergent ne drek (odpret podenj, izcrpat, posusit, popravt cev, zaflikat nazaj
Vse krili
Je pa nekaj res, klicem vedno Kranj ne LJ...ogromna razlika
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Flat Earth to omogoča
Ko kliknes na urejanje pa na sliko je tam puscica za rotate ampak ne prime
Povezava za deljenje
Deli na druge strani