Skoči na vsebino
EuroBasket 2009
Napisano

Jz pa vseen upam, da pridejo vsaj u polfinale, pol pa borba za finale k mam ?e karte za vse finalne boje - sm pa? optimist :D ; smo ekipa k gre u sredo na poljsko, upamo da ne sam :cheers: ampak tud NAVIJAT!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja to je bil kao najbolj depresiven dan, vsaj zame. <_<

Pa ?e teden in pol bom brez avta, jih na zavarovalnici ni? ne briga kako bo? hodil v slu?bo, mal je mankal da mi ni tip reku skor u fris - kaj me briga, na vpra?anje o nadomestnem avtu (ni moja krivda da bom BREZ!?)

Sam ra?un pa zna bit fajn zabeljen. Tip je dal za zavar. 200 evrov za celo leto, zav. pa pu?i dejmo re? 5000. :D

Vsaj mal "zado??enja" :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?ak mal... kolk ti je pa to stolkel, da je tolk ?kode ?zmeden? To pol zadi pol avta manjka al kako? :ne vem:

Sm se odlo?u, da bom pa? popravljal na uradnem servisu Mazda. Ko je sprejemni na servisu videl zadek, je takoj rekel, da bo spodnja meja 4000 evrov. Kaj pa vem, odbija?, pokrov prtlja?nika, dno prtlja?nika, plastike v prtlj. pa ?e kej verjetno. ;):angry::(

Sam je pa treba re? svaka ?ast Mazdi kar se ti?e ?usa oz. ruka v kabini - je zelo dobro amortizirano, ne ?uti? ni?!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No da ?e jaz pojamram!

19.01. se mi je v mojo Mazdo 6 zakantal v rit nekdo z golfom 2 in mi sesul zadek (nekje 4-6.000 ojrov ?kode)!!! :angry::(

Pa imam avto ?ele 3 mesece, kupljen rabljen (l. 05 50.000 km) sam zame je kot nov!! :angry::angry:

Sej ne vem kaj nej ?e re?em!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.