Jst mam ?e od lani maja samsunga 226BW in morem re?t, da je slika odli?na.
?e bolj?a je bila na prej?nem samsungu 940B - ?eprav ima ta bolj?e karakteristike. Je pa fora, da mislim, da je dandanes celo 940B dra?ji od 226BW??? h?
Pri LCD monitorjih za komp zagovarjam SAMSUNG in ni? druga! Tako kot za vse accesories LOGITECH! Vx nano rox!!!
joooj....sorry, sam edina beseda, ki mi pade na pamet je: amaterji...
Lej...Sam sem pred leti dan pa no? prebiral avtoakustika.com (ko ?e ni bila tako spolitizirana in ogla?evana kot danes)
1. NE SPLA?A SE POPRAVLJAT! Verjem...Tudi sami smo z xyz znamkami posku?ali narediti ne vem kaj...in tudi smo. Ampak neke kvaliteta za poslu?anje ni bilo nikoli. Watti niso vse. Tudi RMS ne...
2. Z nekim poceni in nemo?nim in nekvalitetnim oja?evalcem ?e la?je skuri? sub, ker oja?evalec (verjetno) ?e nima? "posluha" dela v CLIP-ingu in potem prebije. In lahko 100W oja?evalec na tubo spusti tudi 1000W kratkotrajno. Tak?en oja?evalec kuj neki nabija in nima kontrole na subom (po doma?e)
?e te zanima avtoakustika in rad poslu?a? glasbo ti ne uide vlo?ek med 600-1000? za spodoben komplet za poslu?anje. Sam priporo?am nabavo po komponentah, ampak samo tako, da ve? kak?en bo tvoj sistem na koncu (da dolo?ene zadeve ne kupuje? trikrat)
Velik sre?e pri vsem
aha...sem prebral ?e prej?ni post.
?e si imel base na +6 in bass boost vkloplen potem je bila zadeva orng v clipu...
Ponavad je BB na 0 (obvezno), LPF med 80 in 100 Hz (lahko tudi na 63 z dovolj dobrim sprednjim sistemom - 2x20 npr). Tudi bassi na AR so ponavad max na nekje +2 (od +6 recimo), navadno pa na -1 do +1. Sprednji sistem re?e? pod 80 z kretnico min 2 reda, najbolje pa 4. reda. In potem primerno nastavi? sub.
Ponavad se 1 tedn vozi? okol z avtom, da pribli?no na?tela? sprednji sistem, nato ?ele pride sub na vrsto
Ravno sestavljam G-meter za v avto, ki bo pri?igal 4x 8 LEDik (naprej, nazaj, levo, desno). Osnova bo G senzor, ki meri do 2g in 2x PIC16F877A (vsak direktno v?iga 16 ledik z 20mA) - eden X, drugi Y os.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Noro!!
?estitke
Povezava za deljenje
Deli na druge strani