Je pa prvovrstna sramota za Ferrari kot proizvajalca enih izmed najbolj renomiranih ?portnih avtomobilov na svetu, da jih takole pere en proizvajalec energiskih pija?. Mercedes si pa s svojim tovarni?kim mo?tvom sploh bruko dela.
Pa takrat, ko je bil Button prvak z nekim Braun Mercedesom?
Sicer pa si poglej Ferrarijev muzej v Maranellu, ?e bo? ?el mimo, pa bo? videl, kaj je tradicija...
Res so lahko makaronarji ponosni na svoje znanje, kapo dol....
Jap, po moje so ?e nardili kak?en plan "a la varnostni avto" Biatore & Piquet, ko je zmagal Alonso......
Sicer pa bo vsaj zanimivo.....
Najbolj?a predstava Webbra, tretji? mu je le uspelo pripeljat varnostni avto in tko izni?il zaostanek Vettla, ki je dva kroga prej menjal gume - genialno, po moje ima mafiozo Flavio prste vmes...
Sicer pa vse ?estitke Kimiju, si je zaslu?il zmago...
Mercedes pa... ?edalje bolj se mi dozdeva, da bo ?lo vse skupaj po poti Toyote ali BMW-ja. Na koncu bodo videli, da tudi s top voznikom ne morejo osvojiti naslova (ker je pa? te?ava v avtomobilu in ne vozniku) in bodo vrgli pu?ko v koruzo. Delni?arji se ?e itak bunijo na polno.
Ja, pa ?e Porscheja si pozabil....
Mislim, da bo MB samo ?e naslednjo sezono v F1..
Je pa res, da MSC popu??a, enostavno preve? je torpediranj, zgleda, da je tu ma? elektronike , ko je bila F1 ?e na polento, je lahko dirkal tudi pedesetletnik, zdaj pa to ne gre ve?..
Jaz pa verjamem v Azzure. Nepremagljiva juventusova peterica v obrambi (juve letos ni izgubil niti ene tekme ob osvojitvi naslova, se vec izgubili so le finale pokala). Pirlo v sredini in ubijalski napad.
Le menjave so malo sepajoce, di natale in diamanti sta se 2x ustrasila ko sta se sprehodila do Neuerja sama.
Tako da 3:1 strelca Balotelli in Pirlo.
Veliko bo od tega odvisno al bo Ramos al Pique na Mariotu. Po moje Pique zarad visine...ce bo pa Ramos....
Jap, po moje tudi Italijani in sicer 2:1.....Bad guy bo tudi ?pancem dal dva....
?panci pa s svojimi podajami in kompliciranjem do onemoglosti nimajo ?ans....
In brez JJ & Co. bi ga konkretno najebali, saj je bil Ku?ko in ?e cel kup drugih posrancev za to, da se preda oro?je. Te?ko danes pisali, koliko namenimo za avto, ker bi itak vsi morali ?akati ene 2 leti na polizdelek iz Kragujevca...
Pa ja, JJ je re?il Slovenijo, pa kaj ?e... beri malo zgodovino, kdo se je zdlilal da ni jugovojska dobesedno razturila Slovenijo, ker so imeli ?egen od ZDA....
A mogo?e kdo na forumu kaj ve o tem avtu, sedanji prodajalec je drugi lastnik, servisne knji?ice ne najde. A so imele takrat ?estke l.2005 kupljene v slo. ?e ksenon, tako kot je to navedeno v oglasu?
Lp
M
Ja so imele xsenon, moja ima ,pa je letnik 2005, kupljena v slo.
Haha, Opica mu s kolegi vedno re?emo (ampak na simpati?en na?in), sem pa res velikokrat razo?aran ko nardi idiotsko napako, kakr?ne pa? ?lovek ni zmo?en,
Evo mene 1050km zlahka ker sem tankal le 56L...ampak je pupma prisla nasproti na Autostradi....
Pri meni velja zlato pravilo odlocno pospesevanje in varnostna razdalja....ce jo imas lahko pospesis in zaviras z masino, ce si pa nekomu na riti bos moral voziti njegov stil voznje. Jaz na primer brez pipanja bremze prevozim crni kal buzet gor in dol medtem ko folk skoz bremza, na ravnini pred v in za ovinkom....in ce si na riti si prisiljen delati isto gas bremza...
Kok sem ratal dans ?iv?en (prej gledam - oba Meka brez te?av operete konkurenco), no pol pa ... a zmagal je vsaj Knofek, tud to je nekaj!
P.S. - a ste porajtal da je ?umel celo vodil nekaj trenutkov!
Jap, dans se je pa videlo, da je Hemzi sicer hiter, samo kaj ko v glavi nima ni?.... , Knofek je za njega profesor!
Za ?umija in Rosberga pa je Ross Brown izjavil, da je izklju?no on kriv za nekonkuren?en avto, ne pa pilota... S ?ajtrgo se pa? ne da dirkat... Zato pa sedaj samo ?e ?akajo konec sezone,razvijajo pa avto za drugo sezono, pa da vidimo!
Ker gre za po?iljko zanemarljive vrednosti (do 150 EUR), se ta uvozi brez pla?ila uvoznih dajatev (carine). Vendar je potrebno pla?ati DDV po splo?ni 20 % stopnji od dav?ne osnove, ker gre za po?iljko, z vrednostjo nad 22 EUR.
Deklarirano carinsko osnovo se doka?e z dokumentom, ki verodostojno odra?a znesek transakcije. ?e je to nedvoumno razvidno iz internetnega ra?una, se lahko predlo?i tak?en ra?un.
Lepo pozdravljeni.
Alojzij Zupan?i?
vodja sektorja
(podpisano)
Pripravil: Pavel ?obar:
Tko da ?e je ve? kot 150? je zraven ?e carina! Do 22? pa ne pla?a? ni?!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani