Skoči na vsebino
Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

Evo moj ku?ni komp:

ASUS P5E X38

Intel E8400 dual 3.0, navit "samo" na 3.6

Geforce 9600GT

4GB DDR2 RAMA

2x320GB WD disk vezan v RAID (leeeti :D )

2x 22" Samsung wide

Cooler je SCHYTE - veeelik :D

Gajba od Thermaltake

Napajalnik 550W

Notebook: HP 6720s

Intel T7250 2.0 Dual

2GB DDR2 Rama

Onboard grafa :(

160GB 5200rpm diska

za mejle pa inet je ?e :P

V slu?bi sem pa ?akam:

ASUS plata - eno izmed najbolj?ih

Intel Q6600

4GB DDR3 1333Mhz RAMA

Geforce 9800GT

2x 640GB diska v RAID

22" monitor

SCHYTE cooler

Thermaltake gajba

750W napajalnik Thermaltake

Logitech 520 mi? + tipkovnica

UPS

itd itd itd...

:D

Najbolj se mi zdijo zakon diski v raidu, ker ful pohitrijo komp. In pa seveda dupli 22" :D ?e so tak poceni... :P

In ?e moj doma?i ob sestavljanju:

Pa kljub 3 mar?unalnikom ?e vedno ne zam dat na forum slik primernih dimezij.

post-318-1230668660_thumb.jpg

post-318-1230668715_thumb.jpg

:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jst mam ?e od lani maja samsunga 226BW in morem re?t, da je slika odli?na.

?e bolj?a je bila na prej?nem samsungu 940B - ?eprav ima ta bolj?e karakteristike. Je pa fora, da mislim, da je dandanes celo 940B dra?ji od 226BW??? h?

Pri LCD monitorjih za komp zagovarjam SAMSUNG in ni? druga! Tako kot za vse accesories LOGITECH! Vx nano rox!!! :ouje:

Nasledn nakup je ?e en taki v DUAL MODE :D v kratkem :P

:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skuru tubo
Napisano

joooj....sorry, sam edina beseda, ki mi pade na pamet je: amaterji...

Lej...Sam sem pred leti dan pa no? prebiral avtoakustika.com (ko ?e ni bila tako spolitizirana in ogla?evana kot danes)

1. NE SPLA?A SE POPRAVLJAT! Verjem...Tudi sami smo z xyz znamkami posku?ali narediti ne vem kaj...in tudi smo. Ampak neke kvaliteta za poslu?anje ni bilo nikoli. Watti niso vse. Tudi RMS ne...

2. Z nekim poceni in nemo?nim in nekvalitetnim oja?evalcem ?e la?je skuri? sub, ker oja?evalec (verjetno) ?e nima? "posluha" dela v CLIP-ingu in potem prebije. In lahko 100W oja?evalec na tubo spusti tudi 1000W kratkotrajno. Tak?en oja?evalec kuj neki nabija in nima kontrole na subom (po doma?e)

?e te zanima avtoakustika in rad poslu?a? glasbo ti ne uide vlo?ek med 600-1000? za spodoben komplet za poslu?anje. Sam priporo?am nabavo po komponentah, ampak samo tako, da ve? kak?en bo tvoj sistem na koncu (da dolo?ene zadeve ne kupuje? trikrat)

Velik sre?e pri vsem :bravo:

aha...sem prebral ?e prej?ni post.

?e si imel base na +6 in bass boost vkloplen potem je bila zadeva orng v clipu...

Ponavad je BB na 0 (obvezno), LPF med 80 in 100 Hz (lahko tudi na 63 z dovolj dobrim sprednjim sistemom - 2x20 npr). Tudi bassi na AR so ponavad max na nekje +2 (od +6 recimo), navadno pa na -1 do +1. Sprednji sistem re?e? pod 80 z kretnico min 2 reda, najbolje pa 4. reda. In potem primerno nastavi? sub.

Ponavad se 1 tedn vozi? okol z avtom, da pribli?no na?tela? sprednji sistem, nato ?ele pride sub na vrsto :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Podarim pivo
Napisano

sej ni? ne re?em, sam kake brezvezne stvari pa tu crkujejo...

pa ga je en let iskal, tak da bi moral bit eden izmed najlep?e ohranjenih v slo, pa vseeno :whatever:

MAZDA!!!! :bravo::bravo::bravo: V6!!!!! :danzoman::danzoman::danzoman::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Podarim pivo
Napisano

Doticni bmw je po snegu boljsi kot marsikateri FWD...

tko da ni to...

Glede na to, da ima stajerc tak avto v podpisu, to pomeni, da je ta najbrz njegov. mogoce se je kaj pokvarilo?

labi je na dobri poti :P:P:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.