Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Saj ?e ti je zvok edino merilo, lahko ?e zmeraj gleda? lanske posnetke. Meni osebno je zvok letos bolj?i, so pa malo za?li z vsemi temi pravili. Ekologija in F1 ne gresta skupaj in vse te omejitve so malo mimo.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vi?ek je bil, ko je Vettel oplazil steno in se je Ali?i? drl "uuu, Vetel je zadel steno". Ko so ?ez 20 sekund kazali replay, se je drl "uuuu, Vettel je spet zadel steno".

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ali je kaj znano, zakaj ima Lotus asimetri?ni ?pici nosu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Modelarji
Napisano

S sinom se zadnje ?ase ukvarjava z raketami, me pa ?e dalj ?asa matra kak?en enostavnej?i helikopter za zunaj. Ali imate glede tega kak?na priporo?ila?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internet na Hrvaskem med dopustom
Napisano

Letos sem koristil Mobitelovo akcijo HT internet. Prenosi so bili spodobni, na en telefon pa je bilo preko wifija obe?enih 6 uporabnikov. T-2 televizija na iPadu je delala tudi brez VPN-a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dvakrat sem bil v 90ih, mogo?e grem naslednje leto spet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V mislih sem imel tiste bogate, ki so imetje pridobili na po?ten na?in. Goljufije so predmet kak?ne druge debate (ali kak?nega drugega organa). Strinjam se tudi, da bi morali imeti vsi zagotovljen dostop do ?ostva in zdravsta, torej da bi morali imeti vsi otroci v ?tartu enake mo?nosti. Vendar vse to ne spremeni dejstva, da so bolj uspe?ni bolj kaznovani od manj uspe?nih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bom samo eno kost vrgel pa upam, da bo razumljivo - 5% obdav?itev za vse le v primeru, da vsi sprotno potro?ijo ves zaslu?en denar. Reve? ga sigurno, bogata? pa ne in dokler denar "zastaja" pri najbogatej?ih imajo temu primerno vsi ostali manj in se kriza poglablja. Zato pa obstajajo progresivne lestvice obdav?evanja, da se ve? denarja vra?a v obtok, ker bogata?i ga tako ali tako ne morejo ali no?ejo zapraviti in s tem omogo?iti normalni finan?ni tok in dovolj denaraj za vse

pa sej ti si ban?nik pa bi tele osnove ekonomije moral vedeti :ne vem:

Kriza ?e zdale? ni posledica tega, ker naj bi bogati premalo tro?ili. Je pa zgornje razmi?ljanje nevarno blizu tistemu "vsem enako", ki smo ga ?e imeli, a se nekako ni iz?lo.

Naj ti ?e jaz vr?em eno kost: zakaj bi morali tisti bogatej?i (uspe?nej?i) dra?je pla?evati vtrec?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

aha, pol pravi?, da je treba manj uspe?ne bolj kaznovat :zvizga:

?ist neoliberalisti?ne fore... bogatim davke zmanj?at, revne pa opalit do konca. :huh:

Sej lohk, da sem jaz butelj, k mi je jasno, da s povpre?no pla?o pa? ve? prispevam (skozi davke) za skupno dobro kot tisti, ki je pod pragom rev??ine. :blink:

Mislil sem tole, da bi se mi zdelo bolj prav, da imamo enotno obdav?itev in ne progresivne dav?ne lestvice. Tisti z ve? bodo itak prispevali ve?, ampak v sorazmerju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa ?e si dobro prebral sem govoril o bogatih kmetih in ne o tistih, ki nimajo in sem rekel, da je pa? bolj po?teno, da tisti, ki ima ve? da ve?, tisti, ki ima pa manj pa manj in to velja za vse pore na?e dru?be.

Temu se re?e kaznovanje uspe?nih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tista usrana cesta je legendarna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sem poizkusil tudi z Mirsadom, a se ni dalo. Nem?ko razumem en toliko, ampak vseeno izvem 1000% ve? kot pri Mirsadu, ki ne pove ni?esar pametnega. Kar se zgodi na dirki itak zamudi ali pa pome?a. Saj en ?as mi je bil tip zaradi svoje nesposobnosti sme?en, potem pa sem se ga po parih dirkah naveli?al. Ja, ?e ima? na mute izve? ravno toliko uporabnih stvari, le neumnosti ni treba prena?ati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

A predlagamo, da RTV SLO med dirkami F1 omogo?i "Tweete" in podobne sodobne pribolj?ke? Pomoje si ne upajo omogo?it, ker bi g. Miroslava na fertig spljuvu folk ?e med dirko. :harhar::D

A sploh kdo ?e gleda f1 na RTVSLO?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Pa saj je prav raznolikost in razli?nost pogledov na zadeve prava demokracija.

?e bi vsi razmi?ljali oz. bi morali razmi?ljati enako, bi bili ?e vedno v komunizmu.No, sej z eno nogo smo ?e vedno. :P

Ne, ne, sploh ne pravim, da ne bi smeli imeti razli?nih pogledov, ravno nasprotno. Pravim le, da se je brezveze o tem kregati na avtomobilskem forumu.

Komunizem pa o?itno ni taka slaba stvar, vsaj ljudje so takega mnenja, saj ?e vedno hodijo na ulice jokat, kadar kak?nega komunista obsodijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Pismo, prav ?koda mi je, da nimam svojega politi?nega idola, da bi lahko ?e sam prilil malo olja na ogenj.

Resno: ?koda mi je tega foruma za politi?ne debate. Zame so vsi isti, princip "deli in vladaj" pa ?e kako u?inkuje. Tako ste namre? ?e postali zaverovani v svoje vodje, da niti tega ne opazite, da so vsi isti in da je to kreganje to?no njihov namen. Vi zagovarjate in branite vsak svoje, oni med tem pa v miru harajo. Ko pa koga dobjo s prsti v marmeladi, pa hodite protestirat pred sodi??e ... :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Nemci so baje Bernija tudi uradno obto?ili podkupovanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja seveda ampak kdo gre z zastavo 10kg na tehtanje?

Saj zato so ga pa izpra?ali, da ni morebiti kak?nega dela zastave obdr?al v avtu. Se strinjam, da je rahlo brezveze, ampak obstaja vsaj teoreti?na mo?nost, da kdo stori kaj takega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne ?tekam kaj ho?e? povedat??? lahko mu da nekdo 30kg kamen, a z njim ne dirka, niti ne gre na koncu na vago z njim, zadeva z dirko nima prav nobene veze..... :ne vem:

A ne tehtajo avtov po koncu dirke?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sej res, da se mal zajebavamo zdele sam manjka neki kar bi naredilo ta ?port spet zanimiv in ?im manj odvisen od nekih drugotnih vzrokov (gume), ker ?e so poanta ravno tile drugotni vzroki, pol tud ideja s karavanom al pa prikolico al pa trugo in bicikli pripetimi na zadnjem spojlerju, sploh ni tako dale? stran od zdrave pameti. :P

Drugotni vzroki so bili zmeraj prisotni, le menjujejo se.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj za obrambo pred norimi vozniki
Napisano

Jaz pa ?e vedno zagovarjam pregovor, da lepa beseda lepo mesto najde. V avtu sem se precej dobro navadil krotiti svoja ?ustva in raje kot da koga izslilim dam prednost, ?e posebej komu, ki zaradi gu?ve nikoli ne bi pri?el iz stranske ulice. Ob?utek, da ti ljudje mahajo v zahvalo je veliko bolj?i od tistega, da bi se nad nekom stulil. V?asi mi rata sebi v prid obrniti tudi tako situacijo, ko nekdo naredi kak?no neumnost. Ravno zadnji? sem imel primer, ko mi je ena voznica zaparkirala dovoz iz dvori??a. Sanujemo v centru, zato se to dogaja pogosto. Ker sem jo ravno zalotil, sem stopil do nje in jo opozoril, da so ravno prej dali redarji enemu kazen 40? (kar seveda ni bilo res). Voznica mi je bila zelo hvale?na in je takoj preparkirala avto.

Moj nasvet: pozabite na jezo, kadar ste za volanom. Ve? ko nas bo takih, bolje bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Dr?i samo, da gre? zjebat tisto kar deluje v prid tistemu, ki ne, je pa strel v lastno koleno, ki jih je in jih bo drago stalo.

?e ima? tak polo?aj, kot ga ima Microsoft na podro?ju osebnih ra?unalnikov, si lahko privo??i? marsikaj. ?e se odlo?ijo, da bo Metro edini uporabni?ki vmesnik, ga boste v nekaj letih vsi uporabljali. ?e ne v Windows 8 pa v Windows 10 ali 11, ker druge alternative ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Metro je poizkus Microsofta, da bi preko osebnih ra?unalnikov navadil uporabnike na uporabni?ki vmesnik svojih mobilnih naprav. Prodajne ?tevilke na mobilnem podro?ju so za Microsoft porazne, na drugi strani pa ima pri osebnih ra?unalnikih monopol. ?isto logi?no je, da poizku?ajo ta monopol izkoristiti tudi za preboj v mobilnem segmentu, ki postaja vse ve?ji in donosnej?i, a trenutno ?e brez Microsofta v resnej?i vlogi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

V F1 je prvak lahko samo eden in tega se tudi mo?tva zavedajo. Jasno je tudi, kdo je kje v Red Bullu in koga Helmut Marko najbolj favorizira. To se je videlo ?e po tem, da niso Webru par krogov pred koncem dali mehkih gum. Weber v Red Bullu ne bo nikoli prvak (kje drugje pa tudi ne).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Glej da ima hitro karakteristiko READ ko se bere z njega.

Pa se moje salabajzarsko vprasanje:

Downside ali celo prednosti ce instaliras x86 winse na x64 cpu??? (32 na 64)?

32 bitni windowsi so omejeni kar se ti?e RAM-a. Ne glede na to, koliko ga ima?, ga znajo izkoristiti tam okoli 2,5 GB, s tem da ga lahko posamezne aplikacije dobijo max 2GB. ?e nisi na 32 bitov omejen zaradi uporabe kak?ne specifi?ne aplikacije (npr. kak DOS program), ti prporo?am uporabo 64 bitne verzije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.