Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Zadnji dan aktualne slu?be :)

...v?eri sem pretiraval in bil premalo pozoren tako da citroen?ek preko tra?nic v spodnjih ?rnu?ah kot Prevc na velikanki. Danes ga peljem na optiko v Menge?, ker rahlo zavija v desno...upam da ni ?la ?e stabilizator al kaj je ?e tist na amortizerjih. Drga? pa feeling v zraku bit je top.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Navadu sm se na Citroena in dizla hahaha. ?e ne druzga so vsaj to pogruntali da pri dnevnih lu?ih tudi del zadnjih lu?i sveti, kar je mislim da pomankljivost pri kar nekaj znamkah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e vedno mi ni jasno, folk prodaja prikolice, se zmeni? za nakup, ?e ogled na kraju kjer je postavljena, nato pa premislek 1 teden pred za?etkom sezone...WTF....Uklopko tebi je to jasno a ne, hehe, si podobno do?ivel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

Moram upo?tevat ?elje fotra,  ?e tako sem ga komaj prepri?al da ve?ina kampov oz. ostali bodo kmalu imeli tako, da jo mora? na zimovanje ven iz kampa odpeljat (pride ?ime s traktorjem po njo). Kljuke nima noben na avtu. Tako da i??emo prevzem pav?ala, oz. sem jih par ?e na?el, tja do 5 ljudi, ve? ali manj se bo v njej samo spalo...smo kar velka familija, sestra je prej?nji mesec ?e petega otroka rodila :) ...se pravi tiste osnove se lahko pre?ekira kaj ve? je pa ?e te?je...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

Jures, ti k si stru?ko za prikolice....kaj je pametno ?e posebej pozorno pogledat ko se jo kupuje, kot ka?e bo letos pav?al padel v familiji, cajta da najdem imam ?e dobra dva tedna. (pogledati da poden ne ?kriplje, da okna tesnijo oz. da so tesnila cela?, baldahin da ni potrgan ipd., da kje ne zamaka ?e je to nekako lahko sploh vidno ipd.).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest sem mislil ?ude? v tem smislu da bo Tina odli?no odpeljala obe tekmi Feningerjeva pa da bo naredila kak?no ve?jo napako. Vsekakor bo ?lo zelo zelo na tesno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne morem verjet kako znajo Avstrijci oz. Italijani pripraviti odli?ne pogoje za smu?anje v tem vremenu. Vsa ?ast. Kronplatz je pa najbolj?e smu?i??e na katerem sem bil do sedaj. Pa mal potreniral za svetovno prvenstvo 2016 haha

ps kako se sliko prilepi?? ne vem kako da mi ne rata.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede otrok ne govorimo o nenormalnem razmerju med istospolnimi. Glede lo?itev je tako, da je zadeva ?e nekaj "normalnega", sej se ?e vsak 3 lo?i. In pa? otroci dobivajo dvojna darila, dvojne ?epnine ipd.. V kar nekaj primerih katere poznam ?timajo stvari in se vsi razumejo. Tam kjer se ne pa otrok trpi, kar seveda nikakor ni prav.

V primeru da imata istospolna partnerja posovjenega otroka, bo ta zaznamovan takoj in tar?a vseh tak?ni in drga?nih grdih stvari ker enostavno dru?ba ni tako zrela da bi to sprejela (ne govorim za vse, ampak ?e jih je ?e 30% sovra?no nastrojenih, in tako vzgajajo tudi otroke, pomeni da bo ?ikaniran s strani 20 otrok od 30 v razredu).

?e sem prav prebiral medije naj bi bilo dosti otrok za posvojitev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene ne motijo istospolno usmerjeni, naj imajo enake pravice kot heteroseksualci, samo otroke bi pa izklju?il iz tega. Z izena?itvijo teh pravic se pa nikakor ne strinjam, tudi dru?ba ?e niti pribli?no ni tako zrela. In da ne bo kdo rekel da je nekje treba za?et. Ja je treba, samo ne na teh otrocih, kateri bodo zaznamovani 4 ever, ?e od vrtca naprej bodo ?ikanirani in to je dejstvo. Otroci nekoga zasmehujejo in odrivajo iz dru?be ?e ima kdo ?e strgane cunje, malo pokrivljene zobe ipd. ipd., kaj ?ele bo ko ga bodo zraven dra?ili ker bo o?itno da je posvojen, in vse ?alitve na ra?un 2 o?etov, 2 mam ipd., ki bodo ?e otroka pripeljale v depro stanje in hude posledice. In temu se ne bodo mogli nikakor izognit pa naj sedaj  navajajo tak?ne in druga?ne teorije in programe da do tega ne bo pri?lo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja...pravilno... Predstavljaj si ?oferja...tvojega soseda, ki se po 10ih dneh vra?a iz tujine, je cesta kopna, meja pa zaprta, pa bi tako rad domov k dru?ini pri?el, da skupaj vikend pre?ivijo... Res so pravo?asno ukrepali...

To so ?e ?ist normalne razmere za normalne ljudi...

Ta ?ofer si je tak?en poklic izbral in to da se ceste zaprejo, stoji? v kolonah je del tega posla.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

lp..moram pohvalit trgovino LIDEL in g.Toma?a .F. :rispekt:  :rispekt:  :rispekt: .nabavli so mi 4.kom novi  pvc ?epi od pre?nih nosilcev prtlja?nika.in to bres kaj pla?at...super  :D lp  :rolleyes:  B)

Tako pohvalo raje po?lji na sede? Lidla, zihr se da preko njihove strani.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzajemna, dodatno zavarovanje
Napisano

Sicer bom samo dodal Markotu ?e en  velik + po tem, ko mi je uredil zavarovanje za avto, vzajemno in sedaj ?e nezgodno turisti?no za tujino (sej vemo kako je v tujini na smu?anju s stro?ki v primeru po?kodbe, ni tako kot pri nas ko te z gondolo dol vozijo ipd.). Edino kar mi je ?al je to da se ?e lani nisem spomnil na to opcijo, in sem pla?eval CORIS vsak dan posebej kar me je na koncu pri?lo skozi sezono za cca. 10 posameznih dni v tujini veliko ve? kot sedaj letna premija nezgodnega turisti?nega zavarovanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

popoldanski sp
Napisano

jures zdej ima? doo? Druga?e pa jest sem imel popoldanca...stro?kov je toliko kot je ?e zgoraj napisano, odpre? ga v 3 minutah zapre? pa preko neta v sekundi pa pol :) So pa teli s.p.-ji posebnost in samo v SLO ?e se ne motim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri meni bo kupec (podjetje) pla?al direktno, Po nasvetu od Gregorja pogodbo sestavlja notar in upam, da bo potekalo vse gladko. Javim v petek. Davek pa pla?am kasneje.

?e bo? pri temu notarju katerega sem priporo?al potem 10000% lahko ?e sedaj mirno spi? :) Kar napi?i feedback. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tako ja, ?e banka daje kredit mora biti davek pla?an pred podpisom kreditne pogodbe, ?e pa kredita ni je pa pla?an davek verjetno povezan z vpisom lastninske pravice.

Prednostni pogodbe pri notarju, ?e je tak kot je treba :) : neposredna izvr?ljivost, v momentu po podpisu v zk dodana zaznamba vrstnega reda lastninske pravice, nato pla?a? aro, ko pla?a? ?e kupnino in to doka?e? notarju sledi vpis lastninske pravice. ?e kdo odstopi od pogodbe sledi pogodbena kazen ki je neposredno izvr?ljiva...ne rabi? se to?ariti kot pri samo overjeni prodajni.

V kolikor jo zna? spisati oz. predelati sam, zaupa? prodajalcu oz. kupcu, agenciji, potem go 4 it...samo pri tak?nih denarjih par 100 eur lahko pomeni kar nekaj ?kode.

Sam sem videl ?e "milijon" pogodb v 10 letih ban?ni?tva in sem vseeno naredil vse preko notarja. S tem da ?e vsa sre?a ker sem imel potem 2x kriminaliste v zvezi s prodajo na razgovoru...long story, povem ?e bo koga zanimal ko se kaj vidimo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.