ZigaM 0 Napisano 24. april, 2008 Bajkanje in ostalo... Napisano 24. april, 2008 ?e smo ?e pr bolj?ih kolesih pol pa ne more? mimo Specialized S-Works koles Druga? se mi pa ta Ghost kr dopade, oprema je odli?na cena sicer zame ?e precej visoka, lepo izgledajo, komponente pa pisane na ko?o Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ZigaM 0 Napisano 23. april, 2008 Bajkanje in ostalo... Napisano 23. april, 2008 Jaz pa si TOLE zadevo ogledujem da si bom nabavil. Zanimiv izdelek. Kje pa se prodajajo ta kolesa? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ZigaM 0 Napisano 23. april, 2008 Bajkanje in ostalo... Napisano 23. april, 2008 Hej, Tudi precej kolesarim gorsko kolo. Trenutno na GTju. Bo pa po?asi treba najti zamenjavo, pa sem mal splet pregledu in na?el: Ghost HTX Actinum 7500http://www.ghost-bikes.com/2008/typ.php?bid=22 Mislim da je kr po?tena kombinacija. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ZigaM 0 Napisano 23. april, 2008 Kaj poslušate? Napisano 23. april, 2008 Queen - The Show Must Go On Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ZigaM 0 Napisano 3. marec, 2008 Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 3. marec, 2008 Prenosnik Toshiba Disk: 120GB Grafi?na: ATI Mobility Radeon X1600 512MB Procesor Core 2 Duo 1.66 Ram: 1GB 15.4 Wide Screen ?e par let star, pa ?e vedno k nov Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ZigaM 0 Napisano 3. marec, 2008 Kaj poslušate? Napisano 3. marec, 2008 Roy Orbison - I Drove All Night Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
?e smo ?e pr bolj?ih kolesih pol pa ne more? mimo Specialized S-Works koles
Druga? se mi pa ta Ghost kr dopade, oprema je odli?na cena sicer zame ?e precej visoka, lepo izgledajo, komponente pa pisane na ko?o
Povezava za deljenje
Deli na druge strani