oprosti pokycar...nism tko mislu....jest sm meu u mislih, da si prestar za ?tudentski klub in ne bi mogu met tazga popusta. mal sva se narobe razumela. drga? pa za bordat nisi nikoli prestar, sam da ve? da bo? zmogu in da se po?uti? mladega
jest sm 18, februarja bom 19.
se bomo kdaj kej zmenili, pa gremo km u planine ane...
pokycar...bi se lahko zmenil ja...sm tud border, rd se zapelm po kk?nmu railu al pa jumpici, drga? pa tud turno ni slabo
druga?e je pa baje s ?tudentskim klubom za 37k u Altabadiji se mi zdi, od 12.-16. 12. organiziran izlet.
tebe to najbr? ne zanima, si ?e prestar, ampak za use ostale iz kamni?kega konca...uklu?en je pa tudi prevoz + karta + hrana in bivanje, tko da se res spla?a.
se pa opravi?ujem vsem, ki sem jih ''zrajcal'' s povedanim
Najprej se opravi?ujm, ker vem da tema ne spada na podro?je avtomobilizma... me pa vseeno zanima, ?e se kdo iz foruma ukvarja s kk?nim ekstremnim ?portom razen drvenja po slovenskih cestah (freestyle snowbording, surfing, kitesurfing, skating,...).
zanima me zato, ker bi rad nabavil dirtsurf (na dve ve?ji kolesi pritrjena ?elezna konstrukcija). imam namre? kitesurf, pa nekak ni ?asa it na italjansko ali hrva?ko obalo, snega je pa v dolini bol malo, ?e pa zapiha veter bi pa useeno rad mau zajadral s kajtom.
no ?e ima kdo kak?ne informacije, kje bi se to dobilo in koliko stane, bi bil zelo hvale?en.
druga? pa napi?te, ?e se kdo ukvarja, oz. se je ukvarjal s katerim od ekstremnih ?portov.
hmmm...dobra dobra...jutr grem po six pack cocal cole pa avto zdrgnt..kdo mi pomaga?
drga? sm pa sli?u d preve? vode na dan loh povzro?i zastrupitev z vodo...pa to ?ist zares, nobene zajebancije (mislm da tm..ve? k liter ?iste vode na dan), tko d...
ne vem kaj je zdej res, dokler pa ne pride resnica na dan pa...pijmo sok
hmm...se opravi?ujem ob moji zmoti. usak dan neki novga zvem
jah pol sploh ni problema ane...se pravi prevajamo ferrari kot posko?ni konji?ek, oz. cavallino rampante.
?e je kdo kej gledu poro?ila...vsa mo?tva z Michellinom bojo kaznoval, ampak ?ele septembra. mo?tvom pa baje ne pride ve? na pamet da bi ponovila vso kolobocijo. fia je tud obsodila Michellinova mo?tva, kar je mislm da prou, sicr sm pa svoje mnenje ?e povedal.
LP in DJ, Rejc
p.s.: DJ=dobro jutro (nimam druzga dela pa si kratice zmi?lujem )
jest sm tud pozorno spremlu dirko...zdi se mi mau nepo?ten d usi obsojajo Ferryri, ker ni pristal na izgradnjo ?ikane. pravila so pravila, in steze ne mor? kr tko ?ez no? spremenit. k se pa enkrat pravila za?nejo kr?it, se pa kr?ijo na veliko, tko d...bolje da se sploh ne kr?ijo.
sploh pa jest to tkole gledam...mishelin je pa? pripravu preslabe gume za to dirkali??e in ?e pa? dirka?i no?jo derkat je to njihov problem, pa? ne bo to?k...res so prikraj?ani navija?i, kar je edino ?koda.
mislm da je tole obsojane ferrarija brezpredmetno, ker ?e lahko mishelinove ekipe takole sceno, pol bi loh tud bridgestonove ekipe nardile, ker imajo ob?utno slab?e gume letos...je pa seveda to sam moje mnenje.
druga? lepa ma?inca...jest sm jo ?e kr ene par let nazaj v eni reviji gledu, ko so o njem govoril ?e kot o neke vrste prototipu, ki bo na na?e ceste zaplul ?ele ?ez nekaj let. we see future existing.
tole je 100% fotomonta?a , ker avto ni vozn (to je seveda jasno). mislm da ?e bi u?gau in na gas prtisnu, bi se kolesa u zraku zavrtela ?e si opazu ma masko kr s podnom izoblikovano. je pa zanimivo za pogledat.
druga?e pa...ko smo ?e ravno pri fi?kotih...imam znanca ki je svojega fi?kota spedenav u nulo. nova notranjost, zunaj use popravil, odstranil vso rjo, spedenal elektroniko. vse sam.
sicr avto nima spojlerjev, bumperjov, pragov, je pa useeno lep primerek. bom slikal, ko bom videl in slike poslav sem gor.
mislim da je lepo videti lepo ohranjen star avtomobilski primerek, kot je fi?ko.
jah ?e bi jest zaslu?u ob prodaji ferrarija, ki sm ga v bistvu ?e uporablu neki ?asa, se tud ne bi branu prodaje...sploh ?e je to 500 000 evrov.
odvisn pa res kak?n ma? odnos do avtomobila...jest priznam d nism ?lovk k bi meu ferrarija za kerga bi dau svoje premo?enje, so pa ljudje ki jim je to ?ivljenski cilj (druga?e je pa s tistimi ki dobesedno iz ?epa potegnejo toliko denarja )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hehehehehe
nevarno, poceni in domiselno...bi se ?e skor loh rekl nova disciplina 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani